PRIETENE FARA TITLU (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata la o cafea.
CRISTINA imi pare rau de Razvan,sper sa isi revina azi.Cred ca mai degraba e de la burtica daca zici ca si tu ai avut ceva urme.E doar sezonul si pe caldurile astea nu e de mirare.
Nici eu n-am dormit super,ca pana pe la vreo 2 s-a tot trezit Tudor,mai bine zis plangea prin somn.La fel a facut noaptea trecuta,asa mi-a zis mami,asa ca probabil trebuie a apara curand si celalalt dintisor de jos sa fie cu pereche,ca deocamdata are doar 7 bucati.S-a trezit la 7 i-am dat laptele si ... s-a culcat la loc,doarme si acum Diana e la vizionat de desene si papa cereale.N-a vrut aseara sa se culce la mami.
Io inca nu prea stiu de ce sa ma apuc asa ca am inceput cu telefoanele si programarile pe ici colo.Astept sa ma salveze ai mei si sa ia strumfii la plimbare/joaca dupa care o sa ma bag iar tare la acte ,ca iar am niscaiva planuri de plimbareala.Plus ca de joi incolo se prevede canicula si vreau sa continui cu balaceala la strand in zona macar.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Noi ieri dupa-masa am aterizat in Timisoara, primul lucru a fost sa tunda iarba sotul si sa alerge dupa cumparaturi (asa obosit cum era dupa drum), iar eu sa sortez, sa pun la spalat, sa aspir si sa sterg praful. Maine vine femeia pentru geamuri si parca nici n-am plecat.
Diana e ok, sa bat in lemn, ca a apucat-o la rudele din Oltenia un pic de kka moale (aproape apa) dar Smecta a dres-o perfect, de doua zile nu mai poate sa faca, dam in altele. Eu sunt incantata ca am parul moale, si-a revenit, apa de la mare e prea dura, am scapat si de o alergie cu bubite, cum stateam la soare apareau, intram in camera, dispareau. Musai sa vizitez dermatologul, nu mi se pare normal sa patesc asa ceva.
In rest, cum a povestit Moni si Cristina: super totul! Nu am avut de ce sa ma plang, poate nici nu-s prea carcotasa, in concediu vii sa te distrezi nu sa cauti bube la orice pas. Dar chiar si asa, cearsafurile schimbate de 3 ori in 10 zile, curatenie zilnic, mancarea pe unde am fost foarte buna (ca dovada ca Diana nu a facut enterocolita niciodata in trei ani de mare), distractia beton, activitati pentru copii...pai ce sa vrei mai mult? Eh, un pic de racoare nu strica, pulovarele mele aduse pentru mare au ramas in dulap. Umiditatea cu temperatura crescuta au fost un impediment, dar am supravietuit.
Frumos, copiii niste scumpi si fetele, nu mai zic. Cristina, Deea, Daniela, Moni...cu oricare m-as duce in toate concediile si acesta e cel mai mare compliment, jur.
Eu inca nu mi-am scos pozele de pe aparat, dar nici n-am facut multe. Voi stiti ca suntem lenesi la capitolul asta, aparatul era in camera, noi pe plaja...rar cand il luam in geanta. Saracul aparat, n-a nimerit pe mana cui trebuia.
Revin cu alte comentarii, acu mai am de pus la spalat.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Era sa uit: sanatate la Razvan, sa se faca repede sanatos micutul, il asteapta o noua runda de mare si gonflabile.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ingrid , complet de acord: in vacanta nu carcotesc. Trebuie sa fie ceva cu mult prea nasol ca sa ma scoata din dispozitia mea buna.
Mda, nici nu zici ca am fost plecati...... of, ce bine era pe acolo .....

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Chiar asa CRISTINA ai uitat sa bagi anunt ca aveti rezervare in we asta iar la California
Da' lasa ca si pe aici se tot coc planuri de mers la munte la Garana ba chiar cu cortul cica.Genu si Alex deja au tot facut pe planuri,iar in tren nu mai tacea Alex numai pe capul meu era cu asta ,asa ca deja mi-am bagat la scafarlie si sper sa venim si noi.Dar deocamdata in 21 august avem nunta la tara,asa ca poate in celalat we daca reusim.Ca am plan cum v-am zis sa merg si la tara cateva zile cu copiii,acum sa vedem sau inainte sau dupa nunta,cum s-o nimeri.
INGRID ati mancat cumva la restaurantul mexican in penultima/ultima zi? Ca eu a doua zi dupa ce am mancat acolo am fost cam des la si Laura mi-a povestit ca la fel a patit si ea si fetele,deci clar de acolo mi s-a tras.Mancasem niste paste cu sos de smantana si usturoi,cred ca ala a fost baiul,era cam gras.Ma gandeam ca si la Diana ta sau la Razvan de acolo li s-a tras.Cel putin Cristina et comp mancau acolo des.Diana mea a mancat si ea atunci dar n-a avut nimic.
Ca tot vorbeam de mancare ... si la capitolul asta am avut berechet de unde alege pe toate gusturile,drept dovada fiecare a cam mancat prin alte zari,doar uneori ne mai intersectam.Eu la amiaza am preferat sa mananc cu Diana loco la restaurantul hotelului chiar de era ceva mai scump,dar asa am evitat sa circul prin soare pe caldura aia,chestie pe care n-o suport

