Albinute & bondari de mar-apr '07 (145)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanici spune:
neataaaa, cafeauaaaa
iar is UV f periculoase zilele astea
Siuta vacanta linistita!
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Nag Neata de la Iasi!! Exista vreun vaccin de imunizare pt adulti impotriva varicelei si altele asemeni? Cu intrebarea asta m-am trezit de dimineata.Am vrea sa mai facem o fratioara si ma gandesc sa nu-mi impartaseasca George vreuna din boli dupa ce va merge la gradinita. Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
pt varicela exista - varilrix e acelas care se face si la copii.
altele asemenea care ar fi?
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
gabi78 spune:
Buna dimineata!
Frate .... copii mei dorm! Cred ca suntem muscati de musca tzetze ca nu imi explic cum se face ca dormim de rupem patul in doua.
Bianca se culca seara cel tarziu la 10 si doarme pana spre 10 a doua zi, iar Tudor pe la 11 si uite ca doarme inca.
La pranz baga cel putin 2 ore de somn amandoi.
Bag si eu pe langa ei de cate ori pot ... deci clar e ceva .
Siuta la mine era Vladimir/Vlad, imi mai plac Rares, Bogdan, Alexandru si evident Tudor.
Am vazut si eu domnisorica frumusica Sa creasca mare si sanatoasa!
Sa avem zile racoroase!
Lumi_Nag spune:
Alte asemenea ma refer la toate bolile de copilarie, nu am facut nici una cand eram copil (oreion, varicela, rujeola, rubeola ...mai stiu eu ce mai exista )
Fetelor eu sunt ingrozita de subiectul cu pedofilii, link dat de Absoluta zilele trecute. Voi ce parere aveti? Ar trebui sa ne stergem pozele sau e suficienta "privatizarea" lor?
elyanne spune:
Diana arata bine casa... Usor-usor o sa reusiti sa faceti alta pe placul vostru... bine ca ati facut primul pas. Tin pumnii sa fie totul in regula, sa va putei muta cat mai repede...
Lumi pt. varicela e ala de care zice Roxana... pt. altele este ROR (rujeola, oreion, rubeola) - noi nu cred ca am facut ROR, doar pt. una din ele rujeola sau rubeola (le incurc)... poti afla daca mai ai imunitate daca faci analiza de dozari de anticorpi... Eu am facut dozari de anticorpi la sarcina cu baietii pt. una dintre ele... aveam de la vaccinul facut in copilarie... pt. varicela stiu ca nu exista o astfel de analiza.
Intreaba, daca te hotarasti sa faci varilixul, dupa cat timp este ok sa va apucati de bb 2 ...
Despre subiectul cu pedofili... probabil sunt peste tot... si pot face singuri poze fara sa bage nimeni de seama... Sunt niste oameni bolnavi si nu are sens sa ma gandesc la asta sa ma imbolnavesc si eu
Despre pozele noastre, da le poti face private... si dai link pe mes de ex. cui vrei... sau il pui la status etc. Sau nu, daca pozele sunt ok (adica nu's sexy etc.), nu vad de ce i-ar interesa...
Pana la urma face fiecare cum se simte mai bine... sa nu mai se streseze pe tema asta...
Eu am albumele private, doar cand adaug poze noi, las 1-2 luni publice, apoi le fa cprivate, dar n-am poze indecente
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">I love DC (ely-1.jpg)
diana_jors spune:
Boli contagioase de acel gen - mai sunt o gramada, nu pentru toate exista vacinuri. Va mai aduceti aminte de Catalina Ponor, care a facut scarlatina? Sau minunata mana-gura-picior (virus Coxsackie) pe care a avut-o Alex acum 2 saptamani? (e ca un fel de varicela care "iese" doar in gura, pe palme si pe talpi). Nu exista vaccin pentru vurusul asta, iar pentru sarcina e la fel de periculos ca rubeola. Ce sa zic, eu in general nu prea ma simt cu sabia deasupra capului, zic Doamne-ajuta, iar daca o fi sa fie ceva, asta e. Cine stie cati mai sunt de care nu stim (daca mai este vreunul prin Bucuresti, o sa il culeaga Alex si va explic ca el reuseste toate dubioseniile dpdv medical).
Cu pedofilii - si eu las albumele publice 1-2-3 luni la inceput, apoi le fac private. Ma straduiesc sa nu pun poze compromitatoare, dar daca unuia ii plac picioarele... mie nu mi se par compromitatoare, dar daca asta o fi fetisul lui... nici pe tema asta nu ma stresez mai mult.
In rest... caldura mare monser la mine in casa e dezastru (de cand e Alex asa cum e n-am apucat sa fac mare lucru in casa, si numai le imprastiu ca sa ii dau tot felul de chestii cand mi le cere); si nici nu imi mai vine sa le strang stiind ca urmeaza sa ma mut in curand
p.s. deseara am un interviu, sa imi tineti pumnii pls, poate iese ceva bun
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Lumi_Nag spune:
Am inteles treaba cu vaccinul, multumesc de lamuriri.
Cat despre poze, nu mi s-au parut sexy la momentul cand le-am pus, dar acum zic si eu ca daca le plac picioarele....pot fi considerate sexy. Le-am facut private oricum
Diana,totusi prefer sa nu descoperiti voi alte ciudatenii de boli.
rein spune:
Stiti pozele alea ale mele gravi cu burtica (imbracata) ca un glob sub bradul de Craciun? a trecut un an si jumate de atunci, nici nu mai stiam parola linkului, cand mi-am amintit-o, ce credeti? aveam pe ele cate 150- 160 de vizionari in timp ce restul pozelor au 16-17 max.
Mie imi plac si numele Paul si Dinu.
Maine mergem sa il recuperam pe Petrisor si sa tregim famelionul.
Va rog sa-mi spuneti si mie vreun gel-unguent-crema pt muscaturi de orice gaza. Asta mic face alergie la ciupituri, adica langa punctul intepat mai face 4-5 umflaturi rosii parca e dat cu urzica. Ii trec apoi in 1-2 zile. mercic.
Diana, bafta! sunt sigura ca ai sa faci treaba buna.
tzuna spune:
IMPORTANT si URGENT
Corturile cu ajutoare pentru cei afectati de inundatii mai sunt deschise? Am gasit pe net ca ar fi unul la Piata Sudului, unul la Brancoveanu, unul langa Cismigiu, unul prin Militari. Nu gasesc insa nicaieri scris daca mai functioneaza sau ba (am gasit doar ca s-au deschis pe 2-4 iulie si vor functiona in jur de 2 saptamani si cum am fost plecata pana acum...). Voi sunteti tot timpul dragute, stiu ca unele stati chiar in Berceni....verificati va rog pentru mine?
tzuna spune:
REIN- Maria in Italia a fost piscata de o viespe (nu a facut alergie dar a plans rau si i-am pus un gel pt durere si gheata) in schimb dupa 2 zile a fost piscata de un paianjen in 3 locuri si i s-a umflat aproape toata mana. Am mers la farmacie si mi-au dat un unguent cu neomicina (asta cred ca e antibiotic) si cu un antialergic. Nu-mi amintesc acum crema, nici nu stiu dc era pt copii asa mici asa ca mai bine intreaba o farmacista.