FIV Dr. ALBU DRAGOS 6

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Pai sa nu-ti fie si sa nu mai ai gretzuri!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui elenus26

Buna!
Ieri am avut punctia. 5 outze: 3 goale, 2 nu s-au dezvoltat cum trebuie (m-au sunat azi). Sfatul a fost sa incerc cu donatoare de ovocite sau adoptie de embrioni.
Nu stiu inca ce voi face. Trag aer in piept, ma linistesc si eu si sotul si ne vom gandi ce facem pe viitor.

Hoppeee iti tin puminii mama!!!pup

Va pupic p toate si sunt cu ochii pe voi

ce rau imi pare
fruntea sus

vlad e flacaul meu cel mare

+14 cu si si mami de Vlad (12.12.1999)

Pai sa-ti triasca!
Nu stiam ca ai flacau asa mare :) Ce zice de fratiori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

elenush imi pare sincer rau. Dar, totusi ovarele au raspuns la stimulare, nu foarte bine, dar au raspuns. Oare acum, Dr. A sa nu poata incerca ceva diferit? adica deja stie ce nu a dat roade...L-am intrebat mai demult daca as putea sa incerc un FIV cu el, pe ciclu natural, si mi-a recomandat sa nu fac asta, deoarece putem obtine doar un ovocit, iar costurile sunt mai mici cu 20-30 milioane - pastilele de stimulare. Pentru mine, intr-adevar, asta nu e o solutie, dar pentru voi? Eu zic sa-l intrebi, ca n-ai ce sa pierzi. O mie de

mire ma bucur ca te-ai oprit din vomitaturi. Acum poate reusesti sa pui si cateva kg pe tine.

lumi astept sa vi cu vestile alea bune.

...azi am luat prima pastila de AC si ma declar oficial intrata in cursa pentru FIV 2. Am si sustinatori: parintii mei vin special la noi in seara asta, cu mancare facuta din diverse chestii de curte (pasare, ierburi, etc.) ca sa ma ajute sa-mi pregatesc organismul cum trebuie. Ma asteapta cam o luna si jumatate de mancare "bio" si, sper, inca vreo 36 de saptamani dupa asta

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:

Buna!
Ieri am avut punctia. 5 outze: 3 goale, 2 nu s-au dezvoltat cum trebuie (m-au sunat azi). Sfatul a fost sa incerc cu donatoare de ovocite sau adoptie de embrioni.
Nu stiu inca ce voi face. Trag aer in piept, ma linistesc si eu si sotul si ne vom gandi ce facem pe viitor.

Hoppeee iti tin puminii mama!!!pup

Va pupic p toate si sunt cu ochii pe voi

ce rau imi pare
fruntea sus

vlad e flacaul meu cel mare

Pai sa-ti triasca!
Nu stiam ca ai flacau asa mare :) Ce zice de fratiori?

nu stie, ca i plecat cu bunicii din partea lui tacsu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Buna fetele!
Gata! A venit "uratenia"! Maine dimineata merg sa fac FSH si apoi incep stimularea...sper sa raspunda bine ce mi-a mai ramas din ovare!
Va pupacesc si revin maine cu noutati!

Gabi - Mamica incepand cu August 2010......bebeii nu vor sa iasa Berbeci ca mami si ca tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

dragele mele, am o intrebare intrebatoare... cand e dr. albu in concediu? stiu ca este in august dar nu stiu in ce perioada...

multumesc!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota
Laura,dr A este plecat in concediu incepand cu 15 august pana in prima zi a lui septembrie

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Elenus,imi pare rau ,sa va dea DD putere sa treceti peste durerea asta,si sa hotarati ce este mai bine pt voi
O mie de pupici pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

elenus,imi pare rau...sper sa iei decizia cea mai buna pentru voi....poate te inscrii la o clinica care face cu donoare de ovocite......am inteles ca dureaza cam 1 an in strainatate......si pana atunci mai incerci cu alte tale
Hope,bafta multa!ce sa facem ,mergem cu DD inainte!
Aristica,bafta multa la FIV-ul norocos!Cred ca te-am mai intrebat...dar mai uit,ca deeee.... batraneteaiei femionu de acum ,de la prima zi de AC?
Mirelamananca ce poti si cum poti....
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumimar

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

dragele mele, am o intrebare intrebatoare... cand e dr. albu in concediu? stiu ca este in august dar nu stiu in ce perioada...

multumesc!

Laura

Laura,dr A este plecat in concediu incepand cu 15 august pana in prima zi a lui septembrie

multumesc mult lumi... pe mine m-au programat la eco la albu pe 31 august... asa ca nu mai inteleg nimic. sigur au dat buleala alea de la programari...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

nici eu nu mai inteleg cand e in clinica si cand e plecat. maine seara ma duc cu desfasuratorul pentru stimulare si-mi notez pe foaie cu cine fac ecografiile. A doua eco e pe 30 august si chiar speram s-o fac cu el, ca doar asta-i unul dintre punctele lui forte, hm...

lumi nu ne spui si noua ce ti-a zis? Cand incepi? Ti-a mai dat sa faci analize? La uscateasca ai fost?

lyly am inceputsa iau si femibion 800, o pastila pe zi, dar de azi, adica din ziua 2, ca abia azi-noapte am intrat in posesia lor
Tratamentul pana la punctie, exceptand stimularea ovarelor, este urmatorul:

aspenter 1 la 2 zile
acid folic 5 mg 1 la 2 zile
vitamina c 1gr pe zi
Mg+B6 2 pe zi
femibion 800 1 pe zi
(microgynon 1 pe zi, timp de 21 de zile)

- tratamentul acesta il iau "pentru a se obisnui organismul cu el" - aceasta este explicatia primita de la Fundeni.

dupa ET:
aspenter 1/zi, acid folic 5 mg 1/zi
vitamina c 1 gr 1/zi
Mg+B6 2/zi
femibion 800 1/zi
progesteron injectabil (progesteron depot) 1 la 3 zile subcutanat
...restul tine doar de doctorasul grizonat

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput