"Gravidutze si mamici de Cluj - 163"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

paula ce faci???? pe unde esti??? ne ti in suspans???
le punem la traba pe fete

HAI PAULA!!!HAI MIHAITA!!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, ce ma bucur ca ati scapat cu bine de operatie! Doamne ajuta sa nu mai aveti never problemeCu vocea nu stiu, dar zic eu, ca e normal dupa aceste interventii! Sigur te va linisti dr! Recuperare usoara ii doresc lui P si vacanta frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

still here..
nu i-a placut data de 13 :)
m-am programat pe vineri la drita..probbail vineri-sambata imi va face inducere.
e soacra la noi pana prin 25-26 si va sta cu Stefan cat sunt la spital.

Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)

Hai bebita, sa ne cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
Am citit acu din urma dar m-am oprit la mesajul lui Meli. m-am speriat cand am citit prin ce ai trecut Meli. sper ca esti bine acum, mai ales psihic. nu stiu de unde ai avut putere sa treci prin toate alea palaria jos in fata ta multa sanatate tie, bebelui si Timeei
Noi ne pregatim din nou de plecare. vineri mergem la o verisoara de langa Oradea. ne sarbatorim ziua de nastere la baile felix trebuia la zilele Dejului dar nu mai are primarul bani ca i-a trimis la sinistratii din Moldova. foate bine a facut
Paula cred ca o sa ii placa ziua de 17 iulie rabdare

Am uitat sa va spun ca alex a facut alergie la laptele praf. am trecut de la etapa 2 la 3 si saracuta toata s-a umplut de urticarie. pe picioruse zici ca era oparita. nu mi-am dat seama de la ce e. am fost la urgente si acolo ne-am dat seama ca poate fi laptele. i-am dat nan 3 HA si nu mai are probleme. dar e tare scump pentru Alex orice si oricand

Va pup ies la niste cumparaturi cu Alex

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 05.07.2010-65 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Paula, eram sigura ca esti pe la nascut!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu sunt in stare de soc de cand am auzit de Madalina Manole...nu-mi vine sa cred

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eu cred ca Madalina Manole a avut probleme psishice grave.. altfel nu se explica, o mama sa se sinucida, doar de la probleme de sanatate fizica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Eu cred ca Madalina Manole a avut probleme psishice grave.. altfel nu se explica, o mama sa se sinucida, doar de la probleme de sanatate fizica.

Asa ma gandesc si eu,Dumnezeu sa o ierte,dar un om normal nu facea asa ceva...Doamne fereste!

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ma puneti si pe mine la curent ca habar n-am de nimic, pleaseee

Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007)si David-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoni

ma puneti si pe mine la curent ca habar n-am de nimic, pleaseee

Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007)si David-Robert(04.07.2010)

Madalina Manole s-a sinucis.Uita-te la stiri.

Mergi la inceput