Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vascred ca ar trebui sa punem mana de la mana si sa ne luam un echograf..si il tinem cu saptamana
din partea mea eu mi-as lua

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Eu n-am greata tare,decat asa o senzatie in ultimu timp.Sanii ma dor,dar nu fff tare,mai mult sfarcele care s-au si marit.Iar somn nu prea mi-a fost nici in prima luna.

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ha ha! Ma bag si eu la un ecograf.Eu martea viitoare merg la eco.Simt ca s-a oprit timpul in loc.Vineri plec la mare ,poate asa nu mi se mai pare atat de mult.
Bai,eu ma car.Ma chinui de vreo ora sa ma urnesc spre Cora,tre sa cumpar una alta pentru mare.
Maine pleaca bestia la tara.Si eu vineri la mare,deci n-am facut nici o smecherie

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Spor la cumparaturi Ana. deci de maine scapi de stress.

ma bag si eu pt ecograf

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

oare cum a trait mama fara ecograf.?????????????
Eu ziceam ca ma duc saptamana viitoare ,eram calma, aveam rabdare, acum cand mi-a zis ca vineri mi se pare ca e tot luni, nu mai trece timpul deloc.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andreea lor normal k le era usor k nu existau.
dar dc erau sia tunci si isi permiteau, iti zic eu k faceau ca noi.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

shubulinaeu stau la mare..unde vii in ce statiune?
da de multe ori m-am intrebat si eu cum suportau feleile consultatiile alea de pe vremea lui fred si barney..dar banuiesc ca totul e adaptabil..

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Na Ralu' ca ai si tu burticaaaa! Incepe sa prinda contur!

Crina bine ai venit alaturi de noi. Sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si la termen! Casa sa piatra pentru viitoarea nunta!!!

Eu stiu cum e "sa fi singur" - departe de prieteni, de familie intr-un oras necunoscut. E groaznic.
Ne-am mutat de 2 ani jumatate la Resita si mi-a trebuit mai mult de un an si ceva sa ma obisnuiesc aici.
Gandeste-te ca sunteti intr-o tara unde lucrurile sunt diferite, fata de Ro(in bine - asta e clar). Dupa cum spuneau si fetele... si eu cred ca as pleca daca mi s-ar ivi ocazia fara sa stau mult pe ganduri.

Irina ~ 15+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Ah..ca tot vroiam sa va intreb. La voi cum sta bebe in burta? Ca la mine la ultima eco zicea ceva ca sta cu capul in jos...mi-aduc aminte ca tb sa intoarca pozele pe ecran ca sa il vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu eu mi-am luat rochita de nasa de la www.nissa.ro, aveti magazine si in Bucuresti. Au niste rochii si costumase superbe, numai sa ai noroc sa gasesti

Fetelor m-am hotarat. Vreau in concediu in Muntii Retezat, vreau sa vad lacurile din zona, daca stie cineva deja o cazare in zona va rog sa ma salvati

Mie imi e un somn de cand sunt insarcinata de nu mai pot

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput