Licurici de ianuarie-februarie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Buna ziua, fetelor..cred ca pe mine m ati uitat...e normal, n am mai intrat de o gramada de timp...n are rost sa mai stau sa spun de ce si cum n am mai intrat, cert e ca vad ca bebeii nostri se fac mari si parca ieri alaltaieri nasteam una cate una despre noi, ce sa va spun? avem o fetita tare frumoasa, inteligenta si cuminte. ma inteleg perfect cu ea, nu imi face deloc probleme. ne cam enerveaza acum tantarii ca vad ca daca o pisca se fac niste guguloaie mari asa pe pielicica ei si mi s a spus ca e alergica. ii dau un siropel recomandat de farmacist (gen claritine). eu vroiam sa ma intreb ce stiti despre intoarcerea la serviciu dupa terminarea celor 2 ani de zile de concediu de ingrijirea a copilului. Adica..ce temere am de fapt? Pe perioada concediului meu postul a fost restructurat. Ei nu m au anuntat nimic, dar am inteles ca e posibil sa fie smecheri sa nu zica nimic pana reevin si cand revin sa imi dea frumusel preavizul si sa imi spuna pa fiind acoperiti de lege (pare a fi singurul caz in care ei te pot da afara legal dupa ce revii din concediul de maternitate). acum..eu am citit pe de alta parte, ca daca tu revii mai devreme las erviciu ei nuprea ar mai avea ce sa iti faca decat sa te incadreze pe un post ceva si sa astepte cel putin 6 luni de zile pana iti vor da papucii ori ba Voi ce stiti? asa e? sa fiu isteata si sa vin la munca fie si cu 2 luni inainte? eu va multumesc pt raspunsuri si promit sa incerc sa intru mai des..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cristi ce nebuna sunt, eu am intrat dimineata imediat dupa tine si nu am observat, te rog sa ma ierti. Felicitari!!!!!!!!!!!!Ma bucur mult de tot, vii cu mine la odisee sau te duci la martie - aprilie??

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

felicitari cristi!!!! ce dragut ne-ai anuntat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Ne-am intors si noi acasa.

Cristi, felicitari!!!!! Multa sanatate tie si bebelusului din burtica, sa ai o comoara de copil asa cum este si Carol, sa fiti o familie sanatoasa si fericita!
Miere, Irina, sanatate puiutilor, sa ne dati numai vesti bune!
Irina, felicitari pt tranzactia cu casa, v-ati mai linistit si voi un pic
Bebelusi, te-am vazut nasica, ai fost superba, mama mama, ce frumos te-ai imbracat si arati nemaipomenit de bine!
Am nasit si eu acum in concediu, dar nu am putut sa am timp sa ma aranjez, cu copilul dupa mine a f foarte greu. Nici in timpul slujbei religioase nu am putut sa stau linistita de plansetele lui, el voia la mine...Cand o sa primesc pozele o sa vedeti ca am stat si cu el in brate in timpul slujbei

Am vazut pozici cu Iulia, Paul, Eliza, Andrei, Andreiutu si Antonia, Stefanut, Alexia...toti sunt superbi si fericiti, sunt niste copii norocosi ca au niste parinti ca voi

A fost frumoasa calatoria, am fost prima oara in Germania unde a avut loc nunta, am stat vreo 5 zile, apoi ne-am mutat la sor-mea in Luxembourg unde am stat vreo 10 zile. Am vizitat tot statul Luxemburg, mica si superba mai e tarisoara asta Se vede ca e o tara de bogatani Apoi am mai facut vizte prin Belgia, Olanda si Franta. Ce sa va zic, Franta mi-a placut cel mai putin comparativ cu celelalte tari, muuuulta mizerie si la ei. Dar si in Romania mi-era tare dor de casa si de tara, dar cand a intrat si am vazut mormanele de gunoi m-a bufnit rasul plansul comparand cu ce vedeam eu gunoi la altii Iar traficul din Bucuresti e cel mai tare cred ca nu o sa progresam prea curand spre ceea ce inseamna civilizatie

Cat am stat in Louxemburg am fost la piscina cu Vladut. Prima oara cand am mers si l-am bagat in bazinul de copii a fost in extaz, nu-i venea sa creada ca are voie el sa se bage in apa aia, cat am stat a chiuit si vorbit intr-una, zicea intr-una apa apa, si voia sa o apuce in maini, sa o bea...nu stia ce sa mai faca de bucurie. Urmatoarele dati s-a jucat fericit in apa, dar nu a mai fost euforia aia de prima oara

Miere, ii place lui Aidan la lectiile de innot? Cum se desfasoara, ca nu am apucat sa citesc daca ai scris deja.

Pup gashca

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

jasmi, nu stiu, eu stiam ca daca se restructureaza si nu au cum sa iti dea alt post ramai fara. dar nu sunt sigura, intreaba un avocat

bebelusi merg la martie aprilie ca sa nu fiu cea mai mica pe la voi...

doamne ce calduri

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Cristi felicitari, o sarcina usoara si un bebe la termen!
IrinaC, Miere multa sanatate bolnaviorilor.

Noi ieri si azi ne-am topit de caldura, nu o pot suporta deloc, mi se face rau... cat mai dureaza???
Azi l-am tuns pe Stefanel foarte scurt( 1 cu masina, sa nu fie chiar chel).

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anna-mama am avut doua lectii pana acum.
In principiu trebuie sa invete sa faca water bubbles, cu fata in apa sa expire si sa faca bubbles, apoi sa dea din maini si picioare, de obicei arunc o ratusca de plastic in apa, eu merg cu spatele si il tin pe el cu fata la mine de undeva de solduri, ca si cand ar pluti cu sprijin, apoi tb sa invete sa pluteasca pe spate. Pana cand o sa invete chestiile astea o sa fac eu cu el, apoi o sa chem instructorul pt urmatorii pasi.
Un big no colacului si aripioarelor de plastic dc vrei sa invete copilul sa inoate, chestiile astea ii dau o falsa siguranta (la fel ca premergatorul).

Aaa..si am mai facut scufundari, il arunc in sus si ne bagam amandoi cu capul complet in apa, trebuie sa stie sa isi tina respiratia, deocamdata nu stie, se tine de nas, e super simpatic cand isi apuca nasul si se scufunda in cada:))acum aplica treaba asta si pe uscat, haha!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Anna sunt sigura ca ai fost frumoasa chiar daca nu te-ai aranjat prea mult. Si sotul meu a fost la Luxemburg cu un specatcol si am inteles ca e superbbbbbbbbbbbb

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Fetelor hai sa va sochez putin, am o prietena care are o fetita de un an si 7 luni si stie 20 de poezii, din care 3 in germana Am murit de ras cu mircea cand am aflat, noi ne bucuram ca isi duce singur pampersul la gunoi, sau isi duce sandalele la loc, si ia auzi ce fac copiii lumii Ai vostrii stiu macar o poezie??

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Patricia serios??, si noi suntem uimiti cand vedem cum evolueaza de la o luna la alta... dar 20 de poezii ??? si 3 in germana??

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
15+

Mergi la inceput