Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

buna, vesti de la noi ca am fost aseara la doctor: avem deja 1,020kg, si suntem f bine - e un grasunel...eu am 7 kg in plus - dar nu va spun cat am in total - si am vorbit cu doctorul si despre perioada in jurul careia voi naste, eu facand cezariana..va fi in jur de 10-15 octombrie...uau, nu-mi vine sa cred ca deja am stabilit data..sa dea dumnezeu sa fie bine...
felicitari celor care au schimbat semnatura...

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 26+ de
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetelor plizz!!
De azi dimineata m-am umflat groaznic! Ma umflu vazand cu ochii,deja nu mai pot nici sa strang mana,ca ma doare in palma.Si mi-au iesit pe maini si pe picioare niste pete albe,parca-s decolorata acolo. De la ce oare??

Am niste maini parca-s lopeti! si ma dor!

Ana27+ Maia Elena

suna-ti dr ca nu pare ok. de-acum tre sa ne cam lasam de sare si tu tocmai ce ai bagat niste branza rasa...suna-l si zi-ne ce a spus.

-----

Mami de roza + 29 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

MARICICUTZ felicitari pt bb grasunel! Sa dea Dumnezeu sa iasa totul cum iti doresti!!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

buna, vesti de la noi ca am fost aseara la doctor: avem deja 1,020kg, si suntem f bine - e un grasunel...eu am 7 kg in plus - dar nu va spun cat am in total - si am vorbit cu doctorul si despre perioada in jurul careia voi naste, eu facand cezariana..va fi in jur de 10-15 octombrie...uau, nu-mi vine sa cred ca deja am stabilit data..sa dea dumnezeu sa fie bine...
felicitari celor care au schimbat semnatura...

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 26+ de
foto

Felicitari pt grasunel! sa dea DD sa fie totul bine, sa ai nastere usoara si bebe sanatos si cuminte.

Ana, poate ai mancat sarat

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:

Fetelor plizz!!
De azi dimineata m-am umflat groaznic! Ma umflu vazand cu ochii,deja nu mai pot nici sa strang mana,ca ma doare in palma.Si mi-au iesit pe maini si pe picioare niste pete albe,parca-s decolorata acolo. De la ce oare??

Alergie de la pacoste

25+ cu

Mergi la inceput

MAITREYI,dar nu apucasem sa mananc inca!!! Si branza e cas proaspat fara sare!! Abia acum mananc!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si eu m-am gandit la faza cu mancatul sarat da sa te umfli asa brusc parca nu suna ok...suna-l pe dr ano

-----

Mami de roza + 29 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:

Fetelor plizz!!

Am niste maini parca-s lopeti! si ma dor!

Ana27+ Maia Elena

Ana cred ca in primul rand nu trebuie sa mai mananci sarat , deci fara branzik aia . cand am fost eu la control era o tipa internata din cauza asta , retinea apa si ca urmare se umfla si a pus-o pe regim , adik fara nici un pic de sare
NU ESTE NICI O FARMACIE PRIN ZONA CA SA ITI IEI SI TENSIUNEA , K SA STAI LINISTITA

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Nike multumesc pt e-mail. Nu te speria de analiza, incompatibilitatile de grup sunt mai mult un bau-bau cred eu. Eu am tot 0 si sotul A, bebe are A, am anticorpi 1/16. Daca creste titrul e nasol dar nu se poate face nimic. Cu ajutorul lui Dumnezeu n-o sa creasca. N-am auzit cazuri in care sa fie probleme, e mai mult teoretic.

Ana nu te panica, dar suna dr.

Felicitari celor care si-au vazut galustie grasute.

Donna 27+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Citat:

Fetelor plizz!!

Alergie de la pacoste

25+ cu

O sa ma duc la dr sa-mi scrie pe o tadula ca nu am voie in preajma batranilor nesuferiti,si i-o bag sub nas!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput