Prietene la bine si la greu - 33
Raspunsuri - Pagina 14
laviniablaga spune:
Urmariti Medicii de la 13.30 pe KanalD...
Subiectele zile:otita la bebe, cum trecem de la scutece la olita...etc...
cristina_boc spune:
Cine are noroc de bebici sanatosi si fara probleme, probabil nu au nevoie nici de analize sau chestii suplimentare.
Noi din pacate am avut nevoie de analize si asa s-a vazut carenta de fier. Si eu am alaptat exclusiv pana la 6 luni, cu toate astea el este anemic. In ultimul trimestru de sarcina eu am luat fier pt ca eram foarte anemica. Poate depinde si de asta: nu am avut eu suficient sa-i dau si lui. Alimentatia cred ca este importanta aici. (zise cea care la micul dejun a papat rosii cu telemea si slanina).
Probabil sunt anumite semne care ii fac pe pediatrii sa te trmita sau nu la analize.
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
cristina_boc spune:
Copilul meu doarme de la ora 11, cu o pauza de tzitzi pe la 13. Se pare ca recupereaza de azinoapte. Am dormit si eu o ora.
Dupa cautari indelungate am gasit si eu CanalD. Ala in halat albastru nu-i ceva vedeta?
CRIS
,
POZE
cristina_boc spune:
Raluci, ce-i cu mesajul ala? Vroiai sa ne arati ca esti prin zona?
Sau la mine e ceva??
CRIS
,
POZE
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_boc Dupa cautari indelungate am gasit si eu CanalD. Ala in halat albastru nu-i ceva vedeta? CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009POZE |
ba a cantat pe vremuri in ntrupa Axxa si a fost cuplat cu Nicoleta Luciu, dar cica a terminat medicina...si de aia modereaza emisiunea asta
shtephy spune:

fetele mele dragi
Am reusit sa vad muuuule poze ca aveam restante mari ,avem bebici mari ,frumosi si plimbareti.De filmulete ce sa mai zic ,Cand o fi zburat timpul asa ? (Nu am mai gasit poze de Cory si Flavours si eram tare curioasa de intalnirea lor.)
Apropo de poze ,va multumim mult pentru comentarii
.
Dozz imi pare tare rau ca trebuie sa poarte micuta ta hamul acela afurisit.Mi-au dat lacrimile cand am citit ce rau trebuie sa va chinuiti :( .
Sper sa zboare repede timpul asta ,sa scapati de ham si sa fie bine soldul micutei.
Lavi super ca evolueaza in bine piciorul tau.Mi-e dor de Rares ,nu mai pui pozici?
Sper ca toti fulgusorii muciosi sunt mai bine ,iar pe frumoasa mami Ralu nu o mai doare urechea.
Diana tu ai trecut peste enteroviroza ,asa-i ? Ma bucur pt tine ca ai scapat de atatea kilograme .Cand te admiram intr-o poza ? 
Raluci am trimis sms la 858.
RamoX iubareala placuta cu tati ,sper sa iasa totul asa cum iti doresti tu.
Licurici ce -au mai chinuit-o pe rechinasa cu recoltatul de sange
.Saracuta ,imi pare rau.A trecut tusea?
Nu mai pot sa stau ,sper sa revin curand si sa vorbim mai mult.
Ma pup tare 
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_boc Raluci, ce-i cu mesajul ala? Vroiai sa ne arati ca esti prin zona? ![]() CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009POZE |
acum merge
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
Poze BUBUasa creste Bubu
laurairina13 spune:
asa e, nici eu nu am gasit pe fulgusori pozici de la intalneala lui Cory cu Flavours 
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
rechinas in pozici
Ancutza_Bro spune:
Raluci ce plimbaret e Bubu
, imi pare rau ca nu am apucat sa o filmez pe Sabina cum il aplauda la fiecare pas ![]()
ai baiat mare, ce sa mai.... 
_
Anca mamica fericita de
Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea