Albinute & bondari de mar-apr '07 (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza! macar virtuala, ca in viata mea amarata cica nu am voie sa beau...

Felicitari Marta! Sarcina usoara, nastere usoara si bebelina sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata!
Foarte frumoasa plimbarea voastra pana la urma Gaia! M-am amuzat cu Dorel al vostru Si eu cred ca a facut febra de la insolatie.
Marta felicitari pentru fetita, sarcina usoara
Ioana o sa puna ma-sa si poze ca are o fatzucaaa....total schimbata, dar tre sa le descarc si ca sa o fac tre sa instaleze sotu nus ce program si ca sa-l instaleze tre sa repare calculatorasu'....treaba multa breee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Marta pentru !!!

Tzuna cred ca in Titan sau in Bucur Obor... eu pe acolo vazusem... dar in perioada asta nu prea stiu daca au adus sau nu...

gaia a mai facut febra?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">I love DC (ely-1.jpg)

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

N-a facut febra deloc pana acum. Ieri a mancat prost si a tras niste muci, si acum vad ca tuseste rar.
Continuam remediul homeopat, si inca nu stiu daca sa-l las maine in excursie la curtea de arges cu gradinita. Mai ales ca trebuie sa ia de 3 ori pe zi, si nu pot sa le dau alora plicul alb si lingurita de plastic (dati-i doua, va rog )

In fiecare dimineata cand se trezeste imi spune ca il doare burtica, si imi arata ceva mai jos de buric. O fi vezica, nu stiu... dar cred ca s-a si prins ca ma prea intereseaza si imi tot arata.
Recoltam pisu sa vedem.

I-am pus punguta de dimineata si Radu se uita cu niste ochi cat cepele si la un moment dat a inceput sa strige "NUUUU, NUUUU, DOLEEEL, DOLEEEL, AAASI!!! (adica lasi) !!!"
Adica sa-l las domnule pe frate-su in pace sa nu-i bag putzu in punga aia de plastic...

Mergi la inceput

Si TL mi-a zis ca el crede ca a facut insolatie. Mie insa nu mi s-a parut deloc asa soare, eu sunt foarte sensibila la lumina si totusi am stat cu ochelarii pe cap nu la ochi.
Amandoi au fost fara palarii, pentru ca si le arunca pe jos... Radu e ok, in fine, habar nu am.
My bad, daca a fost insolatie, totusi ar fi fost a 3a seara de febra peste 39, consecutiva, deci putea sa fie si altceva.

Mergi la inceput

Hello. Am fost cu Dorel la film. Nici ieri nici azi pana acum n-a avut febra, era super energic, nu faceam fata in casa cu ei.
Am plecat la cumparaturi, si a vazut Dorelu un afis cu Shrek si m-a tacanit atata la cap pana am luat bilete.

Filmul e super, iar pentru mine e primul film 3D pe care il vad. Dorelu deja mai vazuse unul, dar eu eram data pe spate la fiecare magarus, pui de dragon sau buzdugan de capcaun care parea ca mi se va turti in nas.
Cinematograful e nou si foarte fain si el, si am deja o lista de filme carora nu le-am retinut numele pe care TREBUIE sa le vad.

Mai trist a fost ca m-a apucat o durere de burta ce n-am trait in viata mea... Balonata, aveam o burta mai mare ca atunci cand l-am nascut pe Radu, o presiune de simteam ca o sa crap si niste dureri ascutite de numa ULCER< ULCER<ULCER pocneau urechile mele.
Si a trebuit sa rezist tot filmul asa, si apoi condus pana acasa.... unde m-am prabusit pe buda. Acum sunt bine. Cred. Din cand in cand ma mai indoaie o tzeapa prin burta.

Hai ca vad ca va tin pagina azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Basme de vazut si ascultat, noi suntem abonati seara:

http://www.basme-romanesti.ro/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna seara!

basme, filme, fetite ... retinut tot ... bineinteles!

tzuna sigur in titan am vazut eu uniforme in toamna.

eu azi ... pitesti-rucar-campulung muscel-aninoasa-berevoiesti-pitesti
maine curtea de arges. in continuare ... plouaaaa!!!!

in rest, matei e ok, fara febra.

pupici ... bateria e la limita si mai am 3 zile de delegatie. cum sa rezist fara net??? cum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata again..
Ioana vaz ca tu ai la semnatura bazar.Ajuta-ma te rog si pe mine cum fac sa cumpar de acolo.Am licitat pe bazar la diverse lucrusoare, dar nu stiu ce trebuie facut mai departe, ca nu m-am uitat exact la cine am licitat...Am inteles ca trebuie depusi banii pt fiecare cont in parte sau ceva de genu. Inteleg ca esti in delegatie asa ca nu astept raspuns prea curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ioana greu fara net

Lumi ai licitat la bazarul vechi (adica unde-i subiect pe DC, cu pozele pe picasa) sau la cel nou: http://bazar.desprecopii.com/ ? Ca sa incerc sa-ti raspund...

Gaia ce-ai mancat?
Am patit-o de cateva ori... am avut niste crame mai rau decat contractiile de la nastere... am ajuns la concluzia ca imi fac rau cremele care au in combinatie ou cu lapte Bomba pentru matele mele...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">I love DC (ely-1.jpg)

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput