Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 18
ionela.n spune:
Mie dr de familie mi-a zis ca pot intra in prenatal de la 31 sapt.
Prenatalul/postnatalul e platit de firma? Sau mai trebuie iar alte hartogarii?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+
Minunea noastra
alexuza spune:
AAANNNNAAAA ASTEPTAM
Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui botosel452 Prenatalul nu s-a hotarat ca este 70%? Sau inca nu a intrat in vigoare valoarea mai scazuta? Valentina 27+ |
Prenatalul e 85% si e 126 zile, n-are nici o legatura cu indemnizatia pana la 2 ani.
sorana
24+ cu 
ionela.n spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorana_23
!!!!! atentie, nu te juca cu chestia asta. daca nu stai acasa nu-ti lua concediu medical. vezi ca te pot verifica de la serviciu (intre 8 si 8 seara) si daca nu esti la domiciliu iti anuleaza concediul medical si in perioada asta nu avem voie sa avem nici o zi lipsa. sorana 24+ cu ![]() |
Cei de la serviciu stiu situatia, asa ca sincer nu cred ca vor fi probl din partea lor.
O sapt o sa plec din oras, in a doua sapt revin in oras si merg la medicul de fam sa-mi prelungeasca cm
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+Minunea noastra
Andreea82 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ionela.n
Cei de la serviciu stiu situatia, asa ca sincer nu cred ca vor fi probl din partea lor. O sapt o sa plec din oras, in a doua sapt revin in oras si merg la medicul de fam sa-mi prelungeasca cm -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+Minunea noastra |
Din cate stiu eu, nu cei de la servici fac aceste verificari? Sau?
28+ cu un carucior multicolor :)
kiti2205 spune:
Ana, asteptam vesti, cat mai repede. Ai grija afara, ca banuiesc ca si la voi este f cald.
pup
Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
sorana_23 spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Andreea82
Din cate stiu eu, nu cei de la servici fac aceste verificari? Sau? 28+ cu un carucior multicolor :) |
Verificarile se fac la initiativa angajatorului care face o comisie, dar trebuie sa fie si un reprezentant al politiei.
Mie mi se pare riscant.
sorana
24+ cu 
ionela.n spune:
Dr de fam a zis ca nu am de ce sa imi fac griji, ca la femeile gravide e mai usor de justificat lipsa de acasa, ca la alte pers care isi iau medical si nu sunt insarcinate.
Nu vreau sa ma panichez aiurea 
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+
Minunea noastra
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Mie dr de familie mi-a zis ca pot intra in prenatal de la 31 sapt. Prenatalul/postnatalul e platit de firma? Sau mai trebuie iar alte hartogarii? -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+Minunea noastra |
Prenatalul e platit de firma in contul de salariu, fara alte hartogarii. Firma isi deduce apoi suma de la stat.
sorana
24+ cu 
maitreyi spune:
ano ai plecat, da
?
-----
Mami de
roza +
29 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring