PRIETENE FARA TITLU (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI ANA! Tot ce-ti doresti de la viata sa ti se implineasca. Noroc cu facebook-ul ca mi-am amintit si am verificat. Felicitari prietenei tale pentru fetita! A nascut azi, de ziua ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI ANA! Sa fii sanatoas asi sa ti se implineasca toate visele!

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata am revenit,mai rezolvai deci o problema.
BRANDUSA si pe mine m-a distrat faza cu Razvan .Si in general imi place ce legaturi fac ei,de numai te miri ... Da cred ca tal valg ii zice la chestia asta.Dar si Diana umbla intr-o vreme mai imprastiat asa pana i-am pus chestia aia in pantofi cateva luni.Si frate-meu a mers destula vreme asa mai aiurea si i-a trecut de la sine cu varsta.Legat de kineto el a zis ca decat de doua ori pe saptamana la mers la kineto la cabinet,mai bine masaj zilnic acasa cate un pic.Asta la cazuri din astea neproblematice,evident.Deci lui Tavi ii place in premergator Noi l-am pregatit pe cel primit imprumut sa il ducem inapoi si cum era aici la indemana l-a pus mami pe Tudor in el.Sa fi vazut urlete A mai incercat de vreo doua ori si tot asa. Nu voia nicicum sa stea in el - sa umble cu atat mai putin , asta desi acum cateva luni s-a mai plimbat o vreme cu el.De cateva zile au dus premergatorul ala la ei,ca la cineva din zona trebuie dat inapoi.Si ieri l-a pus pe Tudor in el si surpriza acolo a inceput sa se plimbe in el si chiar ii placea ! E tare sucit Ah si de pe acum se vede ca o fi si el cu vociferatu' precum Diana! Pai de-o vreme nu mai plange asa cand e nervos/nu i se face pe plac ci se cearta cu noi! Si ce mai bodogane,cu fraze lungi si intonatii de mori de ras! Mai ales cand indraznesti sa il imbraci seara dupa baie ! Trebuie sa il filmez odata,doar ca e asa de atras de aparatul foto,ca de cum il vede se opreste din ce face si se holbeaza la el ca hipnotizat Cred ca numai daca o fac pe ascuns reusesc sa surprind ceva haios,dar e greu ca si lui ii umbla ochii fix ca Dianei,toate le vede imediat

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Aoleu LA MULTI ANI ANAMARIA !!! Stiam ca urmeaza ziua ta , dar am uitat complet azi de-asta cu atatea pe cap

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mersi fetelor de urari . Eu tocmai ce am iesit din bucatarie , am executat tortul dar nu mi-s deloc incantata de el . Asa-mi trebuie daca mereu fac experimente noi de evenimente . Blatul nu mi-a iesit grozav de la inceput, acum sa vedem cand va fii toata combinatia daca e reusit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Bee e baietel copilasul prietenei mele Daris-Stefan. S-a nascut luni pe 19 .
Moni nu nu-l botez eu , au nasii lor de casatorie , cel mai brobabil in septembrie merg in Ro si il fac acolo .

Mergi la inceput

ANAMARIA important e sa fie bun tortul,lasa aspectul ca asta conteaza mai putin.Deci nu esti nasa.De fapt voi sunteti catolici,ei ortodocsi probabil.Lasa ca atunci esti nasa secreta Ca asa i-am zis eu Dianei cand mi-a zis ieri ca ea voia sa o cheme Alisa nu Diana.Voia Alisa ca Alisa din Tara Minunilor ... I-am zis ca e ok,ca si asa voiam eu initial sa o cheme Alisa/Alice si atunci asta va fi numele ei "secret" Dar mereu imi mai tot zice ca nu voia sa o cheme Diana,ci altfel,depinde ce nume i se mai nazaresc Intr-o vreme se agita ca pe ea o cheama ... Ana Trebuie sa vorbeasca si ea ceva ,numai sa nu taca,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ana, LA MULTI ANI !!!!! Sa fii sanatoasa si fericita pana la adanci batraneti !!! Sunt convinsa ca tortul va iesi f bun pana la urma.

Fetele, pup. Eu am intrat pe ultima suta de metrii cu treaba. Sambata participam la un targ la Bucuresti. Merge doar Silviu, ca noi nu avem unde sa ne cazam Macar ceva marfa sa reusesc sa produc. Mai am doua zile.

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1

made in Brasov

Mergi la inceput

Buna seara.Ati disparut de tot?
DEEA sper ca ti-ai realizat obiectivul.Vanzare buna sa aveti.

Pe la noi nimic nou,tot canicula cea veche.Azi parca a fost mai rau,nici in casa cu aerul conditionat nu era super respirabil.Cred ca umiditatea e baiul.Asa ca am programul de plimbare cu strumfii si husbandul de la 20 la 22 ... Acum Tudor e dupa baie si Ghita ii da lapticul plus il adoarme,iar Diana e in vana,se balaceste.Dupa aia mai urmeaza si citit o poveste-doua.Ieri si azi n-a mai dormit la amiaza,dar azi a dormit seara pe la 18-19 Si dimineata s-a trezit dupa 9,30.Deci program dat peste cap cu totul.Sa vedem ce facem la mare ca as vrea sa reusim ca la Felix sa ne trezim in jur de 7 ca la 8,30 cel putin sa fim pe plaja si la 10,30 sa ne intoarcem.Cam greu ca si io-s somnoroasa,dar sper sa ne iasa mai ales daca facem nani ziua de pe la 13 la 15-16 ...
INGRID , CRISTINA v-ati pregatit ? Au mai ramas doar 5 zile Previziunile meteo arata in continuare bine: http://vremea.kappa.ro/constanta/constanta.html

Merg sa scot matza din apa.

Mergi la inceput

Ole ole tot (doar) eu.
INGRIIID !!! Heelp! Zi-mi ca ai in biblioteca macar unele din cartile astea si mi le imprumuti sa le citesc la mare:
J.D. Salinger - De veghe in lanul de secara
Ken Kesey - Zbor deasupra unui cuib de cuci
John Steinbeck - Fructele maniei / - Iarna vrajbei noastre / - Soareci si oameni
Ernest Hemingway - Batranul si marea / - Zapezile de pe Kilimanjaro / - Adio arme
Nu ti-am scris pe mess ca poate dadeam de Genu si aia lipsea sa vada si el ca nu am citit cartile astea pana la 40 de ani De cand le am pe lista ( pe langa multe altele ),dar uite ca tot am amanat sa mi le cumpar,ca o parte le-am mai gasit pe net.Acum e cam tarziu si la mare cum am 10 zile la dispozitie cate 2-3 ore pe zi cat doarme Diana la amiaza vreau sa citesc ceva bun.Si din ce mai am pe acasa necitite parca nu ma prea atrag.

Cam asta e problemuta la ora asta.Alte vesti: la noi in sfarsit plouaaa si s-a racorit.Iar eu am lucrat si azi cu spor si aproape am ajuns la zi,deci daca mai bag maine vreo 2-3 ore sunt super extra la zi,ba chiar usor in avans Ca va imaginati ce gasesc iar in asteptare la intoarcere
De copii ce sa zic,Diana mai ales continua in aceeasi linie .
Eventual pe Tudor sa il mai laud ca totusi face ceva progrese si cognitiv.Ne jucam cu mingea el in patut,eu in pat si ne-o aruncam unul altuia.II cer ursuletul si imi da iapurasul.Sau ii cer iepurasul si imi da ursuletul Dar destul de des le nimereste totusi E si harnic,dupa ce scoate jucariile din cos le strange si le baga inapoi in el.La fel face si cu sertarul cu jucarii.Si chiar daca nu il pune nimeni! Azi am vazut ca ramasese undeva pe jos in camera o jucarioara si i-am zis sa mearga si sa o puna si pe aia la loc in sertar.Si s-a executat La baie il tot pun sa dea din picioare,de obicei o face dar e cam puturos (sau obosit?)Insa cand eu chiuiam si Diana radea,Tudor dadea de zor din picioare si radea si el,nu va zic ce era pe jos in baie de apa Asa se executa mai repede daca ne prostim cu el.Parca a devenit ceva mai receptiv si la plimbatul de manute.Si se tot pune mai nou sa se ridice singur in picioare prin camera,netinandu-se de nimic ... e cam periculos mai ales cand e in apropiere de mobile.
O fi un mare pofticios si tupeist pe deaspura.Pai asta mic cum vede pe cineva mancand sau cu mancare in mana si pe strada intinde mainile si strigaaa dupa ei Plus ca si clefaie din buze evident.
La capitolul "asa nu" - nu mai sta locului nici in carucioare pe-afara,se tot ridica in picioare Si odata si-a aruncat o sanda din picioare fix pe trecerea de pietoni si se si facuse rosu Ca tot voia Denisa boacane Si pe strada cum vede un barbat, cum striga intruna: TATA TATA

Mergi la inceput