Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
bebelu86 spune:
pai mai bine le duci la spalatorie si ce e mai usor speli de mana. decat sa o suporti zilnic asa
cred k ii aruncam masina pe geam.
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
ana..da totusi..intr-o masina intra 4-5 kg haine..de unde are frate atatea ???
Simo
15+
bebelu86 spune:
atunci e naspa dc stai si la parter
dc o arunci de acolo, nici macar nu o zgarii. ce sa o strici.
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
15+
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Simona,a adus de la tara unele.unele erau in cos.bine,am un cos d-ala mic.era si-o garnitura de pat,da aia mai putea sa astepte mult si bine.asta am zis si eu,ca nu stiu de unde le scoate.ori le-a bagat de 2 ori,ori si-a scos din sifonier.ori nu stiu,ma depaseste.
11+
Ana
bebelu86 spune:
ANa eu zic k le spala si vecinilor si poate mai face un ban in plus.
poate si-a deschis spalatorie acasa si tu nu sti
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Simona,a adus de la tara unele.unele erau in cos.bine,am un cos d-ala mic.era si-o garnitura de pat,da aia mai putea sa astepte mult si bine.asta am zis si eu,ca nu stiu de unde le scoate.ori le-a bagat de 2 ori,ori si-a scos din sifonier.ori nu stiu,ma depaseste. 11Ana |
pai la tara a stat doua zile..

Simo
15+
shubulina spune:
Ralu,ce-ar mai fi,pe banii mei sa faca d-astea?Chiar,sa-i zic sa fie mai atenta ca nu-mi mai permit sa platesc facturi la lumina de 60+
11+
Ana
bebelu86 spune:
pai altfel nu imi inchipui de unde are atatea haine la spalat.
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
am facut eu bascalie despre ce am patit..sa mai uit de nervi
dar totusi se simte
ma simt cam nasol, ma doare si burta, spatele si capul fff rau
ma preg de nani
vb maine, sper sa stau cuminte la birou si sa nu am prea multe evenimente ca nu-s asa bune
somnic usor
luna..ai grija de tine si sa ne spui ca esti ok, indiferent ce se intampla important e sa fi sanatoasa si sa lupti din nou..familia are nevoie de tine 

Simo
15+