Prietene la bine si la greu - 33

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

La noi, tot 50-80 de grame, evident ca imi pun probleme legate de anemie.

asa e si la noi, si intradevar la una din sederile de la urgente dupa analize i-a aparut hemoglobina mai mica..deci usoara anemie. La asta ma gandesc si eu, daca rechinila nu prea papa legumite si carnita

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata,

ma grabesc sa mergem in parc dar am intrat sa va zic ca si pe mine a inceput sa ma preocupe problema spalatului dintisorilor seara. Adica dupa ce mananca bibi si e jumate adormita ,risc sa o trezesc de tot,plus ca e nervoasa si uneori plange,deci un moment prielnic pt actiunea cu pricina.... in concluzie:teoria e ok ,dar practica ma omoara.

va pup

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna dimineata,dragelor
Noi il asteptam pe tati si plecam la cumparaturi.
Va oferim si tot ce mai doriti.Azi face feciorul 8 luni si eu .A crescut prea repede.Imi vreau sarmaluta atomica(asa i-a zis sotul in prima zi cand l-a vazut,la 3 ore de la nastere) inapoi.
La multe luni si Paulei de Fdaniela

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Si-a mai revenit rasnita, am reusit sa incarc filmuletul. Deja nu prea mai e de actualitate, azi Teo se misca deja de 10 ori mai repede decat in filmulet...

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Si-a mai revenit rasnita, am reusit sa incarc filmuletul. Deja nu prea mai e de actualitate, azi Teo se misca deja de 10 ori mai repede decat in filmulet...

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

ce fain merge ea! Si ce de-a par i-a crescut! Pupam mergareata

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Ancutza, Dozz va multumesc ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti... O sa incerc si eu cateva trucuri de la voi, sper sa mearga Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Geo sa traiesti, sa infloresti!

Tina eu ziceam doar ca am folosit de 2 ori pudra, dar nu o recomand

Lili sper ca ai dormit ceva noaptea asta... pfff, de maine incepe canicula . Vezi ca nemultumitului i se ia darul , mai bine bucura-te ca papa. pupam Lila

Cory eu nu am sfaturi pt drum cu masina ca la noi, din fericire, inca e linistit. nici nu stiu ce am face daca nu ar fi asa, la cei 600 de km pana la mama

Dozz ma gandeam si eu zilele astea... cred ca persoana care urmeaza sa stea cu bebe dupa ce pleci la munca ar trebui sa inceapa sa petreaca timp mult cu ea de pe acum, ca sa nu fie abrupta trecerea si sa nu sufere rau

fetele cu anemia, eu zic ca pt asta trebuie facuta nu doar HLG ci si sideremia. Diana ?

gone in za parc

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cory, la pruncii mei functioneaza cutiutele muzicale. Daca le pun muzica de copii stau muuuult mai linistiti decat fara.

Monis, da asa ar fi cel mai bine si corect daca tot faceti analize sa faceti si sideremia. E drept ca majoritatea covarsitoare a anemiilor la sugar sunt feriprive dar mai sunt si cazuri (de ex eu) de anemii cu fier normal sau chiar crescut, si in astfel de cazuri suplimentarea cu fier numai bine nu face.

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Diana, super Teuta ta! ce fain se taraie!!!super truper!! ioi ce de invidie+ pe mine, fiimea nu face nic..se bataie in 4 labutze si atat, nu taraiala, nu tu pasi , nu tu busileala in 4 labutze... Sta in curulet si atat.
Despre anemia aia a fii'mii, mi-a zis si pediatra din spital sa ii dau fier. Desi eu ii dau fier cam de la 4 lunite, ei i-a iesit totusi la analize anemia asta..Nu mi-a zis valoarea hemoglobinei, ci doar ca e usor scazuta si sa continui sa ii dau fier 1.5ml pe zi. O fi bine, n-o fi bine?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153152&whichpage=4

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput