Bravo Cris2010, Sorina! iul-aug 2010 (161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

sorina - curaj!! sa fii puternica si sa te rogi sa rezisti! mai e un pic si vine puiutul

cand au inceput contractiile alea de-adevaratelea (adica, cand i-am spus sotului ca eu nasc in noaptea aia ca devenisera regulate si mai nasoale), tot incepeam sa zic un "Tatal nostru" si cand ajungeam pe la jumatate pierdeam sirul... si tot asa vreo juma de ora, pana cand am ajuns sa zic doar "Doamne-ajuta-i la bb", ca ptr el imi faceam eu griji, nu ptr nasterea care era iminenta... si primul lucru care l-am spus cand mi-am vazut-o pe Isabela pe burta am zis "Doamne-Ti multumesc ca mi-ai ascultat jumatatile de rugaciuni..."

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

Mi-a zis ca nu are cum sa-mi faca inducere la ce col am.
Cat despre metode gen frecat podele si alte lucruri nici o sansa, ca de 2 sapt incercam sa ne mutam si am muncit o gramada, daca era sa se intample ceva aparea pana acum vreun semn.

Mi se pare de o nesimtire fantastica ca daca se apuca ei de varuiala sa nu mai primeasca paciente. Ma gandesc la saracele fete care deja au programari pt cezariana, ce le spun? sa-si schimbe in ultima secunda spitalul

39+ cu
DPN 18 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza78 spune:

Din cate stiu la epidurala ar trebui sa fie prezent anestezistul si cred ca de aici mai mult vine problema...nu vor, sunt putini, sunt si f multe cezariene la Iasi.

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Ana, asa a fost in mai cand s-a inchis si Municipal si CFR2

eu eram internata atunci la CMU cu risc de nastere prematura..era plin ochi spitalul! multe mamici de la stat au venit la privat, care de frica, care ca ramasesera fara spital...bine,cine isi permitea..cine nu, s-au dus care pe unde au putut...

asa va fi si acum, unele mamici se vor duce la privat, altele in alte spitale..nu le pasa lor de ce se intampla. nu te anunta din timp sa stii si tu ce planuri iti faci...

la euroclinic asa e, mai mult cezariene...cu CMU nu lucreaza? acolo inca mai sunt doctori care merg pe naturala...sa iti schimbi doctorul in al n=spelea ceas e cam ciudat...desi daca vrei poti sa mergi la CMU la un doctor, sa ii prezinti situatia, si poate te accepta...nu stiu, zic si eu...iti dau PM cu dr meu, stiu ca a mai luat paciente in ultima faza tocmai pentru ca ramaneau fara doctor sau spital...eventual sa iti mai faca o eco, sa iti mai dea o opinie daca poti sau nu sa nasti natural...

asa macar mai usor ajungi la o concluzie..natural sau cezariana

am o prietena care nu a vrut cezariana (doctorita ei pleca si nu a vrut sa ii faca cezariana cand a vrut doctora) dar pana la urma tot la cezariana a ajuns, ca bebe nu statea bine..dar macar a nascut cand a vrut bebe, nu cand a vrut doctorita...

gata, am fugit...m-am intins...

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Ciao delfinariu

Felicitari cris si bine ai venit bebe!!

Hai Sorina , forta, stiu cum e cu inducerea dar o sa treaca , mai e putin de tot!!

Daca vrea si pe mine cine sa ma treaza in listuta de programari cezariana pe 30 iulie sunt programata, pe 29 mi se face internare pt analize si pe 30 are loc marea intalnire, Doctorita insa mi-a promis ca daca bebelina vrea sa vina inainte de data asta o sa probam o nastere naturala, daca pana la 29 iulie nici un semn cezariana.
Vroiam sa va intreb ceva, am vreo 2 zile de cand simt ca niste cutite in vagin de ma lasa fara respiratie, sotul se sperie cand ma vede ce fata fac, sunt pur si simplu insuportabile durerile oare e semn ca bebe vrea sa vina. ca de maine am devis ca ma bag la frecat podele scari, spalat geamuri si tot tacamul.

Mycya nu trebuie sa iti fie frica ca ai sa fi singura cu bebe, o sa vezi ca totul o sa fie bine, eu cand am nascut prima oara eram doar eu si sotul , si sa stii ca asta mi-a dat forta multa. asa ca capul sus si fi increzatoare.

