Licurici de ianuarie-februarie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
yupi, e vineri!

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis
Roxana, noi avem chitara Ne primesti si pe noi in trupa?

te rog sa-l intrebi pe Lachlan daca e willing sa invete pentru bass. ca e liber postul . si va primesc ca stiu ce gusturi aveti trimit niste tab-uri la nevoie

Ira, groopies? mistoo... avem deja si anturaj
revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata mamici,

da ce bine e ca e vineri...
Ira vazut poze cu mica dansatoare.. si pozele din Herastrau, si noi ne-am plimbat cu vaporasul..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Daaaa...superba ziua de vineri

Oho...vad ca strangem de o trupa serioasa aici .

Am vazut pozici cu Eliza cretzulina...o frumusete

Aseara am tras o sperietura...am mancat noi nishte varza calita si cum Razvi era curios i-am dat si lui cateva firicele. Dupa asta am plecat pana in AFI sa ne luam nishte incaltari pt munte, ca deh avem numai sandale restul ramanand mici, si cand ne-am intors Razvi al meu era plin de pete rosii pe gat si pe piept ...off, am crezut ca e de la varza, cand colo dupa ce i-am facut baita au disparut ...Clar erau de la transpiratie ca s-a agitat si prin Real ceva de speriat, se uita lumea la noi ca Razvi era numai un "da-da-da".

Transpiratia asta asa abundenta o fi si de la dexametazona? Ca am citit pe prospect si zice de asa ceva acolo...analizele in rest sunt OK, Irina mi-a si zis sa nu ma ingrijorez de pomana...da' intreb si eu, sa fie oare de la dexa?

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, in timpul si dupa boala copiii transpira. Mai tine vreo saptamana. Asa a fost la Alexia de fiecare data, mai ales dupa bronsiolita. Plus ca acum este si f cald.

Selene, sper ca va simtiti bine. Tinem pumnii ca sa va insanatositi repejor.

Sunt f afectata de ceea ce i s-a intamplat Madalinei Manole. Cred ca nimeni nu are dreptul sa o judece. Trebuia ajutata la timp!

Alexia a facut buba acum doua zile, un ditamai cucuiul in zona occipitala. A cazut de pe masa mica, intre masa si perete. S-a lovit la cap dar are o vanataie si in zona cervicala. offf, ce sperietura am tras! Doua zile am tinut-o sub supraveghere si am stat cu sufletul cat un purice.

In rest, greva foamei...Dimineata nu mai vrea nimic, poate doar o feliuta de cascaval cu un biscuit. Iar seara doar iaurt. o;;.La pranz mai mananca ceva supa sau ardei/dovlecel/rosie umpluta. Nu stiu ce sa mai zic. Ar bea doar lapte...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna de la noi!

Azi e ultima zi cu tati acasa...de luni gata, la lucru cu el... asa de bine a fost toti 3 acasa saptamana asta, cand am reusit sa ne relaxam cu totii, si am fost amandoi in regim de "o zi da, o zi ba" de leneveala dimineata.

Bee, ma bucur ca e bine Alexia.Accidente din astea se intampla mereu la copilasi, din pacate... stam cu ochii pe ei mereu dar nu putem preintampina chiar tot. Sa stii ca si Mister a trecut prin perioadele lui de greva a foamei, noroc ca a iesit repede din ele... se pare ca e normal pentru astia mici la varsta asta. Oricum sa stii ca un copil sanatos nu se infometeaza singur, daca Alexia e vesela, se joaca, ceva-ceva tot papa totul e OK.

Crisspy, clar ca a transpirat tare copilul! Dar e de inteles ca voi, dupa episoadele din ultimul timp, va ingrijorati la orice posibil simptom de boala

Roxana, invatam bas, cum sa nu. Daca trebe... cu mare mare placere. Mai ales ca avem si de la cine invata he-he. Apropos Rox, sa stii ca am trecut pe "Rina" si eu de luni, si desi inca nu m-am cantarit ma simt clar mai "dezumflata" si cel mai important... nu mi-e foameee

Hai mai povestiti ceva... Mister doarme, eu sunt in plin proces de schimbat asternuturi, si asta e "chore"-ul meu "cel mai ne-preferat". Am pus toate asternuturile la spalat, acu ar trebui sa scot pe alea curate si sa fac paturile, dar mi-e o leneeee!!!!

Si as avea si niste joburi la care sa aplic (part-time si week-end) dar si pentru aia mi-e leneee.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bee, asa te inteleg...

Daria a facut doua luni greva foamei.

Situatia s-a imbunatatit atunci cand i-am schimbat programul de masa. Mai exact, am redus putin cantitatea de lapte bauta si am introdus mancare mai... ca mancarea SI inainte de somnul de amiaza, nu numai dupa. Sper sa o tina tot asa, macar cateva imbucaturi si tot e bine, fata de deloc.

Imbunatatirile au aparut suficient de repede.

Doar acum s-a schimbat foaia, de cand cu intoxicatia asta, in sensul ca iar prefera sa arunce mancarea prin bucatarie, in loc sa o bage si in gura, macar asa, de gust. Si iar doarme mult, dar banuiesc ca isi revine organismul, se reface.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vlad este fan lumenita si caise, sunt asa de bucuroasa ca ii plac, voi stiti ca noi nu am prea mancat fructe din cauza alergiei la mar, se irita la portocala, etc.

Urca singur scarile, nu mai vrea sa fie tinut de mana, uneori nici la coborare nu mai vrea sa ne tina de mana

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Azi e 17, ce-o fi facut Irina noastra cu casa?

A, mi-am amintit: fetele din Bucuresti, voi ati luat suplimentul ziarului R.Lib cu gradinitele din Bucuresti? ma rog, nu sunt chiar toate gradinitele (am senzatia k exact astea 2 de langa noi nu sunt banuiesc k lipsesc si altele), dar macar avem o idee asa, mai de ansamblu, cam care sunt si pe unde si in ce conditii.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Carmen, Crisspy, saru'mana! si stati sa vedeti k poza, vb lui Caragiale, e moft, tre' vazuta in realitate!

Ariya, cum e cu cardiologul?

O dedicatie de la Eliza pt toti licuricii & mamicile lor (traiasca reclamele!)

http://www.youtube.com/watch?v=HkzLk_2A5Dg

PS: Roxana, cum, bre, groopies?? groopies nu era de porc? (tocmai am revazut de curand "Doors" si mi-am adus aminte) ia mai vezi prin schema aia ce posturi sunt, da de om seriuos...
Super muzicantii din Bremen - vazut, placut, pupat virtual!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Patri, ma bucur pt Vladut. Si noi suntem in aceeasi situatie. Ale papa inclusiv visine. Caise nu i-am mai dat pt ca mi-a facit un scaun mai moale si mai acid.

Felicitari pt urcatul scarilor de unul singur. E baiat mare!

Ce face bebe din burtica? Stii deja ce este?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput