Gravidute prin FIV(62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Cata, multumesc! Mi-ar place sa stau la rezerva ca am inteles ca poate sta si sotulache cu mine si atunci avem mare nevoie de ajutorul lui. Plus ca primele momente cu bebe sunt deja foarte importante pentru noi, nu ma lasa la nici o echo sa ma duc singura.

UM 12.05.2010
DPN 19.02.2011

Caruciorul nu il stiu deocamdata, pe 17 ma intalnesc cu Haiduc si cu siguranta imi va spune ce e daca puiutul ne va arata. Pana acum a stat numai cu spatele la noi, abia a reusit sa ne masoare la morfo de 12 saptamani, dupa ce m-a trimis echografista la plimbare si sa mananc ciocolata, doar doar s-o intoarce...

Pup,

Feli 17 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

catalina, si datele mele: ET 21 martie, DPN 9 decembrie, Fiv 2 Peter Kovacs, Budapesta

Adi +26 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Gata dragelor, modificat.

Felix - imi pare rau sa te dezamagesc dar sotul poate sa stea cu tine doar in timpul programului de vizite asta insemnand 2 ore intre 15 si 17. Nimeni nu are regim special si nimic nu functioneaza ca de exemplu spaga :).
Inclusiv in ziua nasterii sotul poate sa vada puiul la ora 15.
Programul nu se negociaza indiferent de tipul camerei. Cu toate astea eu recomand camerele private, inclusiv la terapie intensiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

CAP. NOU

Mergi la inceput