Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
gabriela_s spune:
Am pus cateva poze recente aici
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana(05.06.2010)
Blog de mama si nu numai
mamanati spune:
Buna fetelor,
Sper sa ma lase bubulina sa scriu macar cateva randuri. Tati a plecat in Constanta pentru cateva zile. Sper sa ma descurc cu fetele singura. Deocamdata e OK, Cami e la gradi, dar bebelina vrea mai mult in brate. Asa ca ajung la concluzia ca-mi trebuie si noua un sling.
Bibi inca mai tuseste, desi mai rar.
Mary, Ramona ca v-ati gandit la noi.
Artu, felicitari pentru micuta crestina! Foarte frumoase pozele. Mi-as dori si eu asa un botez, dar nu prea e posibil la noi asa ceva.
Fetele din Romania, care au aerosoli acasa. Ghidati-ma si pe mine catre un site sa vad si eu unul, ii spun sotului sa cumpere cat e in Ro, daca tot il laudati ca e asa de bun. La noi in MD nu se foloseste.
Dana, si Cami are o pasiune pentru surioara. Cand ii vorbeste se baga chiar la asta mica in fatza. O tot apuca de maini si picioruse. Iar ieri plangea in patuc si Cami o legana si o linistea: Gata Beatis!(cu accent pe "A"). GAta, nu mai plange!
Ma stradui si eu cat pot sa ii atrag si ei atentia. Iar cand cand cantece de leagan sa o adorm pe asta mica, mereu inventez ceva de genul:"Nani, nani, nani, fetitele mamei, fete frumusele, scumpe si dulcele..." Si Cami zambeste multumita ca e si ea protagonista, chiar daca nu e in bratele mele. Stiu ca asta nu prea ar functiona la pici mai mici. Fetelor cu fratiori/surioare de 2-3 anisori multa rabdare!
GAbriela, Bibi doarme doar in body cu manecuta scurta sau fara manecuta.
Maribell, drum bun spre bastina!
Rocsy, merci pentru raspuns. Sper si eu asa sa fie! Ca-mi rupe mainile (doar n-o pot lasa sa planga cand are nevoie de mine) si nu pot face mai nimic cand nu doarme.
Ale, poate ii este cald si suporta mai greu. Nu stiu ce sa zic. Asa era si Cami. Of, ce bine te inteleg. Sper sa treaca agitatia cat mai curand.
aleesicoo spune:
si a mea doarme in body maieu
nati knd si a reglat cami somnul?
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Reallaura spune:
Am venit din parc, nu era atat de cald cum credeam
gabriela-S tare sunteti frumoase toate 3!!
Vivela nici eu nu ii las nici o clipa singuri, ai mare dreptate cu comparatia cu amanta...am retinut-o si prima data cand ai spus-o
Maribell drum bun spre Ro...acolo erau locuri frumoase, dar aici veti avea familia langa voi...sa vedem partea plina, nu??
Ale cam agitata fetitza ta, asa era si Mirci al meu...noi numai in brate stateam cu el
R-Ocsydeja are lacramioare draga de ea?? ooof...si eu stiam ca la 6 luni apar..cat despre faza cu cerutul sa o pui in pat, foarte tare!!
NAti despre aerosoli, noi avem un aparat no name A 2000 scrie pe el, e pt copii e mai silentios si are norisori desenati.
Pretul e cam 250 -300 ron, cel putin cand l-am primit noi atat era. Poti cumpara unul LAIKA cu ultrasunete, e si mai silentios si poti face si cand doarme bb aerosolii
taty_ana spune:
buna fetele,
felicitari micutilor crestini,sa creasca mari si sanatosi
artu frumos botez mi-as dori si eu asa dar aici in oras e greu,plus ca barbatemiu vrea si nunta iar eu n-am nici un chef de tambalau da' asta e vrea sa fie ginerica
noi am fugit de canicula si am fost in we la munte....Doamne ce bine a fost,asa racoare si muulta verdeata ,nu mai zic de aer....gogosica s-a comportat exemplar papa si somn,mi-era teama daca-i schimb locul sa nu fie maraita,urlacioasa dar se pare ca-i plaaaace la munte...sa vedem daca-i place si marea prin august
in legatura cu bagajele pentru 2 zile am luat o tona de hainute ca nu stiam cum e vremea la munte plus biberoane,sterilizator inclusiv peria de biberoane si detergent
acuma ii monitorizez stranuturile,tusea si respiratia ca mi-e teama sa nu patim ceva,am stat la aer in masina,la munte seara chiar e frig iar aseara acasa eram lesinati de caldura in cam erau 33 grade si am deschis aerul,am adormit si dupa o ora jumate m-am trezit iar fata avea manutele si piciorusele reci reci desi eram jos in living iar aerul sus in dormitor dar l-am pozitionat in asa fel incat sa coboare spre living
noi dormim intr-un body cu maneca scurta iar daca dam drumul la aer punem pantalonasi ff subtiri
...mai avem putin si facem 3 luni...oare scapam de colici?culmea e ca la munte n-a durut-o burta si mi-a mancat bine
http://emma-antonia.weebly.com/
aleesicoo spune:
taty_ana da drumul la aer cu bebelina in preajma???
eu knd am dat drumul in sufra si venea usor in dormitor la cateva zile avea muci....nefiind racita...
