Prietene la bine si la greu - 33

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Urmariti Medicii de la 13.30 pe KanalD...

Subiectele zile:otita la bebe, cum trecem de la scutece la olita...etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Cine are noroc de bebici sanatosi si fara probleme, probabil nu au nevoie nici de analize sau chestii suplimentare.

Noi din pacate am avut nevoie de analize si asa s-a vazut carenta de fier. Si eu am alaptat exclusiv pana la 6 luni, cu toate astea el este anemic. In ultimul trimestru de sarcina eu am luat fier pt ca eram foarte anemica. Poate depinde si de asta: nu am avut eu suficient sa-i dau si lui. Alimentatia cred ca este importanta aici. (zise cea care la micul dejun a papat rosii cu telemea si slanina).

Probabil sunt anumite semne care ii fac pe pediatrii sa te trmita sau nu la analize.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Copilul meu doarme de la ora 11, cu o pauza de tzitzi pe la 13. Se pare ca recupereaza de azinoapte. Am dormit si eu o ora.

Dupa cautari indelungate am gasit si eu CanalD. Ala in halat albastru nu-i ceva vedeta?

POZE

Mergi la inceput

Raluci, ce-i cu mesajul ala? Vroiai sa ne arati ca esti prin zona? Sau la mine e ceva??

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Dupa cautari indelungate am gasit si eu CanalD. Ala in halat albastru nu-i ceva vedeta?

POZE

ba a cantat pe vremuri in ntrupa Axxa si a fost cuplat cu Nicoleta Luciu, dar cica a terminat medicina...si de aia modereaza emisiunea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

fetele mele dragi
Am reusit sa vad muuuule poze ca aveam restante mari ,avem bebici mari ,frumosi si plimbareti.De filmulete ce sa mai zic ,Cand o fi zburat timpul asa ? (Nu am mai gasit poze de Cory si Flavours si eram tare curioasa de intalnirea lor.)
Apropo de poze ,va multumim mult pentru comentarii .

Dozz imi pare tare rau ca trebuie sa poarte micuta ta hamul acela afurisit.Mi-au dat lacrimile cand am citit ce rau trebuie sa va chinuiti :( .
Sper sa zboare repede timpul asta ,sa scapati de ham si sa fie bine soldul micutei.

Lavi super ca evolueaza in bine piciorul tau.Mi-e dor de Rares ,nu mai pui pozici?

Sper ca toti fulgusorii muciosi sunt mai bine ,iar pe frumoasa mami Ralu nu o mai doare urechea.

Diana tu ai trecut peste enteroviroza ,asa-i ? Ma bucur pt tine ca ai scapat de atatea kilograme .Cand te admiram intr-o poza ?

Raluci am trimis sms la 858.

RamoX iubareala placuta cu tati ,sper sa iasa totul asa cum iti doresti tu.

Licurici ce -au mai chinuit-o pe rechinasa cu recoltatul de sange .Saracuta ,imi pare rau.A trecut tusea?

Nu mai pot sa stau ,sper sa revin curand si sa vorbim mai mult.
Ma pup tare

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Raluci, ce-i cu mesajul ala? Vroiai sa ne arati ca esti prin zona? Sau la mine e ceva??

POZE

acum merge

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

asa e, nici eu nu am gasit pe fulgusori pozici de la intalneala lui Cory cu Flavours

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Raluci ce plimbaret e Bubu , imi pare rau ca nu am apucat sa o filmez pe Sabina cum il aplauda la fiecare pas
ai baiat mare, ce sa mai....

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput