Gravidute prin FIV(62)
Raspunsuri - Pagina 7
miruna79 spune:
Moshulic nu putem schimba nimic pe prima pagina capitolul e deschis pe idul lu cata numai ea sau un moderator ar putea.
sunt atat de fericita ptr tine Catalina toate sarcina ta m-am gandit la tine si ti am tinut pumnii la fiecare ecografie sau consult ... meritai si tu o bucurie... si noi sarbatorim azi avem 7 ani de cand ne am cununat.
pup toate fetele
claudia79 spune:
FELICITARI CATALINA!!!O MERITI DIN PLIN!!!
BINE AI VENIT PE LUME PRINTESA ANASTASIA, AI FOST FOARTE ASTEPTATA
!!!
carmelly spune:
Felicitari Catalina, reface rapida si lapte din belsug. Ateptam povestea nasterii printesei tale ca tare secretoasa ai fost. Anastasia bine ai venit pe lume. Sa cresti mare sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor.
De dragaica ce stiti?
mami deMina Anita si
Ara Ioan Multumesc Doamne!
Moniland spune:
Bun venit pe lume pui mic de Catalina!!!!! Sa ai o viata lunga, fericita, sa fii sanatoasa si norocoasa!!
Catalina FELICITARI!!! din toata inima. Cu siguranta Anastasia este o invingatoare.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
BuburuzaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy Dragelor, astazi la 9.25 s-a nascut Anastasia, fetita Catalinei2307, o minunatie de copil de 2800 kg si cu o personalitate puternica, la fel ca mama ei Toata lumea se simte bine, boceste si sarbatoreste ![]() 26+ cu ![]() MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Maaaama, ce suuper veste!!!!
Cata ma bucur foarte mult pentru tine!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate atat tie cat si micutei si sa ve bucurati una de cealalta toata viata!!!Refacere rapida si mult laptic!!!Pup si numai bine!!!
------------------------------------
Cea mai fericita
20+ 
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

BuburuzaL spune:
Dragaica draga, de la tine nici o veste???Toata ziua m-am gandit la tine...Hai da-ne vesti!!!!
Noi azi al fost la eco. Totul e ok, bebelina are dej aproape 24 cm si 300 gr si este foarte activa, deja imi danseaza de numa! Foarte fruumos sentimentul...si emotionant si amuzant...
Din pacate nu prea apuc sa scriu din criza de timp, dar de tras trag cu ochiul ca nu ma pot abtine si ma relaxz citindu-va!
Many acum ca am aflat, uite ca am pus si caruciorul!![]()
Salutari tuturor mamicutelor si gravidutelor noastre, aveti grija de voi si de bebici si sa ne dea DD sanatate sa ne putem bucura de comorile noastre!!!Pupici si
!!!
------------------------------------
Cea mai fericita
20+ 
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Gabi_B spune:
ieri, cand am facut fix 6 saptamani, am avut o secretie maronie si o durere surda de burta! mi-e tare teama sa nu se opreasca din nou in evolutie, cum am mai patit de 2 ori, tot la varsta asta de sarcina!...
mi se pare ingrozitoare mai ales incertitudinea asta, si sint amarata ca, dupa atatea eforturi si stres, iarasi apar semnele rele...
si a avut un start atat de bun toata povestea asta, cu beta atat de mare!
o sa ajung vreodata sa-mi tin minunea in brate? sau sa ma gandesc la ovocite donate, si gata, ca nici forta, nici speranta nu mai am, sa trec prin atatea esecuri, iar si iar
faptul ca raman totusi insarcinata (la 2 FIVuri din 3) imi da sperante, care sint naruite apoi dupa ateva saptamani.pt ce atata chin?
miruna79 spune:
Gabi te rog sa iesi din butoiul de melancolie ca nu e bine sa te superi si sa te stresezi.
Ca majorittea fetelor care au trecut pe aici, si eu am sangerat cam pe la 6-7 saptamani si nu maroniu ci rosu si am avut dureri ca de menstruatie am crezut si eu atunci ca pierd sarcina, important sa stai cuminte la pat sa te detasezi un pic sa iei tratamentu prescris eventual sa se creasca doza de progesteron , poate sa ti confirme si alte fete care au sagerat saptamani la rand si a fost bine pana la urma.
probabil sunt niste lacune vasculare de la caldura excesiva de afara prin vasodilatatie se mai produce sangeraraea , te rog suna ti drul stai la pat si urmeaza instructiunile.
Toate cele bune.
mirela2 spune:
fetelor vesti despre mami dragaica
[quote]citat din mesajul lui delia79
Scuzati ca dau buzna, dar am urmatoarele vesti:
BUN VENIT SEBI!!! BUN VENIT FELIX!!! DE DRAGAIACA Sa fiti sanatosi si mancaciosi si dormiciosi si sa aduceti numai bucurii parintilor emotionati!
Tocmai ce-am primit un semn de la sotz de Dragaica, cu vesti minunate: baietii sunt sanatosi si frumosi 
. S-au nascu la ora 12 si ceva (organizarea spitalului de kko), au primit note superbe, au 2750 kg si 47 cm Felix si 3200 kg si 50 cm Sebi (sper ca nu i-am confundat
), pe scurt sunt niste bijuterii 
. Tanara mamica e bine, se recupereaza si invata impreuna sa alapteze puiutii.
YUHUUUUU!!!!

sa fie sanatosi si sa creasca mari

gabi nu te descuraja, si eu am avut parte de pete maronii si alte bazaconii, mai mareste doza de utrogestan, mie asa mi s a spus, de la 600 am urcat la 800
si stai cuminte in pat

+16 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
brunadria spune:
ce de vesti bune
catalina sa ti traiasca micuta printesa sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! super surpriza, ma bucur din suflet pt tine!
dragaica bravo mamica de flacai , sa ti traiasca si sa va bucurati de ei , sanatate tuturor!!
ce zi minunata!!
buburuza cum esti draga mea?
mirela super semnatura!
gravidutelor aveti grija de voi, va doresc toate cele bune , sa va tineti puiutii sanatosi in brate! va pup
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."