Iar pt listuta cu Dpn-uri al meu e pe 8.08.2010

36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 16 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Ana inainte de toate eu zic sa intrebi doctorita cum e mai bine , ca avand in vedere ca si bebe e marisor si are si circulara dubla sa nu te chinui la nastere naturala si tu si bebe.si daca tot ajungi la cezariana mai bine o faci pana luni ca sa fii acolo unde ai vrut si pana acum.sper sa ei o decizie buna pentru amandoi

Dragaica mama daca m-ai vedea pe mine si vb aia am un singur bebe apoi te-ai pupa o zi intreaga.sa vezi ce celulitis si ce picioare de fotbalista am eram eu si inainte mai grasuna dar acum si vergeturile sunt pers care nici nu au nascut si sunt pline de ele apai tu care ai 2 si ai cateva te superi asa tare.stai sa vezi tu ce frumoasa ai sa te vezi atunci cand te vei uita in oglinda si vei tine comorile in brateai sa uiti si de vergeturi si tot.

Sorina sa te ajute Dumnezeu sa nasti cat mai repedesi sa fiti sanatosi

acum trag o fuguta la magazin sa ma aprovizionez cu pepene sper sa il pot cara pan acasa

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Dragaica, cum sa te simti urata? Pai eu m-am uitat in ultimele poze puse de tine (cele in rochita scurta), si sincer, sincer mi se pare ca arati foarte bine. Eu genunchii ii am foarte umflati, nu pot purta nimic mai scurt de glezna, ca mi s-au umflat cu totul picioarele. Mie chiar mi se pare ca arati bine. Burtica a crescut, e maricica, dar in rest - nimic. Poate ai facut si tu ca mine- din 50 de poze ai ales 2 (ca doar in astea arati bine). Si eu am momente cand nu mai pot, si zilnic ma simt urata, ca am o gusa de numa, si e prima care o vad in oglinda. Dar primul lucru, dimineata, ma aranjez- un pic de machiaj, freza cat de cat, ca ma simt mai bine... Cica dupa nastere vergeturile se mai trag, nu raman cum le vezi tu acum, iar apoi poti incerca diverse creme pt vergeturi, cat de cat sa le mai ascunda..

Cristina 39+ cu

Imi vine sa fac poze sa va arat is vinetii la culoare, oare se albesc dupa nastere, ma gandesc ca e si din cauza vascularizarii puternice.

Normal ca le aleg si eu pe alea in care arat mai bine, nu vedeti ca le pun pe alea din profil si le evit pe alea din fata ca sa nu se vada gusa

Asta e de-a rasu-plansu

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 20 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza78 spune:

Si eu am dureri din astea ascutite si am si bufeuri, ma trece cate un val de transpiratii.

37+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana.

Mi-a zis ca nu are cum sa-mi faca inducere la ce col am.
Cat despre metode gen frecat podele si alte lucruri nici o sansa, ca de 2 sapt incercam sa ne mutam si am muncit o gramada, daca era sa se intample ceva aparea pana acum vreun semn.

Mi se pare de o nesimtire fantastica ca daca se apuca ei de varuiala sa nu mai primeasca paciente. Ma gandesc la saracele fete care deja au programari pt cezariana, ce le spun? sa-si schimbe in ultima secunda spitalul

39+ cu
DPN 18 iulie

Imi pare rau sincer, incerc sa-mi imaginez ce-i in sufletul tau, din pacate asta-i Romania, aici nu au voie sa te refuze....nu exista asa ceva
Of fetelor cand va aud ca tre sa cumparati epidurala, agocalminu, etc. mi se ridica paru pe mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Dragaica mama daca m-ai vedea pe mine si vb aia am un singur bebe apoi te-ai pupa o zi intreaga.sa vezi ce celulitis si ce picioare de fotbalista am eram eu si inainte mai grasuna dar acum si vergeturile sunt pers care nici nu au nascut si sunt pline de ele apai tu care ai 2 si ai cateva te superi asa tare.stai sa vezi tu ce frumoasa ai sa te vezi atunci cand te vei uita in oglinda si vei tine comorile in brateai sa uiti si de vergeturi si tot.

Bianca 36 + Andra Maria

Tu grasuna, nu mai vorbi prostii

In sfarsit, important e sa fie ratoii mei bine, ei ma vor iubi neconditionat, indiferent de greutate, vergeturi . Asta e nu-s Heidi Klum sa ies pe podium dupa 3 saptamani de la nastere

Mergi la inceput