PRIETENE FARA TITLU (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANAMARIA mai dar figuri sunteti voi cu gratarul ala la plaja.Dar unde stati cat e soarele arzator,aveti undeva acolo umbra ca lumea? Ca eu nici sub umbrela nu as rezista vara la mare intre 11 si 16.Mie acum parca mi-e pofta si de ce zicea Mira ca a gasit la Cheile Nerei: padure si apa rece ca gheata

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mira imi pare tare rau de bunica ta , sper sa isi revina .
Moni pai odata avem umbrela si stam sub ea cand e cald, ne mai racorim o baie in apa , dar sub umbrela e fain , plus la mare nu e asa sufucant ca mai bate briza . Si plus lucul asta de gratare e amenajat cu vreo 30 de mese si banci , iar portiunea e acoperita , deci acolo e umbra , sunt si vreo 2-3 copaci de tuja care tin umbra unde e lucul de joaca pt copii (nu mare lucru vreo 2 hinat si un topogan dar suficient ).
Sa manci daca gasesti si fistic , eu am citit ca fisticul e cel mai bun , nu stiu ce uleiuri contine , bine toate au intr-o anumita proportie .
GAta am plecat la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata si de la noi.
Ei, vad ca s-a dicutat despre plaja, gratare... doar este vacanta.
Anam, tare fain povestesti, de fiecare data ma gandesc ce fain va distrati, cand combinati plaja cu gratarul.
Mira, sanatate multa bunicii tale. Cred ca esti tare necajita... Sper sa fie bine si sa se recupereze cat de cat.
Moni, ma bucur ca esti mai bine. Deci copiii tai nu mananca, de caldura. Nu-i bai, poate la mare isi va reveni Diana, vazandu-l pe Razvan, macar asa, de dragul lui .

Noi ieri am fost in petreceri: ultimii fini au implinit 1 an de la casatorie, si au serbat evenimentul, astfel ca am fost la masa cu ei, la restaurant, si cu alti prieteni. 5 ORE!!! Timp in care Razvan a fost un cuminte . Stiti, el adora ciorba de burta, si toti s-au mirat la masa: cum, mananca asa ceva? Haha, ba bine ca nu.

Moni, apropos de tuse. Noi la Cluj am plecat cu o tuse, care a ajuns sa semene cu o tuse cauzata de bronsita . Niciun alt simptom. In continuare ii dau Ambroxol sirop, insa... parca fara efect. Sper pana la mare sa treaca, tare rau ma enerveaza. Asa ca suntem in acelasi ton cu tusea.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare dragele mele,

Eu sunt cu o tona de treburi pe cap, dar mi-am propus sa intru sa vad ce mai faceti.
Mira, imi pare rau pentru bunica. Sper sa se refaca rapid. La batranete se tot intampla accidente din acestea... nu prea ai ce sa faci
Ana, fantastic de fain cum va petreceti voi la mare.
Moni, ma bucurca nu te mai doare Trebuia sa te doara putin .. ca doar .. deh .. e taietura, nu e o gluma. Dar bine ca a trecut si e ok acum. In legatura cu mancarea, si eu ma satur cu o ciorba de legume, nu as avea nevoie de mai mult, dar ... noh ... cand mergi la mare .. parca ai chef de ceva rasfat, inclusiv alimentar. Nu ca as muri de foame la mare .. eu oricum pot sa stau si toata ziua nemancata, nu mi se face foame. Dar imi e ciuda cand vad la carnivori tot felul de specialitati, care mai de care mai ingrijit preparate si mai variate, etc ... si la vegetarieni .. sote de ciuperci din conserva!! [voma] sau un pilaf cu legume extra-fiert si zdrobit [voma] Nu am cu ce ma rasfata cu o mancare buna, gustoasa, ceva ... apetisant, deosebit, ceva ce n-am mai gustat...etc. Asta e baiul meu. Nu se pune problema ca nu poti supravietui la mare daca nu mananci carne. Sigur ca te vei descurca. In legatura cu parcul de gonflabile, intradevar, e cea mai buna alegere. Si Dariei i-ar fi placut in mod sigur. Daria se distreaza de minune si doar la alergat pe plaja. Isi face de lucru cu orice si este non-stop in apa. Noi am hotarat sa stam departe de orice tentatii de locuri de joaca, etc ... in primul rand din cauza banilor (suntem pe buget exrtem de restrans) apoi ... daca tot venim la mare... sa stam pe plaja si in apa de mare... ca apa de piscina putem servi si la Brasov. Oricum ... noi vom fi la targ ... si de fapt .. habar nu am cum ne vom desfasura, dar .. ne descurcam noi
Cristina Insanatosire rapida !

