Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Vine inca un delfinas...pe 15...
Tinem pumnii stansi sa fie totul bine...
Hai matusa!!!

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 33+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 6+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristinutele ce fac?
lista de iulie II n-o face nime?:)

Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)

Hai bebita, sa ne cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor, voi ati baut nestea in timpul sarcinei??
e cam singurul lichid pe care l pot bea
si cica nu i bun, ca ar contine cofeina sau cafeina??
ce sa beau altceva, apa inca n o pot suporta
vreun ceai care ar fi permis in sarcina stie careva??
fetele cu gemeni ce ati baut??
merci

Pana in luna a 5a am fost paranoica rau de tot, nu m-am atins de nimic gen, bautura, sucuri, ceaiuri. Apoi dupa discutii cu nutritionista am , a sinceput sa mai beau, cate un ceai de fructe, o gura de bere de la sot, plus dimineata imi picur putina cafea in lapte...a si de o luna am o pofta nebuna de Pepsi

Doctpriya d ela acupunctura i-a zis ca e bine sa bei ceaiuri doar de fructe, nu frunze, doar fructu.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 21 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dragaica merci mama
nu mai stiu ce sa beau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Buna fetelor. Nu am mai scris demult ca am fost intr-un mare haos...predare de proiect la servici cu stat cam mult pe scaun si tot disconfortul aferent. Dar gata, e terminat,clientul foarte multumit...acum sa mai inchei niste maruntisuri, sa fac ordine in birou si gataaaa. Maine e ultima zi de servici :). Mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu o sa mai merg la birou cateva luni bune, workoholicu din mine o sa intre la dezintoxicare :) .
Revenind la ale noastre, in primul rand felicitari tuturor mamicilor, bebelusii sunt cu totii superbi si minunati....ma emotionez ca proasta cand ma uit la poze, ii arat si la barbat si se entuziasmeaza si el :). Mi-e greu sa cred ca o sa am si eu unul in cateva saptamani.
Fetelor care se pregatesc de marea intalnire multa bafta :)! Btzule parca vad ca ajung si eu a tine sa ma rog de el sa iasa...curaj ca vine el, dupa cum ne ziceau la curs nu ramanem niciuna nenascuta :) .
Noi dincolo de oboseala cu proiectul suntem ok. Adica nu contractii(cred ca am simtit zilele trecute cateva contractii nedureroase, dar nu sunt sigura). Probabil am dar nu stiu sa le deosebesc sau nu sunt atenta la ele. RECLAMA ILEGALA este foarte zbantzuit, imi rupe burta cateodata. Numai la tati se mai calmeaza. Mi-am petrecut o buna parte din weekend rostogolindu-ma pe covor incercand sa il conving sa isi schimbe pozitia....ca se facuse ghem in jumatate de burta si se impingea ca dementu'..in timp ce jumatatea cealalta de burta era moale si plata(aratam deosebit de comic,cu burta asimetrica si rascracita pe covor...motanul meu a fost foarte derutat iar tati nu stia daca sa faca poze, sa rada sau sa presteze masaj mai intai). Dupa care minibubu s-a apucat de amenajari interioare...mi-a mutat ficatul dintr-o parte in alta :). Pe de o parte ma bucur ca e vioi si il simt(sunt convinsa ca ar fi mai nasol sa nu il simt si sa intru in panica)...pe de alta parte e greu cu durerile cateodata.
Acum ca ma mai linistesc cu biroul o sa ma apuc si eu de hainute si amenajat camera...am mai cusut ieri un pic la perdea dar junioru nu ma lasa prea mult sa stau la masina de cusut.Ma dor oasele...coloana si bazinul in special dar nici genunchiul meu beteag nu ma iarta. Insa bazinul ma doare groaznic cateodata, nu pot merge dreapta si am senzatia ca ma rup intre picioare sau la baza coloanei. Sper sa ma refac din punctul asta de vedere dupa nastere, ca altfel nu stiu cum o sa imi manevrez grasul.
Vestea foarte buna a saptamanii este ca am confirmarea de la Euroclinic ca doctorita mea are contact cu CAS si o sa am reducere 2800 ron...deci la naturala o sa coste 3800 ron distractia, cu spitalizare si toate cele. Considerand scorurile la spaga in Polizu eu zic ca e foarte bine. Oricum am oroare de ideea de a da spaga, prefer sa ma coste ceva mai mult dar sa fie civilizat si cu factura. Sper sa nu ajung sa ma taie(nu numai din cauza coturilor...)dar daca e sa nu se poata altfel macar cu reducerea va fi 6700 ron....greu dar ne incadram in buget la limita.
Si cum de miercuri intru in saptamana 37 m-am mai linistit(ca nu te primesc la privat cu prematuri).
Acum ca o sa stau si eu pe acasa o sa apuc sa scriu mai des...si sa va tin la curent cu cumparaturi si amenajari
Pupaturi la toata lumea.

35+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

nu stiu de ce mi-a scris reclama ilegala in loc de asta micu :)

35+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza78

Buna ziua, dragi burtici si mamici, sunt si eu o viitoare mamica si sper sa ma primiti si pe mine in delfinariu .

Bine ai venit
Sa ne scrii mai multe despre tine si despre minunea pe care o astepti
Victo, fac eu listuta II din iulie, ca sunt aproape ultima din iulie, mai e doar Stefania si Laurika dupa mine, dar va astept pe voi sa o terminati

Paula, 38+ cu ,
AMR 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mirela, cum mai esti? Greturile te-au mai lasat? Cate sapt ai acum? Tb sa-ti schimbi semnatura
Eu am baut si nestea si tot felul de sucuri...doar acum nu stai sa mori de sete ca esti insarcinata. Ceaiuri nu stiu, din alea nu prea am servit, doar de lamaie, cand am fost racita.

Paula, 38+ cu ,
AMR 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

nu stiu de ce mi-a scris reclama ilegala in loc de asta micu :)

35+ Raducu

pufescule, daca intre ras si masaj si facut poze cu tine pe covor, sotul a ales sa faca si poze, vrem sa le vedem si noi

onitza, bine ai venit in delfinariu!

matusa, deci saptamana asta sigur scoatem motatele
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Mirela, cum mai esti? Greturile te-au mai lasat? Cate sapt ai acum? Tb sa-ti schimbi semnatura
Eu am baut si nestea si tot felul de sucuri...doar acum nu stai sa mori de sete ca esti insarcinata. Ceaiuri nu stiu, din alea nu prea am servit, doar de lamaie, cand am fost racita.

Paula, 38+ cu ,
AMR 14 zile

dimineata e cumplit si spre seara
oricum nu beau in cantitati industriale
avem 12s, vineri dupa eco de 12s punem semnatura
poate vedem si ce sunt puii

Mergi la inceput