Bravo Cris2010, Sorina! iul-aug 2010 (161)
Raspunsuri - Pagina 11
Mycya spune:
ne-am imbogatit

multumim celor care ne-au votat , multumim parintilor ca ne-au sustinut in toate si prietenilor.datorita lor suntem aici,suntem castigatoare.cu banii inca nu stim ce vom face, nu ne asteptam la un asemenea premiu

Bianca
36 +
Andra Maria
luana081985 spune:
eu sunt pe aici, ma plictisesc si mor de cald, sunt 32 de gr la ora asta
36+
Giulia si
Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 16 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya da ce faceti fetilor ??ati fugit la cheltuit banii?!!! Bianca 36 + Andra Maria |
Eu sunt aici, ma pregatesc de o portie generoasa de cartofi prajiti cu carnati picanti si salata de rosii cu mujdei

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
34+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 19 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Eu sunt aici, ma pregatesc de o portie generoasa de cartofi prajiti cu carnati picanti si salata de rosii cu mujdei ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 19 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
vai Dragaicoo imi dai de muncaa

Bianca
36 +
Andra Maria
michelle1981 spune:
eu vreau din pepenele lui mycya![]()
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu 
AMR 2+ pana pupacim bebelina
pufescu spune:
Ana, eu o sa nasc la Euroclinic. Am facut acolo si cursul pt parinti. E dotat foarte ok, intr-adevar nu te primesc decat din saptamana 37 incolo pt ca nu au dotari pt prematuri(au un singur ventilator).
Eu o sa nasc natural acolo si vreau sa zic ca sunt foarte ok cu asta, incurajaza naturala, alaptatul,etc. La curs s-a zbatut mult moasa sa explice avantajele nasterii naturala, a venit si o tanti neonatoloaga care a povestit de ce daca se alege sau trebuie cezariana e mai bine sa se faca dupa ce incepe travaliul,nu programata la rece.Fac mai multe cezariene pt ca asta e optiunea mamicilor, noi la curs din 6 familii eram singurii care vroiam natural, restul se uitau la noi ca la urs. Ne-au zis ca majoritatea nasterilor naturale sunt gagici din strainatate pt ca tipele de la noi mai ales la particular se duc pt cezariana electiva. Rezervele sunt ok, salile de nastere iara ok, cu paturi reglabile mult mai misto decat ce au in Polizu. Daca doctorita ta are contract cu CASMB(si are sigur daca lucreaza in Polizu) te costa 3700 ron natural(inclusiv epidurala)sau 6700 ron cezariana. La curs ne-au zis ca circulara,chiar si dubla nu inseamna neaparat cezariana.Depinde mullt de pozitia placentei si lungimea cordonului. Modul in care se desfasoara nasterea e decis de doctor,nu de spital. Mie mi s-au parut super ok. E adevarat ca la CMU au sala de nasteri mai dotata(au un scaun de travaliu fain) si dotari de prematuri. Sunt in schimb ceva mai scumpi. Pt noi euroclinic e aproape de casa si cum sarcina a fost fara probleme am sperat ca nu o sa fie cazul de prematuritate.In caz de ceva am zis ca mergem la Polzu(si doctorita mea e tot acolo,Dascalu Alina)
Intereseaza-te ce si cum, dar stai calma ca sunt optiuni ok ambele spitale. Fata de Polizu sunt lux oricum, si la tine nu mai e cazul de bebe prematur.Daca nasti la Euroclinic sa imi zici cum e, eu cred ca pe la inceputul lui august imi vine randul :) .
Pentru amatoare am reusit sa pun poze cu realizarile de weekend:am facut huse si pernute la scaunele de pe balcon(foarte apreciate de blanosul familiei), dupa care m-am tavalit pe covor cateva ore bune(blanosu s-a simtit invadat,covorul e al lui)
35+
Raducu
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 eu vreau din pepenele lui mycya ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu ![]() AMR 2+ pana pupacim bebelina |
iti dau jumate Michelle daca vrei

eu am curatat cartofi pana acu
Bianca
36 +
Andra Maria
btz_ovi spune:
salut nu am primit nici un semn de la sorina cred ca e in sala de nasteri
39+cu 
AMR O ZI
pana la intalnirea cu motánelul Paul Christian