PRIETENE FARA TITLU (66)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
Buna dimineata.
CRISTINA fa-ti mai o poza si pune-o,ce , vrei sa nu te recunoastem la mare ? Ai dreptate in poza de pe site-ul Eximtur se vede in camera aparatul de aer conditionat, dar in oferta nu e trecut ca ar avea.In alte poze cu camere nu se vede sa aiba,in nschimb e trecut in oferta Din ce am butonat pe net am aflat ca nu toate camerele din hotel au aer conditionat.Sincer io nu mai tin minte daca aveam sau ba,cred ca totusi da,doar ca sigur nu l-am folosit.Asa ca daca sunteti rai de caldura insistati la receptie . Daca sositi dupa-amiaza e mai usor ca se mai elibereaza camere pana la ora aia.Noi cum soseam intotdeauna matinal,rezolvam ba la receptie ba cu vreo camerista sa ne dea camera ok,chiar daca nu era gata curatenia inca,macar sa lasam bagajele si ne caram la masa sau plimbare pana termina aia curatenia.
Nasol cu Viorel si serviciul,in cel mai rau caz iaca baga o plimbare ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
asteryaro spune:
Moni, tu ai ascultat reclama de la Magic FM? Zice asa: "cazare si MASA gratuit pt. copiii pana la 12 ani". Pai asta e o chestie, sa nu mai alerg dupa o ciorbita proaspata, sa stiu ca o avem la restaurantul hotelului, in pret, care va sa zica .....
Plus reclama de la TV, cu babyland si altele super faine, pe plaja.
Eu zic ca sigur ma veti recunoaste la hotel, ca daca nu... va recunosc eu pe voi, asa ca nu scapati de noi.
Razvan stie ca merge "in California". Nu va mai zic cat mi-a luat sa-i scot din cap ideea fixa cu "mergem la hotel Delta, NU California!". Ca el asa stia, cum a fost in iunie... explicandu-i: "uite mami, aici vom veni sa stam multe zile" si iaca asa a invatat.
Acum am revenit de afara, e innorat si cam zapuseala, dar macar poti respira, sper sa mai ploua putin, macar.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
monica70 spune:
CRISTINA oferta aia e valabila doar daca platesti integral si masa pe tot sejurul.Noi avem biletele luate doar pentru cazare! Cred ca si de-aia tot fac atata reclama ca majoritatea asa au luat biletele,numai cazarea ,masa cum si unde apuca ...
Io am terminat tot ce tine de acte.Doua saptamani cel putin sa nu le mai vad! Bine precis mai apar ele cateva in astea 2-3 zile pana plecam,dar alea-s ghiveci pe langa cat aveam.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
asteryaro spune:
Pai Moni, este logic ceea ce spui despre oferta. In fine, gasim noi o ciorba de pranz, nu-i bai.
Deci ai liber sa lenevesti putin, daca tot ai terminat actele alea.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
LunaNoua spune:
Salutare
Noi ne-am intors de la Bucuresti. Pana la urma am fost si noi doua. Siviu a trebuit sa isi ia camera la hotel .. si daca tot dadea banii pe hotel ... am mers si noi pe langa. Bine ca am fost. Iesirea mi-a mai luat gandul de la suparare, si am si lucrat in timp ce a fost silviu la targ. Am inlocuit produsele vandute, si nu am stat cu panoul gol Targul a fost foarte slab, din pacate. Era de asteptat, caci majoritatea bucurestenilor nu stau in Bucuresti in weekend, pe timpul verii, deci .. au fost foarte foarte putin vizitatori. Insa, eu nu am de ce sa ma plang, caci si asa .. am avut vanzare destula...dar restul participantilor erau foarte suparati ca nu si-au putut acoperi nici macar taxa. Problema aceasta apare tot mai des la targuri, e putin cam ingrijorator.... Acum imi pun mari sperante pentru la mare, sa dea Domnul sa fie targul reusit, cu toate ca organizatorii de acolo nu sunt atat de bine pusi la punct ca cei de la Ilovehandmade.
Noi inca nu stim unde ne vom "gaza". Ne-a spus cineva ca a fost la camping la ora 6 dimineata si deja nu mai erau locuri So ... este foarte posibil sa nu avem loc nici la cort Dar ar fi culmea sa nu gasim nicaieri ... ceva ceva tot tocmim noi pana la sfarsitul zilei
Voi in ce zi ajungeti la mare, ca vad ca sunteti la capitolul bagaje Eu inca mai am de despachetat
Ana, tare mult mi-ar place daca ai face niste poze de la festival. Eu sunt fascinata de aceste manifestari. Din pacate ..la noi .. sunt .... micute tare ...
