Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 16
maricicutz spune:
buna, vesti de la noi ca am fost aseara la doctor: avem deja 1,020kg, si suntem f bine - e un grasunel...eu am 7 kg in plus - dar nu va spun cat am in total - si am vorbit cu doctorul si despre perioada in jurul careia voi naste, eu facand cezariana..va fi in jur de 10-15 octombrie...uau, nu-mi vine sa cred ca deja am stabilit data..sa dea dumnezeu sa fie bine...
felicitari celor care au schimbat semnatura...
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si
26+ de 
foto
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Fetelor plizz!!De azi dimineata m-am umflat groaznic! Ma umflu vazand cu ochii,deja nu mai pot nici sa strang mana,ca ma doare in palma.Si mi-au iesit pe maini si pe picioare niste pete albe,parca-s decolorata acolo. De la ce oare?? Am niste maini parca-s lopeti! ![]() si ma dor!![]() Ana 27+ Maia Elenasuna-ti dr ca nu pare ok. de-acum tre sa ne cam lasam de sare si tu tocmai ce ai bagat niste branza rasa...suna-l si zi-ne ce a spus. |
-----
Mami de
roza +
29 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ana_25 spune:
MARICICUTZ felicitari pt bb grasunel! Sa dea Dumnezeu sa iasa totul cum iti doresti!!!
Ana
27+
Maia Elena
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui maricicutz buna, vesti de la noi ca am fost aseara la doctor: avem deja 1,020kg, si suntem f bine - e un grasunel...eu am 7 kg in plus - dar nu va spun cat am in total - si am vorbit cu doctorul si despre perioada in jurul careia voi naste, eu facand cezariana..va fi in jur de 10-15 octombrie...uau, nu-mi vine sa cred ca deja am stabilit data..sa dea dumnezeu sa fie bine... felicitari celor care au schimbat semnatura... mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 26+ de ![]() foto |
Felicitari pt grasunel! sa dea DD sa fie totul bine, sa ai nastere usoara si bebe sanatos si cuminte.
Ana, poate ai mancat sarat
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+Minunea noastra
pianna spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Fetelor plizz!!De azi dimineata m-am umflat groaznic! Ma umflu vazand cu ochii,deja nu mai pot nici sa strang mana,ca ma doare in palma.Si mi-au iesit pe maini si pe picioare niste pete albe,parca-s decolorata acolo. De la ce oare?? |
Alergie de la pacoste
25+ cu
ana_25 spune:
MAITREYI,dar nu apucasem sa mananc inca!!! Si branza e cas proaspat fara sare!! Abia acum mananc!!
Ana
27+
Maia Elena
maitreyi spune:
si eu m-am gandit la faza cu mancatul sarat da sa te umfli asa brusc parca nu suna ok...suna-l pe dr ano
-----
Mami de
roza +
29 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alexuza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Fetelor plizz!!De azi dimineata m-am umflat groaznic! Ma umflu vazand cu ochii,deja nu mai pot nici sa strang mana,ca ma doare in palma.Si mi-au iesit pe maini si pe picioare niste pete albe,parca-s decolorata acolo. De la ce oare?? Am niste maini parca-s lopeti! ![]() si ma dor!![]() Ana 27+ Maia Elena |
Ana cred ca in primul rand nu trebuie sa mai mananci sarat , deci fara branzik aia . cand am fost eu la control era o tipa internata din cauza asta , retinea apa si ca urmare se umfla si a pus-o pe regim , adik fara nici un pic de sare
NU ESTE NICI O FARMACIE PRIN ZONA CA SA ITI IEI SI TENSIUNEA , K SA STAI LINISTITA

Burtica de
32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
donna79 spune:
Nike multumesc pt e-mail. Nu te speria de analiza, incompatibilitatile de grup sunt mai mult un bau-bau cred eu. Eu am tot 0 si sotul A, bebe are A, am anticorpi 1/16. Daca creste titrul e nasol dar nu se poate face nimic. Cu ajutorul lui Dumnezeu n-o sa creasca. N-am auzit cazuri in care sa fie probleme, e mai mult teoretic.
Ana nu te panica, dar suna dr.
Felicitari celor care si-au vazut galustie grasute.
Donna
27+ cu 
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pianna
Alergie de la pacoste *********** 25+ cu ![]() |

O sa ma duc la dr sa-mi scrie pe o tadula ca nu am voie in preajma batranilor nesuferiti,si i-o bag sub nas!!
Ana
27+
Maia Elena
plizz!!