Aspirante optimiste > 20 ani (539)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

multumesc frumos camcris!!!

Paula, sa-ti traiasca soacra! poate a ta este mai buna, soacra mea este in spital operata de stomac dar de 10 ani nu suntem in relatii cu ea, este la a doua casatorie si a fost mai egoista, mai mult pemtru ea decat pentru copii, nu am avut niciun ajutor din partea ei, ne-am luat singuri viata in piept desi nu a fost deloc usor, nu ne-a intrebat niciodata daca ne trebuie ceva sau de sanatate, a trecut prin poarta fara sa spuna buna ziua

acum nu stiu ce sa fac sa ma duc la ea, sa nu ma duc , desi golul ca sotul meu nu a avut mama de 10 ani este mare, si a incercat sa-l umple mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Buna dimineaa fetelor!!!

Draguta...fii optimista draga mea, TB ti-ai masurat-o?
Ca parca ai avut ceva simptome. Eu simptomele pe care le-ai avut tu,le-am avut cand am ovulat. Tu esti sigura ca nu ai ovulat cand ai avut acele stari de raceala?

Lia, multumim de cafeluta, la tine a scazut TB?

Eu la fel de confuza sunt....sunt Z39, nici urma de urati, nici urma de ...TB oscileaza de cateva zile intre 37.1 si 37.2

Fetelor, am o mare problema....am facut o matreata ingrozitoareeeeee....ma mananca scalpul de imi vine sa ma urc pe pereti. Am inceput sa ma spal cu Favisan contra matretii, dar nimic, primele 2 zile sunt ok, apoi incep mamcarimile.
Nu am avut in viata mea atata matreata...mai faceam cand ma dadeam cu spuma multa, dar dupa prima spalare, trecea.
Orice sfat e bun venit.

Va

Mergi la inceput

neata Walkiria, eu am luat ovamit luna asta si din a 15 a duphaston asa ca nu cred ca a fost ovulatia, temp. nu mi-am luat-o, dar pana nu vin uratii nu cad in butoi

poate gasesti ceva remedii naturiste pe net pt. matreata, poate fi pe baza de stres

deci la tine nu au aparut nici acum uratii asa cum spunea doctora, of deci nici astia nu stiu ce sa ne faca, o ia pe ghicite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Draguta,eu ma inteleg tare bine cu soacra-mea,vorbim in fiecare zii la telefon si cate o juma de ora,
ne-am mai ciondanit cateodata,dar asta pt ca niciuna nu lasa dintr-a ei

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive

Mergi la inceput

Paula ma bucur, noi nu ne-am certat

Mergi la inceput

Draguta, se pare ca nici macar doctorita nu a stiut sa-mi dea o explicatie, bine pe de-o parte o inteleg, ca nu mi-am facut nicio analiza nimic, prin urmare e aproape imposibil sa dai un diagnostic fara ceretari in prealabil.

Cat priveste socra ta, parerea mea e sa te duci, daca tot ti-a trecut asta prin minte...daca nu ai fi simtit deloc lucrul asta, nici nu te-ai fi gandit.
Dumnezeu intotdeauna ne rasplateste cand suntem umili si iertam.
Pana la urma ii demonstrezi ce suflet ai tu si poate asa o faci sa simta ca a gresit fata de voi.

Nici eu nu prea ma am ff bine cu soacra-mea, adica noi nu ne-am certat niciodata, dar nici nu ne sunam. Daca ne intalnim vorbim, daca nu, nu.

Mergi la inceput

Draguta, LA MULTI ANI! mamei tale, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Paula, LA MULTI ANI! soacrei tale, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

walkiria mi-a scazut de la 37 la 36.6
inseamna ca joi vine CM

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Draguta multumim de urare,LA MULTI ANI mamei tale,multa sanatate si cat de repede un nepotel
walkiria multumim de urare

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive

Mergi la inceput

Of...imi pare tare rau.
Odata si odata s-o indura si DD de noi...ai sa vezi.

Mergi la inceput