LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 52
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
buna dimineata!
Liliana pai daca iti place hotelul dat de Oliv go for it. "gol" nu e in mamaia. dar nu e ca in alti ani.
Daria, sa fie asa cum iti doresti tu si exceptional de bine pentru amandoua
pupici tuturor!
roller025 spune:
Neatza!
Daria, Tu stii cel mai bine cum e in viata ta!
Mey, as participa si io la concursul "coasta de aur" da' cupilu' mare nu ma lasa sa-i pozez sternul
Andries, Paul e intotdeauna considerat mai mic. N-am ce-i face, asta e constitutia. Sper doar sa-si mai revina. Din ce zise dr de la endocrine dupa 4 ani se poate interveni, pana atunci doar monitorizam...
De 3 zile n-am iesit din casa. Azi sper sa ma pot duce dupa una-alta... Mi-e si lene si somn continuu, da' nu poci dormi...am o stare de prosteala crasa
Roxane, daca ai timp o consultatie mica: Paul are dermatita atopica pe care o tratam cu Atoderm de la Bioderma. Pentru plecatul la mare dr ne-a recomandat o crema de la bioderma - photoderm mineral - scumpa ca ... ceva similar, da' mai acceptabil este? Daca nu - o sa iau din asta... sar'na
O zi usoara
kim222 spune:
Daria casnicia este ...ca la loto..nu stii ce tragi, asa ca nu o lua ca un esec ci mai curand ca un ghinion, ce vroiam sa spun este ..nu-ti repeta lozinca cu..NU-mi mai trebuie barbati..ci lasa sa se intample daca este sa se intample..
Ioana nu am citit despre Maria..ce-a patit?
..si eu zic tot ca Ioana..Giulik papa si este slaba..ai nostrii nici nu papa!
Liliana vorbesc dar dupa vineri cand vad si hotelul..mai spune-mi exact cate persoane si ce perioada.
mai vin acum plec sa-l tund pe Luca, Sorin este la casa..
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Azi e o zi speciala...am doua motive, nu stiu in ce ordine...First, nepoata mea are examen de admitere la medicina. Am emotii cat casa...
E foarte avantajata de media 10 la bacalaureat si 9.98 in timpul anilor de liceu dar s-a pregatit pentru examen doar cateva luni, de capul ei. E un copil atat de bun si au o situatie atat de dificila acasa incat chiar merita sa intre.
Si azi e ziua sotului meu. Era cam intors de dimineata iar eu nu i-am facut nici un cadou . Am rugat o colega sa imi ia ceva de la Londra si nu s-a materializat...
Liliana, eu am stat la Sulina si camerele modernizate suunt OK. Nu e lux dar e curat. Mi s-a parut ca plaja era mai goala in dreptul hotelului decat in celelalte zone.
O zi frumoasa!
szivarvany spune:
Mneatza.
Kim, musai poze cu tunsuliciul tau
Roberta, sa-ti traiasca sotul si succes nepoatei
Sunt in zona ... astept maine seara sa decolam la tzara ... ma rog, voi fi mai mult decat ostenita cu copii si caini ... dar Giulik se va distra
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
kim222 spune:
La multi ani Pedro! Mamaaaa..dar suparacios este pe motiv de cadouri Bafta nepoatei o sa fie ok..daca are asa medii pana acum, nu stiu cum est ela Iasi dar pe aici nota de admitere este micaaa...imi amintesc un an in care am eu am picat cu 8.23
Daria have fun!
uite pozele:
http://picasaweb.google.com/111280993528609352489/20100716?authkey=Gv1sRgCIvg5Jqrj8CW7QE#slideshow/5494572774762337266
kim222 spune:
pe la poza a 4 se blocheaza asa ca las "coasta de azur "aici
http://picasaweb.google.com/111280993528609352489/20100716?authkey=Gv1sRgCIvg5Jqrj8CW7QE#slideshow/5494572851144204674
Andries spune:
Sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!!!
Pe mine nu ma consoleaza faptul ca e considerat "mai mic". Are o genetica dificila dpdv al alergiilor si intolerantelor alimentare, deci ...cand l-am "analizat" la 1 an si ceva doctorii nu au gasit nimic in neregula, dar el facea caca de 5 ori pe zi, uneori si cu mucus verde. Acum, l-am amenintat pe husband ca daca nu se mobilizeaza sa faca niste "inevstigatii serioase" iau copilul, iau cardul si ma duc in vest sa-l investighez myself.
Andries
leeloo2004 spune:
Hai, mai, voi spuneti de copii slabutzi?? In poze Luca nu pare slab, pare chiar ok dupa mine... Ce sa mai zic de Stefan care are in continuare 17 kg, inaltime cam 110-115cm...sa va mai zic ca la pantaloni scurti eu ii iau pt 2-3 ani (adica el imparte pantalonii cu Tudor...)? La pantaloni lungi este tragedie - de obicei ma orientez spre blugi din aia ingusti (ca in aia normali arata groaznic - cu cele doua scobitori de picioare ) si trebuie sa caut din aia cu talie ajustabila...
Roberta - LA MULTI ANI, sa-ti traiasca sotul!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
am uitat de dimineata!!
La multi ani Radu! Tizo sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, iubit, norocos!
Danule, te referi la crema de soare? nu stiu de ele.. Oliv poate da o idee mai buna ca e mai proaspata la dermato
Robi lma lui Pedro!!!! las ca ii trece supararea succes nepoatei tale la medicina!
Oliv, ce iubitor e Luca in poze!!! (bai nu luam si noi odata aparatul sa ii pozam cum stau numai in apa ntzzzz )