Bazar Umanitar * 33

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

sa stii ca si ancadragoman s-a trezit cu un produs castigat de la mine si nu stia de el. zice ca nici nu l-a licitat, ca a fost o greseala.

Si eu am avut azi supriza sa aflu de un produs care nu-mi pare deloc cunoscut... dar sper sa ne putem folosi de el... daca nu il repun la bazar sau il dau la copii rudelor de la tara... nu am nici un chef sa caut in urma si sa verific...

Dar poate l-a licitat altcineva si chiar are nevoie de el.
Imi dai voie sa repar greseala? Verific eu numai spune-mi despre ce e vorba.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

fetele, am pus pantofii la bazar. sunt doar probati. am uitat sa zic de parale: 3 lei.
daca vreti masuratori uitele:
23 cm exterior, 22 cm interior (sper ca am reusit sa-i masor corect ca e cam greu).

Stiti reclama aia? "dimineata ma dispera, filtrul la cafetiera" pe mine ma dispera nu reclama de mai sus... ci dimensiunile la pantofiori... adica Mony are talpita de 20 cm si marimea 29... eu cred ca dimensiunile sunt mai importante decat marimea pantofului... daca erau mai mici salivam eu dupa ei pt baiat...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Alexandrina,daca te-ai hotarit ca vrei prtodusele pls adresa
maine ajung la posta...deci cine vrea colet de la mine...pm cu adresa si link-le

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ma face cu nervi reclama asta. Cum trimit PMuri????

Cris mami de Teodora si 24+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Am primit astazi colet de la Carminabulina si Ursuleatza, va pup fetelor, totul este la superlativ(mai putin fundul meu care sa incapataneaza sa intre in perechea de pantaloni).

Kid,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Ma face cu nervi reclama asta. Cum trimit PMuri????

incearca sa intri pe membri, cauti persoana si cand dai de ea trimiti PM. eu asa am facut.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

georgi, stii care e urmarea???
"click aici"

kid, rochia e super frumoasa!! sa o porti cu placere!

am vz ieri niste pantofiori negri, cu siret,parca,pt baieti.
unde sa ma uit dupa ei,pls??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Va citim chiar daca nu mai zicem nimic sa stiti.Alexandrina eu ar trebui sa ma intalnesc cu Boti daca vom reusi punem un singur colet daca nu eu il pun separat ca nu este greu,mady pe al tau l-am impachetat doar sa il duc la posta si Alex&Andra pt ca nu mi-ai raspuns v-am luat colac tot galben ca in poza.si o sa incerc sa fac o plata on line pt David cu tot ce am fara destinatar si restul vom mai vedea ca la banci tare nu am cum sa ajung acum am fost la un centru de remodelare corporala si am vise marete asa ca pun banii la saltea si timpul il valorific dupa spusele lor nu trebuie sa slabesc f mult dar am celulita nasparevin cu linkuri la ce platesc

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Confirm si eu plata lui Flowers -21 lei

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Link-urile:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5491508633693417266
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5489268421800832610