Ce gatim azi (75)
Raspunsuri - Pagina 6
galliciana spune:
ciorba de porc cu legume si zdrente cu ou
cartofi prajiti cu branza si ceafa de porc la tigaie
clatite cu dulceata si branza sarata
pepene galben
o zi buna tuturor!!!
, valentina, , te intelegem!
madyrizi spune:
si eu fac ciorba de porc azi
+
gratar (ceafa, frigarui, ciuperci)
ca azi sarbatorim 10 ani de caznicie (de fapt pe 29 dar azi facem paranghelia).
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi si eu fac ciorba de porc azi + gratar (ceafa, frigarui, ciuperci) ca azi sarbatorim 10 ani de caznicie (de fapt pe 29 dar azi facem paranghelia). Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro http://bazar.desprecopii.com |
Multi, multi ani fericiti impreuna!
danyalo spune:
Ieri:ciorba de burta si orez cu lapte reteta egipteana de aici de pe forum( absolut delicioasa)
Azi am mancat la socrii ( au gatit ei): pui la rotisor cu mamaliga si mujdei, novac pane si ciorba din acelasi peste.
chiccutza spune:
ieri:
chiftelute cu sos
azi:rizotto con salsiccia(carnati)
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU
felicityhope spune:
Am facut aseara ciorbita de fasolute untoase cu bucatele de sunca afumata.
Azi la brunch ( ca doar am mincat de dimineata pe la 12.00) legume crude (ardei rosi,ceapa verde,rosii si castraveti) cu greek feta si masline, ou fiert si pastrama de vacuta. Si am avut pita bread de la arabi- buuuuna.
Multumesc de inspiratie- ardei umputi suna minunat!.
Ah,cinaciorii de care vorbeam o saptamina in urma au sfirsit cu mazare si sos de rosii(mincare ala Zmeu -ca el a gatit asta).
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicityhope Hmmmm,yammy. Eu sunt mai lenesa iar pizza mi se pare tare greu de facut- tre sa fac eu blatul si nu ma pricep(stiu sa fac piine de casa si chiar fac asta cel putin o data pe saptamina -nu glumesc, nu imi place piinea din comert de aici).Dar blatul pt pizza pare complex tre sa fie moale, coca sa fie afinata sa nu fie virtoasa- cel putin astea sunt preferintele mele.Daca ai o reteta usoara Ira pt blatul de pizza te rog impartaseste. Ghiveciul pare o idee buna,o amestecatura de legume in care plutesc niste bucati de cirnati prajiti in prealabil suna perfect. Week-end placut, un pahar de bere rece am sa inchin si pt voi in seara asta.Pupici |
Felicity, rasp cu intarziere: pizza nu am mai facut demult de cand cu Montignac (nu k ar interzice Montignac pizza, insa aluatul are anumite paricularitati si nu prea ma timp acum sa pun in aplicare toata povestioara), insa, din perioada in care faceam pizza mai des, imi aduc aminte k nu era nici o prbl deosebita, il faceam cu ochii inchisi k stiam cantitatile, timpii si per ansamblu nu pierdeam vremea cine-stie cat. Insa, vezi, nemaifacand pizza de ceva vreme, mi-am pierdut dexteritatea.
Daca retin bine, aluat de pizza poti sa faci cantitate mai mare si sa pastrezi la congelator, astfel incat muncesti mai zdravan o data la aluat, il portionezi si pe urma doar scotzi catre o bucata din congelator, o intinzi in tava, o acoperi cu diverse. Vezi k e plin netul de retzete, daca o gasesc pe a mea ti-o dau neaparat.
Cu painea te inteleg, si noi ne-am facut in timpul iernii painea in casa, a iesit extraordinara de fiecare data, poti sa adaugi in ea ce arome vrei - de la chimen & rozmarin pana la usturi & rosii cherry, nu contine E-uri. Well, acum, fiind vara, numai la copt nu stam, exceptand prajiturile pt k noi suntem mari mancatori de dulce, deh...
Ira, mamica Elizei
ingridnen spune:
ieri am bucatarit de zor (ca in fiecare duminica):
Ciorba de perisoare
Chiftelute
Piure de cartofi
Salata de varza
Piept de pui la gratar
Ghiveci
Salata de vinete
Astea trebuie sa tina vreo 2-3 zile
Ingrid si Cristi 7 ani