"Gravidutze si mamici de Cluj - 163"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

no, am ajuns si eu in randul oamenilor cu intrebari din astea din nou, hihi..

e normal sa avem 12 zile si sa nu ne fi cazut inca buricul?ar trebui sa ma stresez? avem un kk moale, apos dar una singura pe zi...ar trebui sa ma ingrijorez?cred ca incurcam ziua cu noiaptea, ziua imi doarme cate 6-7 ore legate in schimb noaptea are chef de povesti si papica...azi am incercat sa-l tot trezesc la 4 ore, poate-poate va fi obo noaptea si schimba piciul fusul orar,hihi

Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007) si David-Robert(04.07.2010)

noua ne-a cazut la 12 zile la Filip, iar la Eric la vreo 16-18 zile...nu exista un nr maxim de zile pana cand trebuie sa cada..

kk stiu ca ar trebui sa faca mai des, dar mai multe nu stiu...cat despre somn, inca e mic...se regleaza el pe parcurs...dar ar fi bine ca la 4 ore sa pape...asa stiu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, cred ca incep sa pierd din lichid amniotic. e asa alburiu, nu f gelatinos, nici f mult cantitativ. tu la cat timp te-ai dus la dr? eu am maine la 10,20 programarea.

Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)

Hai bebita, sa ne cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Paulaaaaaaa-scoatem majoretele?eu zic sa fi pregatita, poate se rup membranele!eu am eliminat dopul , tot asa ceva jelatinos, galbui si dupa jumate de ora mi s-au rupt membranele!tinem pumnii mami sa scapi cat mai repede si cat mai usor.vai, ce emotii am, parca eu nasc inca o data...

Andrea-ms mult.pai kk are numai una pe zi, si aia moale...luni vine doctorita sa-l vada, sper sa fie ok totul.m-ai mai linistit.

Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007)si David-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput

am sunat drita, sa fie avertizata dc se intampla ceva in noaptea asta..speram sa se rupa membranele si atunci merg la spital.
dureri deosebite nu prea am.
meli nu e dop, ca nu e gelatinos.e destul de lichid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

HAI PAULA!!!!!!!!!! HAI MIHAITA!!!!!!!!!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Paula-poate s-au fisurat membranele, atunci pierzi cate putin lichid, daca nu, trebuia sa simti ca-ti curge mult pe picioare in jos.daca e putin, sigur membranele sunt fisurate.maine oricum sa te duci la control!iti tin pumnii sa scapi cat mai repede si usor!maine e ziua celei mai bune prietene ale mele,e o zi buna de nastere!

Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007)si David-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput

meli, andreea
la Stefan cd s-au fisurat membranele curgea si rozaliu asa..acum numa alb. sper si eu ca maine sa fie ziua lui Mihaita.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

HAI PAULA!!!!!!!!!! HAI MIHAITA!!!!!!!!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Meli tare dragut e David. AM vazut pozele si cu tine cand erai gravi. Apoi daca decupam burtica nimeni n-ar fi zis ca ai fost gravida. Tare rau imi pare ca ai indurat atat de mult, dar cu timpul vei vedea, copilasii iti vor sterge toate amintirile neplacute. Timeea cum e? S-a intalnit cu fratiorul? La gradi mai merge?

Paula hai ca scapi si tu imediat.Poate nu mai prinzi canicula din weekend. Tzinem pumnii sa fie totul usor si bine!!! Ai facut ceva poze la "Olimpiada" de la gradi?. EU nu m-am dus ca sigur s-ar fi plangocit la sfarsit Sara dupa mine. Daca merge tati cu ea, nu are nimik. Nu stiu ce a patzit, de vreo 2 sapt. e mai greu cu despartirea de mine.

Mergi la inceput

ada, pai si Stefan are momente de astea de mamosenie..ieri si-a luat plusurile cu care doarme..si sa stam bot in bot pe canapea, sa ne dragalim..azi eu nu ma mai duc, sper sa nu se duca nici Iulian, caci ieri pana si la masa de amiaza s-a matait.

ma duc sa mananc ceva, ca foamea e mare :) apoi sa fac o baie ca atata transpir de numa, in fiec noapte. n-am prea dormit asta-noapte, ba de cald, ba ma mai durea cate ceva..
AC nu face fata la 4 camere, asa ca la noi in dormitor stam doar cu geamul deschis, dar nu pot dormi de galagia masinilor..uff.neaparat mai trebuie sa luam unul.
acu sa scap cu nasterea, sa vad ce bani mai raman, ca nu stii..dc e cezariana, aia e si mai scumpa..:(

Mergi la inceput