Licurici de ianuarie-februarie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Cristi felicitari!Bravo, sa iti fie cat mai bine si multa putere sa alergi dupa 2
Si daca am pierdut vreo aniversare zic de pe acum LMA celor in cauza.
Ledi imi pare tare rau ca se aduna toate la voi acoloOf, atat astept eu sa vina soarele pe strada ta. Aveti grija si hai cu putere inainte
Cami felicitari!
Multa sanatate bolnaviorilor.
Irina, incearca si tu sa te mai linistesti. Nu mai pune atat suflet
Miere sa treaca mucisorii.
Noi suntem bine, crestem care mai de care. Cel mare cu vacanta lui, m-au zapacit de tot. Ast mic, "cuminte" foc. Am fost la botez la nana lui si apoi la scaldat, multa munca nu asa. Acum ma bucur ca nu am plecat in vacanta. Numai cum vrea el sunt toate. de vb nu prea, da nici nu ma mir ca e o zapaceala in capul lui. Noi in ro, fratele in engl, in jur engl. Mai repteta el pe ici pe colo da nu de 2 ori s anu ni se urce la cap. In rest si noi tot ceva similar cu japoneza/de lupta asa. de papa si somn nu ma pot vaita
Da si cand e treaz:))
Apoi cam da si el cu fundul de pamant de ne miram, ca parca acu 6 ani nu ni se intmaplau astea, sau am uitat.
Eu sunt amestecat, fericita ca am primit o veste neasteptata (luni imi schimba pietrele cu chestui moi pufoase si la moda)
Unde nu aveam sperante pana prin sept, deodata au gasit un loc ca nu a putut cineva. Ma gandeam eu de ce nu ma trage ata de vacanta Ca sunt ducareata de fel.
ei, si asta sper sa imi rezolve pb cu mana care imi e amortita si pt care ma tot cauta astia si nu gasesc solutie
Una din variante era ca apasa una din "pietre". Acum sa vedem ca ma scoate din sarite cum o simt asa de aiurea.
In rest toate bune, alerg dupa copchii. Eu am ajuns la kg de dinainte de sarcina de ceva timp dar as fi vrut mai mult just in case
Ca imi este sa nu ma rotunjesc de la varsta inaintata fortat
Roxana am si eu pianist aici, da nu apuc sa pun poze, deci nu ne uita
Si eu cand vad curatenia de la tine ma macina invidia si mi-e ca nu ma poci inrudi cu tine ca ma complexezi
bebelusi, asa canta si ala mare al meu nani nani pu mamiEh, vremuri...
Si acusi ma ia cu "you are hurting my feelings" Nu zic ce ma nervez cand ma ia cu texte din asteaActor il fac.
Iar nu mai stiu asa ca zic frumos sanatate si salutari la toate mamicile si bebicii din dotare.

Numai bine tuturor

PS Miere ce masinuta ai luat ca vreau si eu una din aia portabila? Hai ca poate ajung sa dau si cu tel vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C
Roxana eu in febra de la dinti nu cred si mister a tot tusit pn m-am prins si eu ca e chiar racit, ieri tusea laringianata ete.Ce e naspa e ca iar are scaune moi acum e cu antitermice la nevoie de aseara nu a mai primit nimic.

io stiu ca tu nu crezi da' asta nu ma impiedica sa o tin langa pe a mea . tz-am zis ca Pupu e asa de o saptamana. mai putin subfebrilitatea. si caninii ohohoho, cei de sus au spart deja. (ai uitat ca pe copilu' tau nu il stii? )

Selene, du pisicelul la deparazitat, fa-i vaccinuri si il puteti lua in casa. da musai cu analizele la zi ce mai face iepurele???? ii ok?
Dana, succes cu pufoseniile moderne. pupam pianistul. zici ca pisoiu' e japanese?? sper sa se rezolve si mana amortita.
gata fug ca azi is cam aglomerata
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata mamici si licurici,

eu am ajuns la job, imi este tare somn...azi nu stiu ce am dar sunt franta...
Ledi pup fata curajoasa si plina de putere...nu stiu ce sa-ti zic mai multe, ca numai tu stii cat tragi. Oricum fii optimista ca totul va fi bine.
Si Stefan e slabut, abia are 10 kg la un an jumate, acum nici nu prea mai mananca, ba de la dinti ba de la caldura, dar asa e el mai "fotomodel- inalt si slab"
Multa sanatate tie, sunt sigura ca se vor rezolva toate.

