Strumfi de iulie-august 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Esti teroare, Stefania, pe bicicleta! Chiar ai circulat sau doar eai pozat?

Multumesc pentru urare!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

[quote]citat din mesajul lui xerxe2005

Esti teroare, Stefania, pe bicicleta! Chiar ai circulat sau doar eai pozat?

Multumesc pentru urare!

[/quote

Circul aproape in fiecare zi, cu burtoi si fara asa o duc pe Catarina la gradinita si o aduc

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si40+ AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......
stefania, ce burtici mare ai......ar cam fi cazul sa iasa si domnisorul cu nasul la aer....nu cred ca mai ai mult.....suntem pe faza. foarte frumoase pozele. imi place ca faceti poze multe, cu burta, copii, sotz, natura.......super acolo la voi.eu una n-am NICIO poza de cand eram gravida. ciudat nu?
xerxe, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji asa mari, sigur e o dereglare mormonala de la oboseala + stress. oricum , cert e ca o vizita la dr nu trebuie mult amanata. petrecere frumoasa la nunta!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
eu una n-am NICIO poza de cand eram gravida. ciudat nu?

Pai ar trebui sa pui de bebe nr. 2 si sa te pozezi in voie....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005

Citat:
eu una n-am NICIO poza de cand eram gravida. ciudat nu?

Pai ar trebui sa pui de bebe nr. 2 si sa te pozezi in voie....

mai, nu mie mi=a intarziat ciclul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata pe la pranz

cu scuzele de rigoare, ca ieri n-am apucat sa mai scriu nimic, urez si eu sarbatoritilor de ieri toate cele bune.
La multi ani fericiti pentru Matei, Karina, Iris, Octavian si Stefan!
sa cresteti mari, copilasi dragi, sa aveti zile senine si fara griji .

Stefania, nastere usoara ca un fulg iti doresc - eu zic ca cine stie, de acum chiar ca poate veni in orice moment! foarte frumoase pozele voastre . mi-a placut poza aia vazuta de sus, interesanta viziune .

xerxe, daca nu vine si nu vine - incearca sa faci un masaj de 5-10 min in scobitura labei piciorului, e acolo un punct care stimulat grabeste ciclul intarziat. daca ai timp, poti sa-l stimulezi de mai multe ori pe zi, la mine avea efect sigur. in ziua aia sau a doua zi venea.
si eu cred ca daca ies testele negative, e aproape sigur ca nu e bebe acolo. desi o ovulatie f intarziata e posibila chiar si in cazul unui CM regulat.
voi mai vreti un bb?

noi suntem cam dereglati cu somnul, bebe-strumful meu se pare ca a incurcat ziua cu noaptea, ca de vreo 2 nopti vrea sa petreaca, iar ziua doarme de stinge si cand e treaz vrea sa suzeteasca mereu. asa ca i-am cumparat o suzeta, desi eu nu prea le agreez, din mai multe motive (principala ar fi acum ca david o incerca si el, sa vada cum e , deci adio sterilizare). oricum, mi-am luat belea, ca acum urla din 10 in 10 secunde dupa suzeta, ca o scapa. si cred ca se enerveaza ca nu curge nimic din ea . oricum, habar n-are sa suzeteasca, mesteca la ea de parca i-am dat friptura, nu suzeta. cred ca nu ne tine mult, ca si la david a fost la fel, in disperare de cauza ii dadusem si lui, ne-a tinut 2 saptamani si gata.

Carla, sanatate multa lui Saby (si nu numai ei, evident). si atentie cu soarele - eu dupa ce am tot citit si rascitit despre cat de nenorocit este cu pielea - mi s-a cam luat de bronzat. bine, mi se luase mie de vreo 2-3 ani, dar acum chiar il evit la maxim, nu mai ies din casa fara crema fp50.

veau la munteeeee .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

vivela, ia zi-ne unde e punctu ala? pe harta asta: http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/static/cs/uk/11/features/reflexology/footchart.html

Mergi la inceput

Citat:

vivela, ia zi-ne unde e punctu ala? pe harta asta: http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/static/cs/uk/11/features/reflexology/footchart.html

uite pe harta asta:

http://www.dantian.ro/acupunctura/2/IllustrationLinks_Page_022.jpg

unde e punctul rosu.

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

merci Vivela!! si sa stii ca-n fiecare luna te pomenesc......nu mai am niciun simptom inainte de CM!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

merci Vivela!! si sa stii ca-n fiecare luna te pomenesc......nu mai am niciun simptom inainte de CM!!!!!!!!!!

ce ma bucur ca am fost de ajutor!
si cand te gandesti ca daca te duci la doctor alopat - sigur nu scapi fara hormoni ...

eu m-am umplut de bube . nu stiu ce naiba e, sunt ca niste insule neregulate si umflate si ma mananca de imi vine sa ma urc pe pereti. nu-mi dau seama de la ce o fi, probabil de la ceva ce am mancat, dar am si in talpi si in palme . mai aveam asa cand eram mica si ma duceam la tzara, si chiar si mai mare, dar de ceva vreme scapasem - speram eu definitiv.

_

Mergi la inceput