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
monica70 spune:
DEEA ma bucur ca ati avut vanzare.Sa vezi la mare ce vanzare o sa ai! Cat despre cazare tot gasiti voi.In cel mai rau caz puneti cortul la cineva in curte
CRISTINA pai doar pentru o ciorba nu merita deranjul deplasarii,aia se poate manca loco ca nu e asa scumpa.Precis om mai manca noi si la restaurantul hotelului.Au si pizzeria lor proprie cu cuptor afara (cu vedere la mare ) si deci seara se poate manca papa bun vorba Deei.Si pot si eu manca un peste ca lumea,ca poate la "impinge tava" n-au ...
INGRID come stai,gasisi ceva carti? Deci voi maine dimineata decolati.Drum bun sa aveti.Fain ca inoptati la neamuri in zona Tg.Jiu ,eu n-am mai fost la ale mele din zona de ani de zile Noroc ca sunt ei plimbareti si mai vin ei la noi.
Maine am zi incarcata: finante,dentist,cosmetica si sper manichiura+pedichiura. Si mai vreau sa ajung si pe la dermato,la un control inainte de plecare. Daca nici maine nu primesc rezultatul de la Cluj ... drept face apoplexie dr.dermatolog cand aude Ca si saptamana trecuta era deja gata indignat de intarzaiere. Deci program de program,asta ca tot zicea Cristina ca ma relaxez acum ...
In rest sunt bine,m-a mai lasat gatul,salele putin ma mai bazaie doar intr-o parte.Am facut recensamantul bagajelor si la capitolul haine pentru mine imi vine sa Sper sa imi gasesc ceva ca lumea pe-acolo,cel putin la capitolul "echipament anti-soarele-de-la-miezul-zilei". INGRID poate vorbesti cu vreo "prietena" de-a ta musulmanca sa imi imprumute un chador-doua
LunaNoua spune:
Mamama ... voi vreti sa faceti furori la mare V-ati dat toate la manichiuri si tratamente Frumooooos Asa mai da, nu ca mine Nici eu nu stiu cu ce sa ma imbrac. Eu de cand sunt balena nu mi-a mai ars de nici o costumatie. Am refuzat mereu sa imi fac pe aceste dimensiuni ... dar... degeaba ... problema nu s-a rezolvat de la sine Moni .. mi-ai adus aminte ca ar trebui sa imi trag si eu un cearceaf pe post de rochie ... poate ma rezolv si eu cumva ca altfel .... stau doar in mare, ca la costum de baie sunt echipata
Deci ... din ce data veti fi voi prezente la mare ? ca nu mi-ati raspuns. Noi vom veni de vineri pana la urma.. ca sa avem timp sa gasim loc de cort
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
monica70 spune:
DEEA noi ajungem joi in 29 toata gasca.Adica Ingrid,Cristina io si prietena-mea din Arad.Fiecare cu familionul evident.
Denisam spune:
Hello,
VAd ca cam toata lumea se pregateste de mare si balaceala si noi asteptam ca vineri sa plecam pt 4 zile la cabana ca avem liber pe 2 august, deci o alta sarbatoare,ce imi place de astia ca din aprilie pina in octombrie au in fiecare luna cate 1 zi libera legata de weekend...
In weeeknd eu am stat cu alex pe acasa ca sa recuperez cu curatenia,gatit,etc si Dragos a fost cu Emma si inca o fetita de varsta ei si cu tatal la cabana si au avut fun la maxim,mi-au venit aseara la 10.30-normal cu Emma adormita pe masina dupa balaceala la maxim ieri.
Asa ca abia astept acuma sa mergem toata trupa si sper pe 7-8 august si pe 15 sa mergem la 2 parcuri de distractii-cam atata de la noi,maine am de mers cu Alex la medic.
Sper sa revin, va pup si spor la bagaje.
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
Denisam spune:
Moni-am uitat sa iti zic ca l-am amsurat pe Alex si inca nu are 1m, e pe la 98 si doar 15,5 kg, spre deosebire de sora-sa,asa ca eu cred ca baietii,sorry de fapt bb 2 e mai silueta ca primul,desi papa mai bine si mai ok ca sora-sa,are prea mutla energie....bafta cu rezultatul,sper sa fie ok.
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani