Bazar Umanitar * 33

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sa inteleg ca am castigat ghetutele???
vreau sa ies in oras, si sa pun banii.
ma ajutati,putin?? ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!!!
is pe baricade ca de maine iar e week-end si e pustiu pe aici.
as mai licita ceva dar e cont la bcr si nu am banca aproape deloc (e chiar departe. stiti daca stefania mai are vreun cont (de la ultima strigare)?
si am vazut ca au aparut camasi albe, pt. 12-18 luni nu are nimeni? ne apropiem de primul anisor si avem nevoie la costum.
si o zi superba la shopaholice.

galliciana, cu ce sa te ajutam?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele
confirm o plata de 10 lei de la C.L. ,multumim

sweetyana trimit azi coletul cu bluzita cum te mai simti? eu stau rau la capitoul...caldura!!!

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 27+ si mami de Ema

Mergi la inceput

am castigat sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna dimineatza! Am platit de ieri botoseii K168 dar am uitat sa anunt. Trimit imediat si mail cu chitantza. o zi buna!

Mergi la inceput

da, galliciana, le-ai castigat. poti sa le platesti cand vrei. cand o sa intre fetele care au acces la parolele bazarului vor muta ghetutele in albumul "finalizate". dupa ce platesti si se confirma plata, fetele o sa le transfere in "castigate pt. alexia". de acolo iei linkul si il trimiti lui ducky pe PM si va intelegeti acolo mai departe.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

mady,ok, ms mult.
pot plati la orice banca, nu?? am uitat de anul trecut....
am gasit un cont de brd,
aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153403&whichpage=1
e ok,nu?

Mergi la inceput

pe prima pagina a fiecarui capitol sunt conturile cazurilor + numele titularului de cont.
vezi ca alexia are cont si la ING dar eu stiu ca iti iau comision la depunere, asa ca as alege brd daca as fi in locul tau

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

mady, ms mult.
sincer, la ing nici nu m-as fi bagat.....
maine bancile sunt inchise la noi.
deh.....
mady, se cere vreo specificatie la plata?

Mergi la inceput

trebuie sa scrie "donatie". asa ca atunci cand ii dai tipului/tipei de la banca banii si buletinul ii zici frumusel sa specifice donatie.
eu l-am innebunit pe casierul de la BRD. a inceput sa se uite crucis la mine si-l bufneste rasul: iar donatie, doamna? i-am zis ca e un cod secret si el cica s-a prins.

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput