Aspirante optimiste > 20 ani (539)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

salutare fetele
puteti sa-mi spuneti si mie ce sa fac k de 2 zile sunt balonata si nu mai pot sa mananc nimic.......si mi-este asa de rau..azi la munk parca eram o stafie umblatoare.

Mergi la inceput

si mai sunt si in relatii cu clientii si trebuie sa fiu tot timpul zambitoare... si eu toata ziulica nervozata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

salutare kity
ai cumva intarziere de Cm de esti balonata? poate e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
histamina nu stiu cum mai rezisti cu branulele alea. mai ai vene? lasa ca mai ai putin si rasplata va fi imensa. o sa uiti de toate cand o sa tii bebicul in brate.
camcris stii ce cred? cami ori n-a facut nimic la teza ori a copiat si a prins-o si de aia nu ne scrie nimic
lorena luna viitoare te asteptam cu liniutele. nu mai socotiti nimic, prestati la 2 zile si sigur va veni si bebe
bebelu ce faci? ce mai faci de papa?
kitty de la ce esti balonata? ai mancat ceva aiurea? sau ne pregatesti vreo surpriza??

pt toate fetele.

S-a intamplat minunea mult asteptata7+

Mergi la inceput

fetele eu merg la baita si apoi in pat la desene.
de vreo 2 zile pic de somn asa ca lumea. de la ora 20.30 sunt in pijamale, ma chinui sa vad juma' de film si pe la 21.30 deja sforai.
vorbim maine.
pe toate.

Mergi la inceput

fetele eu merg la baita si apoi in pat la desene.
de vreo 2 zile pic de somn asa ca lumea. de la ora 20.30 sunt in pijamale, ma chinui sa vad juma' de film si pe la 21.30 deja sforai.
vorbim maine.
pe toate.

Mergi la inceput

ce porcarie netu' asta . nu merge, nu merge si cand colo mi-a trimis de 2 ori

Mergi la inceput

draguta n-am intarziere de cm pt ca sunt in z17 cu ovulatia in z10...dar e prea devreme sa fie un simptom de bebelin....nu ca n-as vrea dar nici sa ma-mbat cu apa rece ca pe urma intru in depresie...
roxy n-am mancat nimic aiurea...exact ce mananc de obicei...e bine ca m-a mai lasat putin acum sa pot sa mananc si eu masa de seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara dragele meleVa transmit salutari de la mare
Ieri dupa ce m-am trezit la 7 sa-mi fac bagajele ca deh a trebuit sa merg la munca din concediu pt 2-3 ore din care au fost si 10 ca la 8 seara am ajuns acasa,la 11 noapte eram in drum spre Constanta.Sunt de mai bine de 36 de ore treaza si culmea nici nu mi-e somnPe drum am condus cu schimbul,insa mi-a fost frica ca adorm sa nu cumva sa atipeasca al meu,asa ce ne-am vegeat unul pe altul...
Am facut azi si prima baitza in mare
V-am citit dar sincer nu mai retin absolut nimic
Va pe toate fara exceptii!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello gagici

COsminuta concediu placut si sa aveti vreme frumoasa

Kitty nu stiu ce sa iti zic cu balonarea. e cam ciudat asa dvrm. de la bb nu stiu dc are cum sa fie.

Roxy nu am mai facut nmic. azi a fost socrela de serv la bucatarie si a facut sarmale.

Cami_antonia e la bucuresti,.nu a zis cat dureaza examenu. o asteptam cu vesti.

CAmi, Nike, si restu fetelor

noi am fost la plimbarica in IOR pana mai dvrm, am fost si la MC iar acu imi explodeaza burta si mi-e somn de mor.
asa k ne auzim maine

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput