Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Ionela eu nu cred sa te verifice nimeni! Dar mai stii..... La cat de ciudati pot fi! Sufli si in iaurt!
Ana eu cred ca ai mancat ceva sarat sau de la caldura! BIne ca mergi sa te lamuresti cum e!
Nike imi pare rau ca ai probleme si nu te simti bine!
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Fetele am sunat la cab,dar d-na dr nu era acolo.Mi-a facut programare azi la 6 si 20.I-am zis la d-na asistenta ca-s umflata si a zis ca o sa ma vada d-na dr si o sa-mi ia si tensiunea.Aaa si a mai zis ca poate sa fie si de la caldura.
Ana
27+
Maia Elena
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Dr de fam a zis ca nu am de ce sa imi fac griji, ca la femeile gravide e mai usor de justificat lipsa de acasa, ca la alte pers care isi iau medical si nu sunt insarcinate. Nu vreau sa ma panichez aiurea ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+Minunea noastra |
eu nu mi-as face griji. o gravida de ex poate pleca da la ploiesti la bucuresti s aajunga un anumit doctor de ex...
alexuza de ex e in medical, dar asta nu insemna ca nu s eppate duce la mama ei acasa daca vrea sa schimbe patul...poftim
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu
Andreea82 spune:
Anuta, sa ne tii la curent. Ai grija pe afara ce e cald de mori....
Si la mine e prima zi de cand stau acasa cand ma umflu. Mi s-au umflat picioarele pana acum.
Si eu cred ca poate fi de la caldura....acum nu stiu cat de repede si cat de mult e normal sa te umfli de la caldura
28+ cu un carucior multicolor :)
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui summertime
eu nu mi-as face griji. o gravida de ex poate pleca da la ploiesti la bucuresti s aajunga un anumit doctor de ex... alexuza de ex e in medical, dar asta nu insemna ca nu s eppate duce la mama ei acasa daca vrea sa schimbe patul...poftim ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu ![]() |
MIE UNA NU MI-A DAT MF SA SEMNEZ NICI O DECLARATIE NICIODATA
AAA SI EU AM INTRAT IN PRENATAL DE LA 1
Burtica de
32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Fetele am sunat la cab,dar d-na dr nu era acolo.Mi-a facut programare azi la 6 si 20.I-am zis la d-na asistenta ca-s umflata si a zis ca o sa ma vada d-na dr si o sa-mi ia si tensiunea.Aaa si a mai zis ca poate sa fie si de la caldura. ![]() Ana 27+ Maia Elena |
Aha, ai si scris pana am postat si eu
No, pai sa ne zici diseara ce ti-a zis tanti doctor. Dupa cum ziceam si la mine e prima zi de cateva saptamani incoace (dinainte de concediu) cand m-am umflat iar...asa ca e posibil sa fie si de la caldura
Ai grija de tine si stai cuminte, nu mai fa nimic ce sa te solicite

ana_25 spune:
Am facut un dus,m-am racorit,am tras draperiile,am dat drumul la ventilator si ma pun in pat cu picioarele in sus cocotate pe perna.Aaaa si dau IGNOR la tot ce ma poate stresa!!![]()
Ana
27+
Maia Elena
ionela.n spune:
Acum ca am inteles cum sta treaba, m-am linistit, fetelor 
Ana, acum vreo 2 sapt mi se umflasera picioarele pt ca m-au strans sandalele si pusesem putin prea multa sare in salata de rosii. Acum am mai mare grija cu ce ma incalt, ma imbrac mereu cu ceva sa imi tina racoare si beau apa la greu (peste 2l/zi)
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+
Minunea noastra
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Am facut un dus,m-am racorit,am tras draperiile,am dat drumul la ventilator si ma pun in pat cu picioarele in sus cocotate pe perna.Aaaa si dau IGNOR la tot ce ma poate stresa!! Ana 27+ Maia Elena |
Asa vezi!