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Moni, mie cel mai si cel mai mult mi-a placut mancarea de la mexican .
Nu va mai spun ca (si) sotul meu a facut victime: chiar pe patroana de la mexican.
Of of, mai maaaaiiiii , nu se mai lasa dusa neam de la masa noastra, cel putin inainte de plecare a fost jale maxima: cand eu ma intorceam de la baie dupa o cufureala de toata jena, madama tocmai ii facea niste mari confesiuni-dezvaluiri despre viata ei: un sot cam tra-la-la, divort, partaj... aproape ca am lacrimat, nu mai spun viorel .
Oricum, d-na a fost o simpatica, serios vorbind, cu simtul umorului, vorbareata, mie chiar mi-a placut de ea. Am facut schimb de numere de telefoane, cand mai mergem cu sioguranta o vom vizita. Oricum, are cea mai buna mancare din zona, dupa parerea si gustul meu.
Da, am rezervat dar... nu sunt convinsa cu starea lui Razvan.
Mai, dar poate fi indigestie? Sau insolatie? Ia dati-va cu parerea, please.

Pt. Moni si Ingrid: am numarul buclucas .

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

Mergi la inceput

CRISTINA eu zic ca e indigestie si daca si tu erai in plina la cufureala la mexicanul ala e si mai clar .( Te-o fi sabotat patroana aia ? ) Iar Razvan fiind mai mic o fi mai sensibil de-a facut si febra.Isi va reveni el pana in we ,stai linistita.Si data viitoare trimite-l doar pe Viorel la mexican (ce fericita ar fi tanti aia ),iar tu si Razvan mancati mai bine in alta parte.

Mergi la inceput

Moni, m-am uitat in gatul lui Razvan si amigdalele sunt cam marite, si niste pete mici-mici albe... Mai, dar ar trebui sa-l doara la inghitit, nu? El nu are nicio jena.
In fine, deseara ma dumiresc.

Deci v-a placut culoarea parului meu .
Am avut o revelatie, ca de obicei , si mi-am zis: am nevoie de un stil tanar, nah. Am 2 vecine surori, niste fete foarte frumoase, minunate si foarte tinere . Asa ca pe cea mai mica dintre ele am combinat-o sa ma vopseasca, sa ma fardeze... rezultatul l-ati vazut. Cum nu-s fotogenica deloc, si nici nu stiu sa pozez, in realitate se pare ca eram mult mai draguta, zice Mihaela.
Haha!

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

Mergi la inceput

CRISTINA pai s-ar putea sa fie un puroi la amigdale atunci daca vezi puncte albe,ceea ce justifica febra mare.Nu cred ca e musai sa doara la inghitit,cel putin pe Diana nu o durea intotdeauna.Mergi cu el la pediatra,poate ii da un antibiotic daca e cazul si ii trece rapid.

Io abia de 20 de minute am reusit sa trimit strumfii afara,i-a luat taica-meu.Dar deja-s cam zombie,cred ca merg sa halesc ceva ca sa am dupa ce mai bea o cafea,altfel nu cred ca fac fatza la ce am in plan,adica actele Ioai ce chef am de ele,nu va zic Cred ca o iau totusi mai usor azi cu ele ,incep de maine in forta na.Ca am si azi ce face har domnului,par example sa mai intind o tura de haine,dupa ce le strang pe cele uscate deja.Noroc ca au stat ai mei aici si mi-a facut mami curatenie si mancare,ca altfel era jale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Doamnelor.. bine ati revenit pe la "cashilii" voastre, bre!

Vaz ca tare v-ati mai distrat... si mult chef de vorba aveti.
Am bananait si io aseara prin poze... doar un picutz... si am vazut ca nu v-a fost rau deloc.
Acu' ca va luara cufurelileee... las' ca nu-i chiar rau daca fu' doar atat... poate va umpleti si de bani cumva.

Eh.. io ma retrag sa va citesc... ca n-am apucat, da' zisei macar sa va urez "BUN VENIT" tuturor.

MONI- ma bucur pt tine ca ai venit cu asa vesti bune si multa SANATATE.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput