Aspirante optimiste > 20 ani (539)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
Super roxy. hai k mai e putin si scapi
plecati pe undeva?
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+
858 SMS PT COPII
walkiria spune:
Nike e f greu fara banuti e adevarat dar gandeste-te ca tie ti-a dat Dumnezeu o comoara nepretuita si anume bebelinul din burtica...sanatate ne trebuie ca le vom face noi pe toate cu ajutorul lui Dumnezeu. Lia nu au venit uratii, sunt Z39 , TB 37.1 , test beta hCG in Z 33 valoAre 2 . Bebelu multumesc mult reteta, ma si bag diseara ca de sapt viitoare tr sa ne mutam din ap si nu voi avea gaze unde voi sta....si o sa-mi fie greu sa-mi iau iaurtul din par cu borcanul de apa....
roxy_s spune:
bebelu inca nu avem nimic stabilit dar cred ca mergem pe aici pe la noi pe la munte ca este mai frumos. la mare nu vreau in caldurile alea si aglomeratia aia.
S-a intamplat minunea mult asteptata7+
histamina spune:
da.
e o comoara imensa.
il simt mereu cum misca si nu mai am nevoie de nimic.pur si simplu uit de tot si ma binedispun.
e super.doresc oricui sa simta asta.
abia il astept.
radem seara de nu mai putem.incepe sa dea din munute, picioruse,sa reactioneze la zgomote diferit...................ei, dar cand il pupa taica-su, devine pestisor.
mamutz spune:
Pt matreata clatire cu otet (cica omoara eventualele bazdaganii) si sampon nizoral. Am patit si eu la un momendat, nu f rau, dar deranjant. Mi s-a recomandat ce am enuntat mai sus si de atunci folosesc numai sampon de la vichy. A mers f bine.
mamutz spune:
Mi-am scos o masea de minte, de buna voie si nesilita de nimeni si acum regret amarnic. Doareee
walkiria spune:
bravo voua Nike....m-am emotionat eu cand am citit ce ai scris, incercand sa-mi imaginez....dar voi cred ca nici nu puteti descrie in cuvinte ceea ce simtiti.
cu ajutorul Bunului Dumnezeu poate te prindem si noi din urma
bebelu86 spune:
Mamutz cum ai reusit sa iti scoti maseaua???
de ce nu ai mers la medic?
vezi k dc a ramas radacina acolo si era cariata sau ceva sa nu faci vreoinfectie ..mergi totusi sa te vada un dentist.
da...vichy esuper bun...dar sa dai si 4=5sute de mii p o sticluta...mi se pare enorm.
o sticla de 200ml mie imi ajunge la fix 3 spalari. deci...ce fac??
al meu sot are si nu ii mai cade nici paru, e stralucitor si nu are pic de matreata sau alte bubite din alea care mananca.
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Mamutz cum ai reusit sa iti scoti maseaua??? de ce nu ai mers la medic? vezi k dc a ramas radacina acolo si era cariata sau ceva sa nu faci vreoinfectie ..mergi totusi sa te vada un dentist. da...vichy esuper bun...dar sa dai si 4=5sute de mii p o sticluta...mi se pare enorm. o sticla de 200ml mie imi ajunge la fix 3 spalari. deci...ce fac?? al meu sot are si nu ii mai cade nici paru, e stralucitor si nu are pic de matreata sau alte bubite din alea care mananca. Raluca si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+ 858 SMS PT COPII |
Mi-am scos-o la clinica Bebelu. A muncit o ora saraca femeie. Cum era sa o scot singura . Am mai avut probleme cu una si nu vroiam sa o iau de la capat, mai ales ca sper sa raman insarcinata iar. Asta nu era stricata, se inegrise pustin si mi-a fost teama sa nu ma apuce cand nu trebuie. Si mai fac o verificare cand scot firele sa vedem daca mai e vreo cariuta ceva.
bebelu86 spune:
aaaaa scuze..cred k neuronii mei nu mai functioneaza.au intrat in concediu.
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII