Moldovence aspirante sau gravidute(25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marig spune:

am fost astazi la magazinul naturist de langa mine(nicollina) si mi-am luat CARDAMON..un codniment..care se mai numeste si seminta dragostei..ete na..
am citit eu ca ar fi bun..ioai,sper sa nu fac mai mult rau decat bine cu toate naturistele mele..
astazi am pus intr-o cutie,la vedere,toate vitaminele pe care tb sa le ia al meu husband..parca-i farmacie ,zau...cred ca i -s-a acrit deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor neata

datimi o cafeluta ca dorm in picioareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

am ajuns la ora 22 acasa ..am avut treaba in iasi pana la ora 20

deci am sa va zic in 2 cuvinte acuma..si diseara va povestesc in amanunt

sunt F MULTUMITA PTR INCEPUT de moshin....
am facut o lista de analize la ei, dar mai am cateva si acasa de facaut...nea dat preventiv o lista intrega de pastilute naturiste, vitamine de luat ptr pregatirea organismului inainte de FIV
sotul a facut spermograma...si ma tine pe jar rezultatul pana il aflu...

si intre 1-8 sept ma intorc la el si in fct de rezulttaul analizelor si hormonalelor stabilim tratam de stimulare..iar FIV daca decurge bine il vom incepe la ciclul din oct.

mai multe detalii va zuic diseara
acum sunt la munci...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

fetelor mia aratat moshin statistica din luna iunie

a avut 25 cupluri la FIV si au reusit 14 fete

lam felicitat

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

neata fetelor!

haideti toate la o cafeluta !

pogonici ce multe reusite are dr.Mosin! chiar ma bucur ca ai sanse maxime sa fie bine. meriti din plin lucrul asta. cu Doamne Ajuta inainte, cu siguranta va fi bine!

marig nu stiu cum sa-ti trimit pe mail cartea, ca nu vad adresa ta de mail.uff, am incercat sa caut si sa-ti explic cum sa activezi pm-ul dar pagina nu se incarca, cred ca este o eroare. activeaza macar adresa de e-mail sa o vad, ca altfel nu pot sa-ti trimit cartea.

o zi frumoasa si racoroasa.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Ma bucur pt tine POGONICI!imi poti spune cat te-a costat prima consultatie?Ca as merge si eu...

Mergi la inceput

deci...
un consult la moshin

daca nu mergi decat pentru consult al el si nu faci analizele la clinica lui nu platesti decat lui pe masa, se da cam 50-100 lei moldovenesti , depinde de fiecare

noi iam dat 100 LM si am facut si lista de analize la clinica si nea taxat si cu asta la caserie, respectiv 27 LM, deci in total ptr consult al el a fost 27 lei LM cu chitanta si 100 LM fara chitanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Multumesc mult Pogonici esti tare draguta am sa mi fac si eu o programare si poate prin toamna sa incep FIV-ul.De luni il avem acasa si pe cel mic ,e o dulceata de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

Buna fetelor! Nu am mai scris de mult, dar v-am citit in fiecare zi. Pogonici te/a costat cam in banii nostri vreo 350 ron, zic bine? Cum a fost drumul? Cam in cat timp te poti intoarce in tara? M/ar interesa sa stiu cum as putea sa plec de la serviciu? pe la cat ai iesit din tara, la cat ai avut programarea si la cat te/ai intors in Rom. Din cate stiti are consultatii si sambata?
Va pup

Mergi la inceput

fetelor eu am vorbit de LEI MOLDOVENESTI

calculele le faceti voi cele care va intereseya
127 lei moldovensti *0,35 lei romanesti= 44 lei romanesti o consultatie la chisinau dct moshin neoficial

27 lei moldovensti *0,35 lei romanesti=9.45 lei romanesti o consultatie la chisinau dct moshin cu chitanta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

buna ziua

felicitari graviduteor si mult ajutor de la DD viitoarelor gravidute.
N-as fi indraznit sa va deranjez daca n-as fi citit ca dr.Socolov trimite la amnio ca si cum ti-ar da un pahar de apa.
Saptamana trecuta aveam programare ptr morfo ,la 22 s, si fara sa ma vada, fara sa stie ce rezultat aveam de la DT si TT, ma progamase deja ptr amnio.
Am refuzat, am facut ieri morfo la dr Nemescu. Am stat cam 1 h ptr ca flacaul meu sta cu capusorul in jos si cu funduletul la toata lumea ,dar dr nu s-a lasat pana nu a facut toti markerii posibili.
Imi scrie clar pe fisa ca o amnio duce la avort. Ceea ce dr Socolov a "uitat" sa mentioneze, fie si verbal.
Voi faceti cum doriti...eu am ales doar ptr bb meu.
Va doresc sarcina usoara si la termen !

Gabriela
22 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput