Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mie-mi spui...eu tocuri de la 10 in sus inainte...Acuma cred ca rezist o ora pe ele.Simt ca-mi baga cineva mana-n coloana si-mi trage de o parte si de alta

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Bine ai venit, jasmin/crina!

Ce bine ca aud de fete care au ramas iar dupa o luna...spre si fetele noastre sa aiba parte de acest noroc!

eu maine ma duc pentru prima oara la ginecolog si sper sa vin cu vesti bune si sa-mi pun o cifra cu + la semnatura!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bafta multa monica

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Stie cineva cum se calculeaza idemnizatia pt cresterea copilului acum cu reducerea? Ma intereseaza dc se calculeaza direact 70% si se aplica plafonul maxim/minim sau 85% se aplica plafonul si dupa reducerea de 15%, sau 85%, reducere de 15% si dupa plafonul?
Sper ca ati inteles ceva. Chiar dc par aseamanatoare chiar conteaza ordinea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Multumesc, bebelu! Sa fie!!! Am mari emotii!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.

Mergi la inceput

zumzu uite ce am gasit :

Art. 12 din Legea 118/2010
"Cuantumul indemnizatiilor acordate în temeiul art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei în vederea cresterii copilului, aprobata; cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cele care se afla în plata la data intrarii în vigoare a prezentei legi se diminueaza cu 15%. Daca din calcul rezulta un cuantum mai mic de 600 lei, se acorda 600 lei."

trusoul, au zis initial ca-l mai dau pana in dec. 2010 (O. 5/2010), apoi l-au anulat de tot (L. 118/2010 - art.15 lit.h)

iar modalitatea de calcul e foarte simpla.....angajatorul elibereaza o adeverinta cu banii incasati de tine in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului si natura acestor venituri, se face o medie si se aplica procentul de 70%.

Indemnizatia este 72.24% din media veniturilor NETE celor 12luni anterioare nasterii.
Salariul acela mediu pe unitate se acorda dupa ce avem certificatul de nastere al copilului, deci nu se va lua in calcul.
Evident ca suma era pana acum mai mare pt cele care au beneficiat de 85%, mai ales daca au avut in cele 12 luni si primele de craciun sau paste, care sunt impozabile, daca sunt acordate "pe bune". Sau media se mai ridica si datorita faptului ca prenatalul este mai mare decat salariul net obisuit lunar, fiindca nu se mai opreste impozitul....si tot asa.

asta e ce discutau fetele de la ursuleti ieri ..
mai multe nu stiu

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Zumzu, pentru tine te intereseaza sau pentru altcineva....ca e cand vom avea noi va fi simplu.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

stau de mai bine de juma de ora cu o farfurie de manacare in fata si pe cuv meu dc intra ceva

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

loutzyiti da si medicul de familie..dar doar 2 sapt..ginecologul insa poate sa-ti dea pana la 90 zile..

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Ms. de raspsunsuri

Pentru mine intrebam,ne facem si noi socotelile. Stiu ca pana atunci se mai pot suci de nu stiu cate ori. Oare vor sa scoata reducere cu 15%in 2011?

Mergi la inceput