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1

made in Brasov

Mergi la inceput

DEEA pai m-a durut doar vreo doua zile doar in dreapta unde se imflamase dupa scosul firelor.In rest nu m-a deranjat nici in stanga nici la spate,decat chiar un pic dupa operatie.
Legat de specialitati vegetariene ai dreptate ca nu e nimeni interesat la noi sa le prepare,probabil nefiind prea muti clienti interesati.Dar cum ziceai de foame nu se moare.Stiu ca tu poti sta mult nemancata,eu mai greu,dar cred ca as rezista de exemplu si numai cu sucuri naturale de fructe si legume.La mare nu e cazul ca nu prea cred ca am unde gasi asa ceva,dar gasesc in schimb ce mai aminteam in lista.Si la mine nu e prapad nici daca simt ceva fir de carne prin ciorba,sau urme de sos de carne
Gonflabilele de care ziceam sunt super utile si folosite exclusiv seara ,ca ziua nu e nimeni acolo fiind copiii la plaja/somn de amiaza,in plus sunt si in plin soare.Si cum Diana mea e "pasare de noapte" ... chiar si acum doi ani plecam pe la ora 23 de-acolo Sigur i-ar placea si Dariei,iar daca ati reusi sa veniti voi intr-o dupa-amiaza ar prinde si ea o tura de distractie acolo cu gasca .

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna ziua!

Moni, sa stii ca nici Sabina nu maninca prea mult de cind cu caldurile astea. Are acelasi meniu ca si Diana ta: inghetata, pepene rosu si galben. Eu ii dau sa manince si seminte decojite crude de floarea soarelui si-i plac tare mult. Nici ea nu depaseste 15 kile, dar arata bine asa , nu e nici slaba nici grasa.
Ana, de cit ori ma uit la pozele voastre ramin hiptonizata vazind ochii Clarei. Deci si Clara face mofturi la haine.
Sabinei ii place foarte mult sa pozeze, sa faca pe fotomodelul... cu putin noroc poate o voi vedea la anul la Fashion Week de la Iasi. Dar nu stiu nimik deocamdata.

Fetele, vedeti ca la Kenvelo sunt reduceri de pina la 70%. Eu i-am gasit blugi "mamechinuitei" mele cu 35 de ron din aia Slim. Arata beton in ei. Sunt si tricouri la 12 lei. Erau si niste bluzite cu mineca lunga superbe, dar nu aveau pt 4-5 ani. Si la Fox iarasi sunt preturi foarte bune pt ei si pt noi.
Am in plan sa ajung la Deichmann in Vaslui pentru incaltaminte.

Va pup !

Mergi la inceput

Buna seara.
IRINA adica vrei sa o bagi pe Sabina la prezentari serioase de moda? Cred ca ar face fatza cu brio la cat e de frumoasa si la cum stie sa pozeze Legat de haine Diana e in criza mare la capitolul "haine de joaca pe canicula" ca i-au ramas toate mici,asa ca azi m-am bagat intr-un magazinutz din centru aflat in drum si i-am luat un set schort+maieu turcoaz si un maieu galben+roz.Ambele cu tot felul de personaje,flori si sclipici deci sigur va fi incantata.Impreuna au costat doar 16 lei.Erau si tot felul de fustite fistichii si alte alea dragute si ieftine,dar deocamdata astea erau urgente,nu sa faca ea pe balerina prin casa cu fustite
CRISTINA deci si Razvan e inca cu tuse.La noi e cam tuse generala,ca si tati tusete,ca si copiii (la Tudor seamana a bronsiolita deja),iar pe mine si pe Ghita ne doare gatul.El a baut ceva rece,iar eu ... habar nu am,dar probabil aerul conditionat e baiul.
Maine oricum avem drum si la pediatra.
INGRID ei cum e, i-au trecut de tot bubele? Aerius fu cauza? Hai ca is curioasa deja.Am zis ca te sun azi si m-am luat cu altele de-am uitat ... Si lui Tudor i-au iesit acum dupa-amiaza niste pete rosii doar pe manute.Habar nu am de la ce,ca nu a mancat nimic nou.

Mergi la inceput

Saluti gagici.
Azi a trecut Mira cu gasca pe la noi - sunt in drum spre Maramures,impreuna cu sora ei si familia.Fetele-s si mai frumoase in realitate decat in poze Am facut si eu niste amarate de poze,dar n-au iesit nicicum ca nu au avut chef niciunul de stat la fotografiat,erau mult prea absorbiti de jucarii ... Le-am pus in drop totusi.Tudor a fost in extaz cand a vazut atatia copii Diana ca de obicei,cu o ora inainte de a sosi musafirii a inceput cu refrenul - picatura chinezeasca: "DA' MAMIIII ,CAND VIN ODATA COPIII???" Am zis ca de-acum nu-i mai zic nimic inainte de a veni cineva ca mereu asa face !

Am fost si la pediatra.Bubitele aparute la Tudor sunt de la caldura.Si diagnosticul la amandoi," ceva viral ... o bronsita ".Era clar ca-i viral ca doar pe toti ne-a lovit Dianei ii voi da doar miere+propolis deocamdata.Dar a trebuit sa ii dau si nurofen ca a facut azi un pic de febra in jur de 37.Tudor n-a facut febra.Lui trebuie sa ii dau ketof si carbocisteina - asta e substanta din ceva sirop de tuse.Eu ketof nu cred ca i-am dat niciodata inca,deci mi-a mai prescris Mi-a dat si reteta de amoxicilina,dar asta asa de rezerva,doar daca se impute treaba.Deocamdata Tudor tuseste exclusiv dimineata cand se trezeste,dar uratel de tot.Diana cateodata ziua,dar rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Salutare si de la noi.
Moni, acelasi tip de tuse (cred, nah) il are si Razvan. Si nu mai trece, desi ii dau Ambroxol sirop... E o tuse fff incarcata la Razvan, care nu se mai "rupe" neam. Si lui ii dau Ketof seara.

Mi-au placut pozele cu Mira & comp. Macar pt. faza asta merita sa locuiesti in Arad

Noi am schimbat ora de iesit afara, din cauza caldurii, astfel ca iesim la 10. Deocamdata imi convine asa, iesim cu tricicleta, facem multa miscare .
Ioai, ca abia astept MAREA aia odata !

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

CRISTINA da si noi tot cu marea suntem in gura.Mai ales cu bagajele.Intai a zis Diana ca vrea sa puna cu ea toate papusile alea printese gen Barbie,nu doar cele doua sirene cum i-am sugerat eu.Azi m-a inebunit sa o las sa se machieze si colac peste pupaza insista sa punem cu noi la mare trusa de machiaj,aia mareee ... nu doar aia minuscula cu 2-3 culori cum i-am sugerat eu ca sa scap de ea.Pana plecam cine stie ce mai pune pe lista,dar oricum nu ma iau eu dupa ea
Bine ca a aparut taica-meu si i-a dus deocamdata la fratelo ca e prea cald afara inca.Or sa iasa peste vreo ora la joaca/plimbare.
Apropo de mare si fetele prietenei mele sunt in fibrilatii,nu mai au rabdare,ba chiar s-au nimerit intr-o seara prin gara chiar cand era in zona trenul de Constanta si au trebuit sa mearga cu ele sa-l inspecteze Avem si biletele deja luate la cuseta.Am studiat si vremea pe litoral,cel putin primele 4 zile sunt super ok deocamdata ( e prognoza pe doar 2 saptamani inainte pe site-ul ala)
Chiar ca mi-am amintit,IRINA nu mergeti nici anul asta la mare? Macar un we acolo sa ne intalnim si cu voi

Mergi la inceput