Bravo Cris2010, Sorina! iul-aug 2010 (161)
Raspunsuri - Pagina 7
larissa_79 spune:
bitzi, Sorina nu a mai dat nici un semn?
Carmen, super...si eu am fost azi la coafor.
Daca a trecut de dilatatie 4 i-a pus epidurala daca nu nu...desi eu stiu ca in Iasi nu prea se face...
Adriana, incet incet...asa e, la inceput e greu cu bebe mic.
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 11 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Dragaica spune:
Maurice, felicitari si Casa de piatra!!!! , poate daca as mai face o data nunta acum as fi mai emotionata, atunci eram atat de tanara , n-am avut emotii deloc, sotului meu i-au dat lacrimile si la biserica si la tort. I-am dat cateva ghionturi, ma bufnea rasu sa-l vad asa emotionat, copil nebun, ce stiam eu la 21 ani
Sorina ma rog pentru tine sa vina bebe mai repede sa nu te mai chinui atat
Lala offff, cat ati tras si voi, ma bucur ca sunteti acasa
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 20 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Dragaica spune:
Bine ai venit pe lume draga Natalia, Cris refacere usoara
Dragaica spune:
La Multi ani Lala si Alexia
Dragaica spune:
Fetelor noi am intrat in saptamana 35 , nu-mi vine sa cred, acum 2 luni n-as fi crezut ca ajung aici si uite ca-mi fac planuri sa ajung la 37 fara probleme
Ratoii mei nu mai sunt la fel de activi, cred ca nu mai au loc
trebuie sa le dau ceva bun sau sa ma intorc pe o parte ca sa-i fac sa miste
Voi ce ai papati .....eu as manca numai prostii, carnati, paste, orez,cartofi si as bea numai acidulat, zici ca-i fac in ciuda nutritionistei
Au aparut vergeturi pe burtica, fund si sani am tras o boceala de nervi, saracu sot nu stia cum sa ma mai calmeze, imi zice ca el ma iubeste oricum, sa ma gandesc ca sunt 2 bebei, ca e mai multa apa decat grasime ...... barbatii astia, nu cred nimic din ce zic
Am dureri ingrozitoare de genunchi si spate , ma lupt cu un hemoroid extern, nenorociutu , picioarele sunt cat pepenele ...........ma simt urata rau de tot.
Giorgia la capitolul soacre eu zic sa nu te complici, daca mama ta ar fi asa abia atunci sa te stresezi cat de spre soacre toate-s la fel (cu mici exceptii), am vorbit aici cu prietene de diferite nationalitati despre subiectul asta si concluzia a fost urmatoarea. TOATE SUNT LA FEL INDIFERENT DE RASA Singura diferenta e ca acolo in "partea nostra" e mai accentuata problema.
Capu sus, nu te stresa, ai altceva mai bun de facut cu energia ta decat sa o consumi pe soacra
paula_m spune:
Lalala, bine ati ajuns acasa
Oana a ajuns acasa de ieri, acum se acomodeaza cu Matei si se lupta cu alaptatul
Dragaica, felicitari pt 35 de sapt.Mai ai un pic.
Cred ca ai facut pagina mare ( mai da un ENTER la happy birthay)-poate isi revine...
Paula, 38+ cu ,
AMR 13 zile
katalina spune:
Bine ai venit pe lume Natalia!!!
Felicitari CRIS!Ce repede ![
LA MULTI ANI LALA, si bucurati-va,greul a trecut.
LA MULTI ANI ALEXIA!!!
Felicitari MAURICE!Sa fiti fericiti si impliniti cu noul membru al familiei![
Am avut si noi intilnire cu medicul cu care nasc,bebe e bine mersi,sus de tot,,e mai mare cu 5 zile,colul inchis bine.,greutate 2848g.De acum ne va vedea saptaminal dr.Totul e perfect.In fine savurez ultimele saptamini cu bebe in burtica,momente de care imi va fi dor cu siguranta.
Eu cred ca Sorina a nascut deja si nu are cum sa dea sms.SPER.
Belu, iti trimit o imbratisare sincera de la mine, pe mine m-a marcat povestea ta , cum ai nascut si cum te-au lasat sa ai asa un travaliu,m-am gindit mereu la ce ai povestit,imi pare sincer rau,nimeni nu merita asa ceva.Bine ca sunteti bine sanatosi acasa acum.
Carmen, sa-ti fie de bine !Acum trebuie sa te tragi in poza ,sa pui acilea sa te admiram
Catalina 34+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
btz_ovi spune:
Fetelor ma scuzati ca nu am mai dat nici un semn de la Sorina da am picat pe frontu de lupta
Asa....la ora 16:46 si 23 de secunde :
"Am ajuns la 5-6 cm,dureri groaznice,nexa epidurala pana acum.Sper totusi sa primesc"
Offff,medicul ala nu stiu de ce nu vrea epidurala,o lasa asa se chinuie
Am si visat-o cand am dormit:vesela,optimista si dornica de a-si vedea puiul.
I-am trimis mesaj,i-am zis sa fie curajoasa caci in curand il va tine pe cel mic in brate si ca o sustineti
39+cu
AMR O ZI pana la intalnirea cu motánelul Paul Christian
btz_ovi spune:
Victo hai,care naste prima?
Crispo as vrea eu sa nasc,insa nici un semn de la mogaldeata.
Cred ca ajung si eu la inducere ca Sorina
39+cu
AMR O ZI pana la intalnirea cu motánelul Paul Christian
Ana. spune:
Sunt tare necajita, am venit de la doctor si tocmai aflase si ea ca de luni Polizu intra in renovare si nu mai primesc paciente.Iar la controlul pe masa mi-a zis ca nu am nici o sansa sa nasc pana atunci, colul e beton.
Bineinteles ca mi s-a facut rau instant, m-au trecut toate caldurile si imediat ce am iesit din cabinet am inceput sa plang.
Mai stie cineva de acest aspect?
Doctorita mi-a zis ca ori ma programeaza pt cezariana pana luni(ceea ce pt mine e exclus) sau ma duc la Euroclinic unde mai lucreaza si cand o fi sa nasc , nasc.
stiti pe cineva sa fi nascut la euroclinic?eu stiam ca din cele private asta ar fi cel mai prost dotat.
Si am mai aflat ca bebe are si 3915 si circulara dubla(pana la urma tot cezariana cred ca ma asteapta )
Sunt f bulversata, ce parere aveti? Ar prinde bine un sfat sa ma decid ce fac
39+ cu
DPN 18 iulie