Reallaura, nu stiu ce sa mai fac cu ea....ziua doarme cat d cat , incerc sa o tin treaza k sa doarma noaptea dar...nu e chip
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Vivela spune:
alesico, of, scuze, nu stiu de ce am retinut eu ca fericitul dublu-eveniment a avut loc in we ce tocmai a trecut . nu-i nimic, iti mai urez si atunci de bine, ca nu strica.
referitor la bebelina, n-o mai tine treaza peste zi in ideea ca o sa doarma mai bine noaptea, ca e invers. asta constatata pe amandoi copiii mei. daca sunt obositi seara, au somnul agitat, se trezesc des, sunt nervosi...si e vai de capul meu. iar cel mic doarme cel mai bine daca in ziua respectiva a dormit mai mult. nu ma intreba de ce, probabil e o explicatie pe undeva.
si invariabil, cel mai bine doarme daca a fost scos la aer, chiar si la poluarea asta nenorocita de bucuresti.
aparat de aerosoli avem si noi unul, laica, cu ultrasunete, il tinem frumos in cutie, ca david are oroare de el. s-a intamplat acum vreun an jumate sa fie nevoie sa ne internam 4 zile, a avut o enteroviroza nasoala combinata cu o rinita aiurea si l-au pus pe aerosoli. si aia nu aveau rabdare cu fiecare copil, era aparatul ala folosit intensiv, termina cu unul-trecea la altul, ca spitalul era plin si un sg aparat pe etaj . si el s-a speriat de masca aia, il tineau asistentele cu forta si el urlaaaaa...chit ca nu doare, nu miroase urat, nu provoaca absolut niciun disconfort. acum doar daca ii arat mascuta o ia la fuga. asta e, il tin si pt damian, in caz ca e nevoie (eu sper ca nu) si apoi cred ca il vand sau il donez cuiva care are nevoie.
lacrimi - ohoho, avem din destul , dar nu mereu, ci doar la plansul ofticat (daca nu-l iau in brate imediat ce imi cere, are un fel de a plange in hohote de nu stii daca plange sau rade, e tare haios).
am vazut pozele, gabriela sunteti toate 3 frumoase, iar tu esti o mamica foarte tanara .
arturica, sa va fie de bine botezul , cred ca v-ati simtit foarte bine.
nati, succes sa te descurci singura cu cele doua fetite. si tati al nostru ne lasa singuri in seara asta si maine, sper sa fie ok.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Am venit din parc, nu era atat de cald cum credeam gabriela-S tare sunteti frumoase toate 3!! Vivela nici eu nu ii las nici o clipa singuri, ai mare dreptate cu comparatia cu amanta...am retinut-o si prima data cand ai spus-o Maribell drum bun spre Ro...acolo erau locuri frumoase, dar aici veti avea familia langa voi...sa vedem partea plina, nu?? Ale cam agitata fetitza ta, asa era si Mirci al meu...noi numai in brate stateam cu el R-Ocsydeja are lacramioare draga de ea?? ooof...si eu stiam ca la 6 luni apar..cat despre faza cu cerutul sa o pui in pat, foarte tare!! NAti despre aerosoli, noi avem un aparat no name A 2000 scrie pe el, e pt copii e mai silentios si are norisori desenati. Pretul e cam 250 -300 ron, cel putin cand l-am primit noi atat era. Poti cumpara unul LAIKA cu ultrasunete, e si mai silentios si poti face si cand doarme bb aerosolii Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
in cartea totul se intampla pana la varsta de 6 ani este o comparatie similara(cartea este si pe mail-ul comun)
de asemenea in aceeasi carte mamicile cu 2 copilasi sunt sfatuite sa nu deturneze sentimentele fratelui celui mare
daca acela spune "o urasc" mama sa nu spuna"nu e adevarat , nu o urasti, ci o iubesti" ci sa poarte un dialog cu baiatul si sa afle de ce o"uraste"
e o carticica foarte interesanta scrisa cu umor fin...eu ma distrez cand o citesc(de fapt o recitesc acum)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
mamanati spune:
Gabi, ce frumu sunteti! Ce zambareata e Sasha. Bibi inca nu zambeste costient. As spune chiar, mai des, se incrunta cand ma vede sau mai bine zis cand ma examineaza! Cred ca nu prea ii place mutra lu' maica-sa.
Ale, cred ca a tinut-o cam o luna. Dar s-a linistit dupa tratament(sau a fost o coincidenta). A consultat-o un neurolog de copii. A spus ca e de la trauma de la nastere + nodul de cordon. A suferit intrauterin daca la 42 sapt. s-a nascut cu 2800 gr. Dar nu cred ca e cazul tau, doar ai nascut prin cezariana, parca. Si totul a fost OK. Sper sa-si regleze somnul Karinutza cat mai curand.
Nana, scumpelor, ce mai faceti? Asteptam noutati de la voi.
Vivela, multa rabdare si tie. Eu am noroc ca tata o duce/aduce pe Cami de la gradi. Azi a zis ca o ia mama la ei. Dar maine seara suntem toate trei acasa. Sa vad cum ne descurcam singure cu baita.
Laurita, merci pentru raspuns. MA apuc sa caut ceva pe net. Ca la barbatii astea tre sa le arati exact ce sa cumpere. De fapt, in cazul asta nici eu nu prea am habar ce cumpar.
Vad ca toate mergeti la mare, la munte. Tare as vrea si eu! M-am tot gandit daca e cazul sa mergem cu micuta in Eforie, tare imi e dor si de cuibul de acolo, dar am decis ca nu e cazul. Imi e frica, si cred ca pana la anul nu facem drumuri lungi.
mommy_to_be spune:
Buna dragi mamici!
Doar ce am intrat si am vazut titlul capitolului. Ce a patit Nana? E OK Adelina?
Eu am terminat cu examenenele si ma intorc la voi, cu mai mult spor, sper.
Va rog sa-mi spune-ti ce e cu Nana. Eu fug sa citesc din urma. Va pup!
Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010)