Fetele mie mi-a venit indemnizatia nemicsorata...
Patricia cum te simti? Vladut ce face?
Irina, Miere cum sunt flacaii?
Naty bine ati venit? Ce ai facut ieri la dr? cum e Ioana?

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

La Multi Ani Ilinca!
Andre-ea sa va traiasca printesa!!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de Sf.Ilie!

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dana ce ma bucur ca ne-ai scris, de cateva zile chiar ma gandeasc la tine, nu stiu de ce dar chiar am vrut sa intreb ce faci. M-am gandit la tine si la Alina noastra, ce-o mai face.

Carmen Vlad ieri mi-a scos peri albi, a avut chef sa se plimbe cu noi prin casa toata ziua, sa ne arate diverse, noroc ca e mai mult calare pe mircea decat pe mine

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 14 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

poze noi

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata,

ILINCA si tuturor sarbatoritilor de astazi

Doctoresa multa sanatate papacelului ...si hai relax ca trece...zic eu de colo

Pyc bafta multa la piscinutza lui Paul...sper sa calce pe urmele tale. Aoleu, faza cu NU, eu credeam ca e mai incolo un pic ...sper sa scapi usor

Aryia sanatate multa si bafta la control...sper eu sa fie numai oboseala acumulata ...Da' nishte poze din concediu nu pui si tu sa-ti mai admiram si noi tribul?

Ledi mamica scumpa si draga o imbratisare calda de la mine

Selene eu am pisic in casa...e adevarat ca nu petrece prea mult timp cu Razvi, dar daca este deparazitat si cu vaccinele la timp nu cred sa fie probleme...si uite eu sunt, cica, alergica la pisic, insa in afara de perioada cand m-am cautat pe la dr sa vad de la ce stranut ca o baba uitata de lume, nu am mai avut probleme. Asa ca, go for it, mai ales daca Dariutei ii plac pisoii. Poate asa hraneste ea pisica, si tu pe ea si scapati de stresul mancarii.

Naty bine ati revenit...ehe Nadia cea sugubeata nu se dezminte nici in concediu . Asteptam vesti despre Ioana si poze cand ai timp.

Ira sa va fie de bine ieseala la teatru

Daiopri ma bucur sa aud vesti de la voi si ca sunteti bine...cu datul fundului de pamant poate nu va aduceti voi aminte si s-a gandit cel mic sa va reimprospateze memoria .

Ma bag sa ma uit la pozele cu Carol

Eu sunt cam singura pe la munca, lumea in concedii, si trebuie sa acopar mai multe posturi ...

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Nu am reusit sa citesc nimic din urma, sper ca sunteti toate OK.

Ioana e bine, nu are probleme cu ficatul, a palpat-o de ma saturasem eu si a facut si eco, nu este absolut nimic anormal.
In schimb are din nou probleme cu amigdalele, mi-a aratat si mie dr., sunt cat casa si cu niste chestii galbene pe ele
Si a facut si candida de la antibiotic

In plus sunt moarta de nervi fiindca cat eram la dr. mi-au ridicat masina si azi dimineata a trebuit sa merg la mama naibii in Fundeni sa o iau si am mai platit si aproape 700 RON.

Noi de sambata ramanem doar cu Nadiusha acasa, Ioana pleaca cu ai mei la Targu Jiu pentru 3 saptamani. De abia astept sa ma odihnesc un pic desi o sa mor de dorul Ioanei.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, evident ca deparazitat si vaccinat, altfel nici nu se punea problema. De fapt, pe toti 5 am de gand sa-i duc la deparazitat si vaccinat, poate isi gasesc si ei stapani, la cat de frumosi sunt...

Da, Dariei ii plac, cum sa nu, si Benny ii place mult, il mangaie, vrea sa-l pupe pe botic, dar o gadila mustatile...

Mie de tavita cu nisip imi e mai mult, cum sa-i invat sa faca acolo, sa nu umble Daria la kk lor...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cristi FELICITARI! Sarcina usoara sa ai si un bebe sanatos si frumos ca fratiorul!

patricia daca fetita aia chiar stie atatea e un geniu!

iuliacris sa va fie de bine vacanta! Foarte frumoase poze, v-ati plimbat, nu gluma ... Milano, Venetia, Pisa, munte, mare. Superb!

rox am vazut trupa ta, foarte tare! Mi-a placut mult de Eva cu tricoul

ariya sper sa fie totul OK cu inimioara.

irina cred ca ti-am mai spus ... noi suntem experte in febra fara nimic. Febra mare, 40 de grade. Si eventual putin rosu in gat.
si sanatate!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput