Licurici de ianuarie-februarie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Nu stiu inca ce este, sper ca e bine, oricum ma simt mai bine, sora mea e acum in faza aia de rauri si greturi, saraca ....e distrusa, abia astept sa ii treaca si ei

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici,

azi plec mai tarziu la Nazdravanel, am mai facut si eu ordine prin casa, plus ca stau sa lucrez acte la o firma, ca se apropie data de bilant.

Bebelusi ce frumos ca si sora ta e insarcinata (copii vor avea varste apropiate), ii doresc sa treaca cu bine si cat mai repede de perioada gretoasa.

Fetelor la mine stefan mananca toate fructele, azi ii voi da zmeura(putina).
Mama e tot stresata ca e slab, ii tot explic ca la cat e de zburdalnic, cum sa se puna grasimea pe el? nici cand mananca nu sta locului, da din picioare, iar laptele cand il bea sta culcat si cu picioarele pe perete le scoate printre gratiile de la patut.
V-am spus ca ai mei au inceput sa-l culce in patul mare, ca sare din patut...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ira multumesc cu casa am rezolvat azi luat garantia e data! si se pare unui om de cuvant ceea ce e imp

eu sunt suparata A iar a facut febra aseara si azi.Nu mare in jur la 38.1 dar IAR!!!!Eu sunt frustrata rau ca sunt la CMU de garda , stiu ca o sa ziceti ca sunt exagerata l-am trimis la Gomoiu si i am luat hemograma si teste inflamatorii , hemograma a venit cu 4800 de leucocite si limfo-monocitoza si eozinofilie-- iar e plin de bube tantari si alte oratanii sper ca macar acum sa ma linistesc ca IAR e o infectie virala fara mai nimic- nu vad cine stie ce in gat ,poate ca ar avea mai multe secretii ??da e subiectiv .Astept si VSH si Fibrinogen ca PCR gomoiu nu presteaza

Maine ii iau si urocultura oricum ca sa stiu ca i am luat ...................si dupa asta cine stie un psihiatru bun si ieftin?????????ca io simt ca am nevoie..mai ales dupa ce mi se zice ca trag a rau!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si Aidan e cu mucii garla, aposi deocamdata, dar muuuulti, uneori se ineaca cu ei si vomita, sper sa nu ajunga la stadiul de infectie, mai ales ca el ia si antibiotic.
Nu stiu de unde o fi cules virusul, fie de la mine (ca seful meu s-a intors cu niscavai virusi din Costa Rica si a imbolnavit tot biroul) fie de la niste copilasi care au venit joi pe la noi si erau cam bolnaviori (desi merg la aceeasi gradinita si teoretic ar putea imparti totul pe acolo). In fine...vestea proasta este ca dupa 3 sapt de antibiotic urechile nu sunt mai bine, stanga arata mai bine, dar dreapta are lichid si sange ?!! de unde sange? nu stiu, cica timpanul nu e perforat. L-a consultat prietena mea joi.
Joia viitoare avem programare si la pediatru, ar avea 4 sapt de antibiotic atunci, o sa vedem. Dar se pare ca vom ajunge la operatie.

Aseara am iesit cu fetele in oras si am lasat copchilul cu taica-su, a fost ok, a adormit dar s-a trezit cand am venit si m-a luat de gat cu un zambet adormit

Azi avem lectie de inot.
Joia viitoare vreau sa imi iau liber, duc copilul la pediatru dimineata apoi il las la cresa si eu doooorm, asa am zis si saptamana trecuta si am ajuns sa fac curatenie si ordine toata ziua:))

In rest toate bune ceea ce va dorim si voua. Multa sanatate bolnaviorilor si spor la toate mamicilor!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sanatate multa fetelor, mor cand aud ca nu sunt bine copilasii. Uff...

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Miere sanatate multa lui Aidan!cum naiba perforata?doamne...

Eu ma consum al naibii nu de cata e febra mica mare albastra sau verde ci DE CE?pt ca dc as vedea si io un muc pe piept ca sa zic asa dar asa...febra si nimic?
apropo VSH maine!ce fumos e sa rogi si sa nu se faca!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ai mei faceau febra vreo 2 zile , fara alte simptome, iar a treia debuta cu muci, tuse, rosu in gat, in functie de ce aveau....
uite, cand am pati-o rau cu flavi, a doua zi de temperatura la ea, mer la med de familie, se uita in gatul ei, zice ca nu are nimic, noi bucurosi ca e alarma falsa....a treia zi , brusc temperatura 40, merg la urgenta, gatul varza, prima data in viata ei a facut injectii, antibiotic la 6 ore timp de 3 zile, cu indrumarea, ca daca dupa cele 3 zile nu ii scade febra, ne interneaza.si febra a durat exact 3 zile, tot timpul pana in 40, de am zis ca o iau razna.acum e cam invatatura de minte ptr noi .

sanatate multa bolnaviorilor!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Mara al meu a fct deja de 2 ori febra 3 zile fara NIMIC nici in timpu nici dupa .Ceea ce nu prea aud in jur ,Nu mai vb de scaune ca la mine nu am mai vzt scaun legat de 1000 ani

Primul an cu Andrei
Poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cred totusi ca se mai intampla sa faca febra 2 zile si apoi nimic, poate sisemul imunitar dovedeste virusul sau ce o fi.la noi cel mai des urma si restul.

poate analizele lamuresc problema si te linistesti, adica stii ce sa faci exact.
pupam andu mic!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

buna dimineata

4+

Mergi la inceput