Aspirante optimiste > 20 ani (539)
Raspunsuri - Pagina 19
kitty-27 spune:
si de 10 ani...chiar nimic?offf...nu cred ca pot sa-mi dau seama ce este pe sufletul tau...sunt dezamagita,altele ii arunca si noi.....nu-i putem avea.
draguta spune:
nimic Kitty , la inceputul casatoriei am lucrat 6 ani 12-cu 24 ca deh trebuiau bani, pierdeam multe zile fertile, si am renuntat, de 3 ani sunt acasa special ca timpul mie numai imi permitea sa astept, nimic
draguta spune:
am momente in care sunt suparata rau de tot dar incerc sa-mi revin ca nu rezolv nimic
bebelu86 spune:
Draguta la mine nu s-a schimbat nimic la culoarea aureolelor, nu mi-a aparut vestita dunga de pe burtica. nu am nimic diferit de ce era inainte.
asa k eu una nu cred k e o chestie dupa care sa te iei.
Cosmi care sunt preturile pe la mare? in ce statiune sunteti?
distractie placuta incontinuare
eu am avut musafiri pana mai dvrm. asa k nu am avut cum sa intru
tuturor si noapte buna
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+
858 SMS PT COPII
cos_minutza spune:
Buna dimineatza!!
Poftiti la o cafelutza si ceiut!
Dragutza daca nu vine azi ciclu bagi si un test asa-i?Doamne ajutza
Kity multumesctin pumni ca luna asta sa fie cu noroc
Bebelu suntem la Costinesti.Preturile sunt destul de accesabileAm gasit cazare la pret super cu 50 ron si,o camera cu TV si baie proprie,are parcare privata in curte,net ,masa de biliard si de ping pong si are si bucatarie pt un ceiut,o cafea sau orice.Eu zic ca e super
Va pe toate fara exceptii si va doresc o zi minunata!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin