FIV Dr. ALBU DRAGOS 6
Raspunsuri - Pagina 13
lumimar spune:
Aristica, la capitolul AMH stai bine,e valoarea buna ,eu am 1,64 si mi s-a parut mic,insa dr A zice ca nu sunt motive de ingrijorare,este inca bun...
Uschi nu mi-a dat clexane ,insa dr A mi l-a scris pe reteta ,urmand sa-l pun in aplicare in momentul cand incep stimularile
Pupici
Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot
lumimar spune:
Buna dimineata fetelor,va doresc o zi buna!
Spor la injectat pt fetele care sunt in focuri
Pupici
hopefull spune:
Buna fetele!
Ieri am inceput stimularea!
Am avut o zi ieri.......am primit rezultatul la FSH - 33,33!!!!
Dr.A a zis ca nu crede ca voi raspunde la stimulare, pentru ca valoarea pe care o am eu este de menopauza, si mi-a sugerat sa ma opresc aici, insa eu am decis ca merita sa incerc macar! Nu pot renunta la lupta inainte de a incepe! Daca nu lupti nu ai sansa de a castiga! Cand am primit vestea eram la farmacie, imi cumparam medicamentele....inca nu le platisem...asa ca a trebuit sa iau decizia singura, in cateva secunde! Sper ca maine, cand am prima echo, sa fie ceva foliculi acolo...macar 1-2.;..vreau sa merg mai departe! Este unica mea sansa de a mai face un bebe!
Partea buna este ca m-am linistit, nu mai sunt suparata, nu mai sunt stresata....astept sa vad ce se va intampla!
Va pupik si va multumesc pentru sprijin!
Gabi - Mamica incepand cu August 2010......bebeii nu vor sa iasa Berbeci ca mami si ca tati!
aristica spune:
hopefull cred c-ai luat decizia buna. Cauta pe net care-i alimentatia care te ajuta cu foliculii, chiar daca or fi doar vorbe-n vant, cred ca merita sa incerci orice. Ai nevoie de un singur folicul plin, de un spermatozoid sanatos, de un embriolog bun si, in final de un embrion puternic!
lumi o zi buna si tie
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
lumimar spune:
Hope,nu renunta,lupta cu toate puterile si toata convingerea ta ca vei deveni mamica,profita de sansa asta,asa minima cum este si DD iti va darui cel mai frumos cadou,un bebe
Pupici
mirela2 spune:
buna fetelor
n am intrat ca a fost mama la mine, am stat cu ea, mi a facut mancare, curat, rufe spalate
saraca mama
mi a adus vinete si o galeata de rosii din gradina ei, pline de zeama....iamyyyyy
am fost azi la dr sa luam rez de la DT, totul e ok
si ne a facut si o eco, bebei stateau fata n fata se jucau
asa s haiosi am primit o poza in care pare ca unul il mangaie pe celalalt pe fata
si mami de Vlad (12.12.1999)
lyly_mar spune:
Hope,putere multa si incredere ca trebuie sa fie bine! Vorba fetelor,1 bun si sanatos...exista atatea minuni!