Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina As manca si eu varza calita,da din aia murata,nu d-asta cruda.Aia din supermarketuri o fi buna?Ca n-am incercat niciodata. 11+Ana |
am luat eu ana..nu prea are gust
e foarte buna aia din piatza de la tarani..eu in obor aveam o batranica foarte simpatica si curata, luam de la ea mereu..si era varza super buna
Simo
15+
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabivalceanu Nu v-am citit, raspund repede, ca-s cam obosita: bebe e bine, se zbenguie in voie dar a aparut un hematom mic care e cauza singerarii minore. Utrogestan la greu. Sper sa fie bine si s ascap de el. Revin miine. Va pup, Gabi, Ioana si bebe de 11s. |
bv

doamne ajutaSimo
15+
shubulina spune:
Acuma-mi inchipuiam mirosu verzei calite...cam nu ma incanta.Si totusi asta noua iese ducle,mie-mi place mai acra.
11+
Ana
bebelu86 spune:
Simo esti mortala. am ras cu lacrimi. bine ca s-a rezolvat si nu ai luat nici amenda, nu a ridicat nici masina si ai rez si cu actele. bb isi face simtita prezenta de acu. a inceput prin a-ti purta noroc 
Ana mai suporti masinile de spalat? eu cred k taiam curentu stiam k nu mai are cum sa bage inca o masina si nici altceva de facut. ![]()
Gabi ma bucur k totu e ok. 

Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
AlexaM spune:
Buna seara fetele,
Vin si eu cu o veste buuuna: am fost la eco astazi si bebe e ok, totul in limite normale si este: baietel...!!!
Abia astept sa-i vad pe amandoi fugarindu-se prin casa...sa vezi atunci ce nebunie...Abia astept!!!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
13+ 
bebelu86 spune:
Alexa felicitari !!!!! sa fie sanatos si sa va bucurati de el
avem inca un baietel 

fetele cu fete, ce faceti?????
nu mai vrea nimeni fete pe aici???
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
15+
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Alexa,felicitari din suflet.Mai fetelor,de fiecare data cand vad un mesaj de genu ma buseste plansu.Bine ca sunt lacrimi de fericire si emotie.Abia astept sa vin si eu cu vesti bune.
Bine,nu mai am rabdare pana la eco,mai am o sapt.Deja ma iau emotiile si grijile.![]()
11+
Ana
bebelu86 spune:
Ana hai k mai e putin. o sa vezi k e bine.

si eu ma duc sapt viitoare la eco de control sa vdm pe bb
deci mai dvrm...sigur era bb frate...
ce am simtit a fost super si nu am mai simtit niciodata asa
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Ralu,asa am zis si eu,ca a fost unica senzatia de ieri.Dar na,e mai micut al meu.Nici tu nu te poti abtine cu eco de control,a?
Eu simt astea 2 saptamani ca pe 2 ani cel putin![]()
Poate atunci cand o sa-l simt o sa stau mai linistita.Poate.
11+
Ana
bebelu86 spune:
am deja 3 sapt de cand nu am mers la eco ![]()
si ar mai trebui sa astept inca pe atat
asa k e prea mult. iar sapt viitoare merg la eco
asta dc nu mi se pune pata mai dvrm ![]()
![]()
![]()
da nu stiu..eram pe scaun dar stateam intinsa asa cu mana pe burtica..si ma uitam la tv...
si dintr=o data s-a simtit ceva un pic spre stanga exact unde aveam mana. ff finut dar in acelasi timp mai puternic decat data trecuta. s-a simtit bine. a fost de 2 ori la diferenta de aproape un min sa zic si dupa nu am mai simtit.
mai asteptam..oricum de acu ar trebui sa incep sa il simt, mai ales k sunt slaba bat.
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII