PRIETENE FARA TITLU (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI - sper sa-i treaca repede Dianei amigdalita... pana la urma se ia sau nu? ca io-s pe langa cu diagnosticele... cand aud de-un copil bolnav nu stiu decat sa fug.
Si pe Nicolas l-a apucat doru' de puzzle... le-a luat pe cele cu Thomas ... la rand.N-are "decat" 10 de facut asa ca-i ocupat...
Acum insa s-a bagat cu Cosmin pe salteluta de joaca ... cea cu jucarii atrnate si deja i-a "stricat" cuibul pe care il facusem eu pe covor special pt Cosmin. Cearsaful care era pe covor pe post de protectie a ajung invelitoare. In casa se-incalzeste ca-i oprit aerul sa stea ei pe jos si Nicolas se inveleste si pe el si pe frate-su.
Eh... si io pretentioasa in loc sa ma bucur ca se joaca impreuna.
Abia astept sa se mai domoleasca soarele sa-l scot la piscina.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hello ,
A, citit aseara cateva pagini , sa vad cum v-ati delectat la mare si vad ca asa cum ma astptam v-ati distrat la greu .
Nu va nominalizez ca nu am timp sunt pe mare fuga , dar voiam sa-i raspund la Moni ca ma intreba cum e in ro . Pai hai sa iti zic : trezirea la 7 dimineata si facut curatenie, zugravit . Mers la tm (saptamna trecuta in 2 ore facut smotru la bucatarie la mine la bloc ) , dupa aia m-am dus cu fratele meu in camp sa numar niste gongi pt lucrarea lui de doctorat , ajuns seara la 9 acasa la el , si pune/te la smotru in bucataria lui , culcat la 1 noaptea, dar de dormit efectiv am dormit 2 ore , trezirea la 6 dimineta , pus masina sa spele si continuat cu frecatul faiantei in baie . Mai vrei ? ca mie imi vine sa ma duc sa ma impusc . Si cat mai am de lucru ..... ma duc acum sa frec dulapul de bucatarie ....ca deseara vreau sa vopsesc pe jos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LILI habar nu am dar presupun ca se ia si amigdalita,nu? Doar e pe baza de virusi sau bacterii.

Mai,trage Tudor niste chiuituri ceva de groaza.N-as avea bai dar Diana inca doarme.Mi-a zis mami ca azi a facut Tudor vreo doi pasi singur si pe podea,dar nu se pune ca si cu mine a mai facut el asa un pas si jumatate si pe-urma hopa in fund.La Diana am socotit premiera abia cand a facut 6-7 pasi legati,ca 1-3 pasi mai facuse ea si inainte de 11 luni.
Tudor i-a sfartecat aseara Dianei o carte de colorat si acum alta,aia cu ceasul.Jale mare cand o vedea
Ca tot zicea Lili de jucat impreuna,ai mei ieri trageau amandoi de castel si zbierau pe doua voci A castigat totusi Diana,care fiind maraita de la febra nu voia sa cedeze nicicum in favoarea lui fratelo.Da si-asta mic e capos rau.Si mai nou deschide si dulapul Dianei ca ajunge si la el si acolo-s tot felul de boarfe gen creioane,acuarele,plastelina ec. la care are acces interzis.Nici nu stiu unde sa i le mai mut
ANAMARIA spor la treaba
DENISA si tie la fel
Va las ca maica-mea e aici si iar e crizata ca "toata ziua stau cu ochii in pc" e fix ca si cand eram de 10-20 de ani si ma stresa minut de minut ca stau toata ziua la citit "cu ochii in carti" ... m-am saturaaaaaaaaaat Pai ea e cu ochii la telenoveaua ei.Io n-am voie sa ma relaxez nu? La ea relaxat e numa' sa dorm

Subiect nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155126

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput