"Gravidutze si mamici de Cluj - 163"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ciao fetelor/.....in primul rand vreau sa urez felicitari proaspetelor mamici,am auzit ca toate ati nascut...de MELI,am aflat de la matusa ei sau nu stiu chiar cine e,ca mia vine cu timeea in parcul nostru...am f mult de recuperat din urma,sper sa ma mobilizez si sa o fac..sunt f curioasa sa vad poze cu bebei nou nascuti,cred ca sunt niste scumpi

noi crestem....am inceput cat de cat sa papam.dar sapt asta am avut ghinion si ne-am pricopsit cu o mica enterocolita.de alees vorbesc.sara vad ca e imuna cat de cat.a facut saracutul febra,apoi diaree,apoi a avut ceva pete.m-am plimbat cu el si la urgente,si la orl..ca nu stiau cauza febrei pana a inceput cu diareea.

imi scrieti va rog un meniu de diversificare....cam cum si ce se papa pe la 7luni jum.alees papa dim fructe,adica mar cu biscuite,pireuri de fructe sau cereale...si dupa masa incercam si ne chinuim sa papam 2 lingurite de zarzavat.adica morcov,patrunjel,telina..si acuma am inceput si cu putin piept de pui,dar nu-i plac.nu stiu cum si ce sa fac.ar papa numa titica.

incerc sa citesc ceva din urma.noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Ioana ,chiar ma intrebam ce faci
Duminica placuta !

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!

Ne-am adunat si noi pe la casi si am intrat repede sa va tzuc pe toate!
Noi iar am ajuns la urgenta cu Sara. Iar varsaturi si tot asa la final. Doar ca de data asta nu a fost chiar asa nasol ca data trecuta sa ajungem la perfuzii, doar intravenos ceva si intramuscular sa opreasca varsaturile. Ce brutali si repeziti au fost doctorii astia de la mareNu mi-a mai tihnit niciun concediu...Eu cred ca la mare nu mai merg! De data asta am avut supergrija, de-aia am si inchiriat un apartament si am luat-o pe buni cu noi sa gateaesca ea doar ce e safe si tot am patit-o, cred ca pur si simplu are ea o sensibilitate...
Despre Sofi, s-a comportat exemplar, zambareata, fericita, a dormit tare mult, arata splendid! E de o cumintenie rara, fetita asta
Altfel, ar fi fost frumos totul, vreme buna, cam prea cald, odihna, relaxare, mare extraordinar de calda, fete cuminti pe drum, au dormit practic tot drumul pe masina, am calatorit noaptea, dar asa a cuminat totul...
Sara s-a distrat bine, a inotat, s-a balacit, s-a bucurat de nisip, de parcurile de distractii...
Acum e bine, si sper asa sa ramanem

Ioana, imi pare rau de Alees, dragul de el!, trebuie sa ma uit si eu de materialele mele de diversificare si iti trimitSi noi am inceput si mesele de fructe merg f bine, de maine trecem la supita!

Meli, Andreea, Paula, va aud vorbinde de bebelusi si nu-mi vine parca sa cred...asa repede zboara timpul, ma uit la Sofi sta in fund, se joaca, rade, ne da manuta, pusi, vorbeste in limba ei, asa se lumineaza cand o vede pe Sara, o soarbe din priviri. Si Sara o iubeste mult, asa des se imbratseaza

Paula, noi am scapat fara colici si la Sara si la Sofi, asta va doresc si vouaFelicitari pt Mihaita si tie pt asa o nastere ca la carte

Fug la somn ca am de recuperat

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabi, bine ati revenit din concediu! pacat insa de Sara biata ca a fost bolnavioara
ma bucur ca e afectuoasa cu cea mica!
si Stefan are grija de cel mic, nu da semne ca ar fi violent cu el sau ceva..dar cu noi face toate dracoveniile de de-abia mai rezist..de fapt, cedez cateodata de numa..:(

ukume, vezi ca a venit ploaia? cum mai esti acum?

mai care v-ati intalnit cu omu meu sambata in parc? cica blonda,cu par scurt si creata..sa vedeti ce memorie fantastica are..eu am zis ca nu cunosc pe nimeni dupa descrierea asta.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Paula, eu sint aia, cu exceptie ca nu sint creata! E scuzabil, era caldura mare, m-o fi vazut
Foarte mare e Stefan . E baietel in toata regula!

Gabi, bine ati revenit! Poate are sensibilitate la deplasari Sara.

Grea e lunea!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare fetelor,

N-am mai intrat pe DC de o vesnicie, cu unele dintre voi m-am mai intalnit prin parcuri sau mall-uri si mereu am o senzatie de drag si de cunostinte vechi.

Ioana, ce baiat mare si frumos ai! Imi pare rau ca a fost bolnavior, poate si din aceasta cauza e reticent la gusturile noi. Daca imi zici o adresa de mail iti pot trimite niste materiale pt diversificare.
Gabi sunt convinsa ca fetelor le-a facut bine briza marii, chiar daca Sara a fost bolnavioara! La Ana de exemplu cand suntem plecati si schimbam mediul, nu are scaun in prima zi. Am citit ca pt Fecioare zona sensibila e cea abdominala si la noi, se manifesta in acest fel.

Felicitari prospetelor mamici si puiutilor sanatate si noroc! PAula, Meli, Andreea impartasiti-ne experienta primelor saptamani cu copilas mare si bebe mic.

Ma pregatesc si eu la capitolul: sa fiu mamica buna pentru 2 puiuti. Ana este foarte afectuoasa cu bebe din burtica, ii da pupici, ii canta, vorbeste cu el dar stiu ca reactii de gelozie vor fi si ca depinde, in principal, de mine sa le raspund cu grija.

Din pacate, de o saptamana sunt cu iminenta nastere prematura, stat la pat, gynipral, no-spa, am facut si injectiile cu dexametazona pt maturarea plamanilor bebelusului. Chiar si cu tratament am contractii, uneori regulate dar din fericire deocamdata se opresc dupa 5-6 ture.
De sambata Ana a plecat la tara la bunici, mi-am dorit si eu sa mearga pentru ca stiu ca ii place tare mult acolo dar e tare greu sa stau fara ea.

Va pup si mai intru ca nu imi gasesc locul...

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Diana, bine ai revenit! Sa inteleg ca sarcina e pe sfarsite...
he he..pai pe mine depinde in ce stare ma prinzi ca sa iti povestesc despre cum e cu 2 copilasi. Poate tu esti alta fire si ti se va parea minunat si fantastic totul de la inceput. eu inca astept clipa aceea ;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diana, ... ce vesti! Eu nu stiam ca astepti bb! Ce e? Fetita? baiat?
Sa ne mai dai vesti!
Ce face frumusetea de Ana?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Diana-eu zic ca e mai usor decat ma asteptam.deocamdata!sa vedem. scrii de nastere prematura...imi pare rau...prin asta am trecut si eu...gynipral cu nospa si diazepam din saptamana 23, pe perfuzie din saptamana 33...dexametazona ai facut ambele ture?in ce saptamana de gestatie esti?multa putere mami sa treci peste,va fi bine, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Paula eu ma astept sa fie greu dar ma gandesc ce mult ma bucura zambetul Anei si ca bucuria cu 2 pui, creste exponential. Nici eu, nici sotul meu nu avem frati/surori si cred ca e o dimensiune de iubire pe care n-am experimentat-o dar pe care mi-am dorit-o pentru copilasii mei.
Cand eram gravida cu Ana ma gandeam ca cel mai greu lucru va fi nasterea si... in fapt cea mai grea perioada a fost prima luna din viata ei cu colici, nesomn, panica la extrem pentru orice, adaptarea la o noua viata. Acum ma antrenez ca va urma o perioada dificila si cum sa fiu pregatita sa impac si nevoile Anei si ale celui mic.

Cum i l-ai prezentat lui Stefan pe Mihai? ai pregatit un cadou, ceva artificii de genu asta?

Ioana, bebelusul e baietel, il va chema Tudor si sunt acum in 35 de saptamani, DPN ar fi teoretic 02 septembrie practic doctorul zice 28 august.
Ana e bine, sanatoasa, plina de povesti si cu o granita subtire intre real si imaginar. In orice clipa devine Scufita Rosie sau Marie sau greieras si ne obliga sa-i facem jocul. Dar e adorabila!!!

Patrick e in vacanta?

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput