Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
sugubina spune:
diana.b ai sa vezi va fi bine! te astept maine cu vesti bune.
sugubina +18 cu Puficele
sugubina spune:
lore76 Uraa suntem 4 cu gemeni pana acu! Ai obtinut sarcina natural? AI gemeni in familie? Las ca o sa simti si tu.Poate ai placenta pozitionata anterior si daia va mai dura.
(la mine credeam ca pt ca sunt mai grasa nu voi simti-dar au inceput cu pufarea pe la 16-17s..Acum astepam sa simta si dady pafara.Probabil nu va dura.
sugubina +18 cu Puficele
lore76 spune:
da, natural. mama a avut inainte de mine gemeni si mai sunt gemeni si in neamul bunicului meu.
si eu sunt mai plinuta asa ca poate de aceea, insa sper sa-i simt si eu pt ca m-ar linisti putin (sunt ingrijorata putin din cauza asta)si sper ca bb-ii mei sunt bine sanatosi
m-am lungit cu paranoia mea
Lore 17 + &
ALEXA1985 spune:
Ft frumoase si ieftine hainutele pe site-ul acela. Dar unde in berceni e magazinul?
21+
Vasari spune:
Diana, tinem pumnii! Sigur va fi bine !
Eva, chiar ma intrebam ce mai faci. Felicitari pentru perechea de baietei si ai grija de tine !
Oare Olguta ce mai face? Stie cineva?
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
Vasari spune:
Rala, saracul sot. Multa sanatate tatalui tau !
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
gabriella1 spune:
ma rup hemoroizii si caldurile-bufeurile.
in rest totul e bine ,in special cu flacaul mamei,flacau
Gabriela
18+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sugubina spune:
lore76 si eu tot natural am ramas. Cum a reactionat sotul cand a aflat? Tu ce ai simtit.
Si eu am gemeni in familie-de partea bunicilor si ai mei si ai sotului (bine, nu au trait,deh vremurile=avort).
Ai mei sunt identici (monocoriali, diamniotici), si nu mi-e foarte clar cat are de aface ereditatea aici. Stiam k doar la fraternali (dizigotici) cum ai si tu conteaza ereditatea pentru ca influenteaza ovulatia multipla. Asa la identici e un sg ou care se imparte in doua din cauze inca neelucidat..
Sigur ai sa ii simti, nu va dura mult.Li se intaresc osisoarele si vor lovi mai tare. Pufescu meu deabia asteapta sa simta pafara.
Auzi tu & fetele cu gemeni: iei un sigur patut la inceput si dupa pe al doilea sau iei direct doua?
sugubina +18 cu Puficele
douradoudou spune:
gabrielaaaaaaaaaaaaaaaa bien ai revenit....credeam ca nu ne mai vrei..ma uitam intr-o zi pe picasa si ma gandeam de ce nu ne mai bagi in seama..sper ac stii ca esti superrrrrr datoare cu macar inca 5 poze.
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu
bb_alinus spune:
Uf, nici cand sunt acasa nu reusesc sa tin pasul cu voi? La pranz erati la celalalt capitol, acum sunt 9 pagini la capitolul nou!
Fetelor parca avem multi gemeni in listuta? Cate sunteti in total? Ma gandesc ca la odiseea cealalta, de la fii-mea nu a fost nimeni.
Sanatosi sa fie!
Eu nu cred ca o sa cumpar mai nimic, ca am tot de la missa, si atat de putin le-a folosit ca sunt ca noi! Am si mobila, carucior, scaun de masa, tot.
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei