FIV Dr. ALBU DRAGOS 6

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Anabel,tu ce mai faci,nu ne mai spui nimic despre tine?
Pupici

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Hope,fetita draga esti o luptatoare! mie imi este frica sa si incerc, frica de esec de faptPe de o parte am ajuns sa ma bucur dc mai gaseste dr ceva care sa imi amane FIv-ul,pe de alta parte imi cresc pitici pe creier cd mai gaseste ceva care imi amana FIv-ul.........deeee.... sunt balanta
Am vazut ca fetele incerca cu donatoare la Brno...Sa dea DD sa fie bine! si sper ca ai tai sa isi schimbe idele referitoare la adoptie!
te imbratisesez si iti doresc sa ai putere multa,multa,multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

lumimar multumesc de intrebare, eu am amanat pana la anul din cauza banilor....oricum eu am si homocisteina mare trebuie sa ajung la fundeni sa vad cum e acum, o sa iau medyn forte sa vad ce se intampla....va urmaresc din umbra si va tin pumnii...ma bucur enorm ptr cumnata ta sper din tot sufletul sa ajungi sa numeri si tu atatea oute...

va pup pe toate si ma rog la Dzeu sa ne implinim cea mai mare dorinta!!!

31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1

Mergi la inceput

Anabel,si multi

Mergi la inceput

Fetelor,cumnata mea are trei embrionasi la purtator,doi de clasa A cu 6celule si unu clasa B.Doamne ajuta sa stea acolo la mamica lor ,sa creasca mari si voinici pana la noua luni...
Pupici la fetele curajoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lumi e perfect. ii tin pumnii! Sa ne ti si pe noi la curent cu evolutia ei. Cumnata ta a facut tot protocol lung? Tot cu difereline, apoi menopur? Cati ani are? da-mi si mie detalii, ca deja incep sa "ma compar" ca sa vad cam la ce sa ma astept. Tu, cu 2 mutatii, ambele hetero, faci clexane?
mire daca nu ma insel, tu luni, saptamana viitoare, te duci la eco? si afli ce e si-al doilea prunc? Doamne ajuta sa fie sanatosi amandoi ca si daca vei avea 3 baieti, important este sa fie toti sanatosi!
elenush tu cum mai esti?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

lumi, lumi, lumiiiii, Monas e gravida!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

da ari luni ma duc la eco
al meu tragea de mine sa l sun azi pe albu sa ne faca eco azi, ca el vrea sa si vada copchii

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

mire se pare ca esti o persoana foarte rabdatoare. Felicitari! eu cred ca as fi gandit ca sotul tau. Abia astept sa afli ce porti in pantece

weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Monas,felicitari fata draga! Sarcina usoara si un bebe lipicios 9 luni!
Imi dai sperante mari..tanand cont ca suntem niste "flori de copii" dpdv al varstei

Eu mai trag cu ochiul si dincolo...

Citat:
citat din mesajul lui aristica

lumi, lumi, lumiiiii, Monas e gravida!!!!!

Mergi la inceput