Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

beatrice mama ei de tastatura...
am patit-o si eu zilele trecute

19+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice sper sa se rezolve repede problema cu tastatura pt ca iti simtim lipsa!!

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

ratusca cum merge treaba??

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

ratusca cum merge treaba??

Forever,Michael

joann m-am plictisit tare!! o sa ma apuc si eu de citit ca sa-mi treaca timpul.
ma tot intreb ce o fi cu matiz..nu a mai intrat deloc...
va pup...

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rala

Buna fetele, n-am mai intrat demult, am avut motive, din pacate nefericite, am niste probleme cu tata pe care il am si acum internat in militar, inca este sub invstigatii.

Chiar daca sunt pe fuga trebuie sa felicit toate burticile cu vesti bune la eco, sa le incurajez pe cele care sunt consemnate la pat sau activitate minima. Vestile mele de la eco morfo sunt bune, Maia a mai crescut are acum 401 grame si crl 15.26, toata foia aia e plina de "normal" ca aproape ca nici nu imi vine sa cred. Pana si IR-urile obsedantele ir-uri ale lui Iosup sunt sub 0.6. Si inca o veste buna: se pare ca are nasul carn nu acvilin ca al nostru, asa ca poate pana la urma va fi o fetita draguta.
Se discuta mai devreme despre sex, relatii de cuplu samd. Nici noi nu am prea fost activi de cand am aflat. Pe vremuri eram ca doi porumbei (batrani), cand am aflat de sarcina mult dorita ne-am autoimpus embargo, apoi incet incet l-am si ridicat dar fiind mereu foarte obosita si somnoroasa n-am prea fost eu cea normala. Si zilele trecute, ieseam din kaufland, al meu impingea carutul si statea cu ochii ficsi pe fundul uneia din fata noastra. Na! Imi zic in gandul meu, alta data i-as fi dat o replica usturatoare, sau chiar o palma dupa ceafa, acum inghit in sec si tac, copil mi-a trebuit, copil am gasit. Ajungem la masina, descarcam...liniste grea intre noi...de fapt mai mult la mine ca el nu parea deloc stresat. Io ma maceram in suc propriu. Ajungem acasa... si intreaba si el: cum naiba vine aia pantaloni cu fermoarul pe fund ca fustele? Tu ai asa ceva? Haaaaaaaaaaaahhahahaha omul era uimit de croieli si eu il banuiam ca scana formele din pantaloni. Mi-am promis sa fiu mai atenta cu el, sunt atatea metode de creat placere si intimitate in cuplu in afara de actul sexual clasic propriu zis.
In rest toate bune, sa imi tineti pumnii zilele viitoare sa fie totul ok si cu seniorul.

21+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mi-a placut la nebunie povestioara ta

Felicitari pt vestile bune! si multa sanatate tatalui tau!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

fetelor, tineti-mi pumnii... sunt tare stresata de ecografia morfologica de maine

doamne sa o trecem cu bine

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, buna,

de absenta prelungita, m-am simtit fff slabita, aici sunt niste calduri infioratoare, canicula in Paris e cam rar dar uite ca m-a prins pe mine acum si insarcinata. Nu am mai gasit timp dar mai ales vlaga sa intru, imi pare rau si nu mai stiu nimic de voi. Sper ca toata lumea este bine.
Eu sunt bine, in saptamana 17, creste bebe creste, chiar azi l-am vazut la ecografie.

Cine imi trece si mie in listuta un ?

O sa am doi baietei cucuieti sa se joace impreuna
Mi- a prescris medicul niste vitamine, un complex, plus suplimente forte de fier si magneziu, fierul a iesit fff slab la analize, de aia ma si simt asa slabita, in rest ok cu tensiunea, e mica, doar ca am nevoie de muuuulte vitamine si somn.
Va pup si azi stau prin zona, poate mai prind ceva vesti din urma ca sunt in urma rau.
Puuuup

Eva & Luca (08.09.2008) acum cu (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

amelia TT intr-adevar nu e obligatoriu. Medicii (cum a facut al tau) pot sa nu ne mai trimita in continuare la TT daca DT a iesit ok. Pe min fiind ea foaarte prevazatoare (si fiind si gemelara) probabil de asta a zis sa merg sa il fac.

Foarte importanta e eco de morfofetala de trimestru II.

sugubina +18 cu Puficele

Da, la morfofetala ma duc sigur, am programare pe 24 august.

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

sugubina, da si eu sunt cu gemeni si sper ca la urm eco de pe 26 iul sa fie tot f si b cum mi-a zis
in legatura cu agitatia bb-ilor, nici eu nu am simtit nimic pana acum si am 17s,4z , dar sper ca bebelusii sunt bine si or sa miste de acum in colo

Lore 17 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Joy, cu ce faci tu ciorba in Paris? Acrita? Cu bors? Zi ca mor aici ai adus ceva la traista ca vreau si eu cand ne vedem booooorsssssss, macar o fiola acolo, o dusca....

Eva & Luca (08.09.2008) acum cu (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput