Strumfi de iulie-august 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Elena, n-ai timp cateva minute dimineata sa bagi rapid un beta hcg? Iti tin pumnii in toate directiile si sa-ti gasesti super sandale la super pret!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Elena, n-ai timp cateva minute dimineata sa bagi rapid un beta hcg? Iti tin pumnii in toate directiile si sa-ti gasesti super sandale la super pret!

Ce e ala?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani Smaranda, Victor, Ilinca si tuturor sarbatoritilor!
Vio, tare Laur, ca de obicei . In aceeasi nota, Sabina o mangaia pe picior pe sora-sa si zicea "piciorusul tau blanos si grasunos" .
Xerxe, acela e testul de sange pentru depistarea sarcinii.
Vivela, deci ai treaba, bun asa... echipa de fotbal si rezerve .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

xerxe, daca ai facut test dupa Z 40 si e negativ, atunci singura explicatie e o dereglare datorita stresului si oboselii, de care ai avut parte din belsug. Dupa ce te linistesti musai sa ajungi la dr. Sanatate......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Elena, cum zice si carla, beta hcg e test de sange de depistare a sarcinii. Depinde de laborator, dar valorile care trec de 3 (sau 5) sunt teste pozitive, ce e sub e negativ. Adica atunci cand nu esti sigura de testele de urina asta e cel mai sigur. Bine e, daca tot il faci sa il faci de doua ori, la 48 de h, ca sa vezi si daca sarcina e in evolutie.
Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

neatza........am revenit in birou, nush pt cat timp, asa ca nu ma bucur prea mult. abia astept sa plec la baietel sa-i fac tortuletz....me lene si somn.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI STRUMFI SI STRUMFITE!
Matei Hisham . Simo sunteti in vacanta? Nu ai mai trecut de ceva vreme pe aici .
Karina Maria & Iris Ioana. Kariris pregatesti petrecere mare? Ati reusit sa va mutati la Ghermanesti?
Iris Maria
Iulia
Octavian Petru & Stefan Rares sa cresteti mari, sanatosi. Mami sigur va protejaza de sus.

M-am tot gandit la Carmen. Dumnezeu sa o odihneasca in pace

Mergi la inceput

da, si eu mi-am adus aminte de Carmen, Dzeu s-o odihneasca-n pace!`

LA MULTI ANI! Matei ,Karina&Iris, Octavian Petru & Stefan Rares!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

LA MULTI ANI IULIA, MATEI, PETRU SI STEFAN!!!
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI NOROCOSI!

La multi ani strumfilor care s-au sarbatorit pana acum! Eu am fost tare ocupata si obositaaaa rau. Nu am mai intrat decat noaptea cate putin sa citesc.

Multumim pentru urari fetelor. Nu ne-am mutat inca la Ghermanesti si cred ca nici nu o vom face din pacate pana la 1 septembrie. Am schimbat furnizorul de mobila ca nu ne-a placut cum executa primul si, asta ne-a dat peste cap. trebuie sa asteptam mobila de la Sibiu ca sa ne putem muta si abia s-au apucat de ea. Asta e! E greu sa faci si sa utilezi o gospodarie intreaga in cateva luni. Dar, a meritat sacrificiul si efortul.

O sa plecam la Brasov peste cateva zile si o sa stam mai mult ca alt concediu nu pupa fetele anul acesta. Si dupa aceea ce o sa mai prindem din vara si toamna, la Ghermanesti.
Le-am organizat o petrecere la Mc Moni's pe terasa ca au si loc de joaca pt copii si vin vreo 10 copii si adulti. sper sa fie bine ca fetele mnele parca au luat-o razna. Ieri mi-a facut K o criza in parc de 20 de minute de i-am speriat pe toti. nu credeam ca un copil poate face asa urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Matei Hisham, Karina Maria & Iris Ioana, Iris Maria, Iulia
Octavian Petru & Stefan Rares
La multi ani fericiti!!!

Tot 2 in 1

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si40+ AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput