PRIETENE FARA TITLU (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

http://picasaweb.google.com/kluckermira/MaramuresIulie2010#
http://picasaweb.google.com/kluckermira/AcasaIulie2010#

viel Spass.................va avertizez sunt muuuulte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moamaaa MIRA m-ai terminat cu traseul tau... ce sa mai daca pe fete am fost "invidioasa"... acu' "plesnesc de invidie". Mi-ai dat asa o stare de beatitudine si liniste ... deja "traiam" si eu ceea ce ai povestit tu acolo. F. frumos si super misto ca au fost cumintei copilasii.
Nu stiu cum sa facem ca noi nu prea suntem pentru hoinareala in masina... eu sunt de-a dreptul stresata la drum lung... mi-e frica sa nu intre cineva in noi. Dar i-am spus lui Robert ca la anul vreau musai sa mergem pe la manastirile din Moldova ca pe cele din Oltenia le-am "facut" acum 2 ani.

CRIS- bre.. cu poza aia m-ai bagat in ceata.. pana si eu as spune ca-s EU da' stiu sigur ca n-am fost la party cu Stefania si Sportacus. Sper sa va treaca amigdalita aia.

Mai... stati ca am uitat sa va zic... ma facui "vedeata" la Tinitas TV. Nu de alta da' au o emisiune cu Viata Parohiilor si m-a luat "parintiliiii" sa dau interviu cu activitatile sociale pt copii. Asa ca maine dimineata la 7 e reluarea si inca odata la pranz la 12 sau 1... Asa ca daca va intereseaza viata de la Parohia Manolache.. enjoy .

Piua ca ma duc "sa-mi tai venele" prin pozele Mirei

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Mi-am potolit ... un pic... MIRA ai facut niste poze superbe.. si cu voi si peisaje si tot... Sunteti niste fericiti!
Bravo! Merg sa aprofundez acu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LILI io mi le-am si taiat deja ca nu m-am pututa abtine sa las pe maine asa poze !
MIRA se vede clar ca a fost de-a dreptul superb! Votez ca cea mai beton poza cea cu concetul din balansoar .Vor avea copiii tai amintiri minunate,vai ce fain era cand umblam si noi asa prin tara cu ai mei si cu fratele lui taica-meu,matusa si cele doua verisoare! Cu ei am fost si prin Maramures si deci si la Cimitirul Vesel din Sapanta.Aveam 16 ani pe-atunci.Practic am cam colindat toata tara asa,exceptie delta .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

LILI e nasol ca e foarte circulat acum,dar in excursii de genul asta se merge cum ziceam cu maxim 50 km la ora ca sa te poti simti bine! In 1982 aveam bilete cu ai mei la mare si am plecat cu o saptamana inainte ocolind prin nordul Moldovei,deci un traseu de genul Arad,Oradea,Bistrita,Tg.Neamt,Iasi,Bacau,Braila,Constanta.La intoarcere am venit prin sud,prin Oltenia ...
Am fugit ca am ora de balet.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni, pai nu am reusit sa mergem mai repede pe drumurile patriei. Ata ete!!!. Heinz numai isi dadea palme peste frunte si zicea "imposibil, nu se poate.....O Doamne, uite, uite!!!!!!!!!!.De la Oradea pana in Sighet si apoi mai peste tot in Maramures e de groaja. abia la intoarcere de la Cluj,prin alba Iulia, Lugoj a fost drum bun. Din pacate nu am vizitat atat cat am fi dorit. am mers intins cu tinta. Daca era dupa noi ne-am fi oprit la fiecare colt, unde ni se parea noua mai interesant. Dar sora-mea era deschizator de drumuri si trebuia sa ne tinem dupa ei.
Lili sa stii ca aceasta temere de accidente am avut-o si noi. si eu si sora-mea. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns in pace acasa. Am vazut multi nebuni barbatu casca ochii cat cepele si se minuna intr-una. Era sa dea unu in noi intr-o intersesctie. Intersesctia cu doua benzi doar ca nimeni nu se inghesuia. si al meu sofer nu intelegea de ce astepta toti cand sunt 2 benzi in sensul giratoriu. el s-a bagat. Obisnuit ca aici cine e in sens are prioritate s-a dus. Doar ca in sensul cu pricina erau alte reguli si semne nestiute de elvetieni.. Dar am scapat cu totii cu bine.

Mergi la inceput

BEE - Sa-ti traiasca voinicelul PETRU!
La multi ani! Multa sanatate si sa fiti cu totii fericiti si impliniti!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI OCTAVIAN!

Buna dimineata.Cam tarziu cafeaua ca am fost singurica cu Tudor.Dezastru total.N-am putut nici macar clati o farfurie cu el aflat in bucatarie in scaunul de masa,ca intr-o secunda e in picioare .Asa ca l-am trantit la loc in patut si am pendulat intre el si painea cu ou sau ceaiul de pe aragaz Acum a venit tati cu Diana incoace,ea a ramas cu mine,el s-a dus cu Tudor la frate-meu.Diana s-a trezit cu febra 38,5 pe la ora 6 ,iar acum are inca 37,7.O fi aceeasi amigdalita ca a lui Razvan? Dar si eu sunt cam "capsata" cel mai probabil de la aerul conditionat din tren si de-acasa,ca dupa ce am stat 11 zile in caldura aia umeda de la mare,trecerea a fost cam brusca brusca.
CRISTINA cum mai e Razvan?
MIRA deci asa voi din cauza drumurilor mergeati incet Noi pe motiv de peisaje de munte ca parca nu erau asa sparte drumurile pe vremuri precum acum.De aglomerate nici atat! Dar cu toate drumurile proaste,tot merita din plin o astfel de excursie!
LILI deci esti vedeta Io nici n-am auzit de Tinitas TV ala ,dar la cat butonez io ... Pai si la mare am deschis TV-ul eu personal cred ca de 2 ori la amiaza sa vad daca zice cumva timpul probabil.In rest cred ca Ghita il mai deschidea seara sa prinda vreo stire,asta daca se afla din intamplare in camera.Si la Diana i-a mai pus desene animate doar pana o usca pe cap,ca in rest stateam in camera chiar numai cat ne dusuleam si dormeam! Cam tot atat apuc la Tv si acasa dealtfel.Nici macar un serial nu am de vazut dupa ce s-a terminat Lost.

Mergi la inceput

Helau, helau!

Io tocmai ce am intins niste haine de-ale lui Nicolas la uscat, plus prosoapele pe care le-a folosit la piscina. Piscina aseara am golit-o, curatat-o si acum sunt cu furtunul in ea astept sa se umple. Probabil va dura vreo 2 zile pana se incalzeste apa sa-l mai bag pe Nicolas in ea.

Moni sa stii ca anul asta am intrat doar de 2 ori (intr-o singura zi) la piscina... in rest copii au stat. Bine... pe Cosmin nu l-am bagat.. nici nu stiu de ce... ca pe Nicolas il bagasem la varsta lui dar si eu stateam numai in apa toata ziua. Chiar nu stiu de ce nu mai am chef sa stau in apa...
L-am mobilizat pe Robert sa-i duca un buchet de flori verisoarei mele care e in concursul cu grasi... sunt in cantonament la Rin la Otopeni asa ca de la el de la birou pana acolo nu-i cale prea lunga. Macar sa-i mai ridice moralul ca este ziua ei si este departe de noi toti. Tare nasol a fost anul acesta cu petrecerea de ziua mea... de obicei ne serbam impreuna (fiind o sapt intre noi)... dar acum chiar ne-a lipsit. Las' ca luam revansa la turci.... sper... sper sa iasa din concurs pana atunci ca de nu...e jaleee.

Acum astept sa se trezeasca Cosmin si sa-i bag legumele la blender sa-i dau sa pape... in rest stam in casa la umbra aerului conditionat.

MONI, CRIS - sper ca-si vor reveni copilasii vostri repede. Eu deja am inceput sa-i dau un siropel pt imunitate... ca doar ne pregatim de gradi. La mare vreau sa-l bag la "aerosoli" naturali dimineata devreme si seara pe malul marii si sper ca anul acesta sa fie mai ok.

P.I.U.A... revin...

Mergi la inceput

LILI aoleu cu piscina in curte si sa nu te balacesti? Figura vara-ta cu concursul ala
Ai mei in sfarsit dorm amandoi
Ziceai ca ii dai de imunitate.Eu Dianei nu i-am dat deloc asa ceva,i-am dat doar vitamine pentru pofta de mancare,dar tot n-au avut cine stie ce efect.Imunitatea asa se intareste ea din raceala in raceala ... Aerosoli noi pot zice ca am facut anul asta,ca aveam camera fix pe malul marii,dormeam cu usa balconului larg deschisa toata noaptea,iar dimineata la 8 eram pe plaja deja .

Mergi la inceput