"Gravidutze si mamici de Cluj - 163"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ca bine le mai zici, Gabi!
O concluzie ar fi buna de tras, sa nu incercam sa fim perfecte! LA mine e clar ca asta nu e un pericol, sint o superficiala, dar vad ca e mai bine pentru psihic asa. Despre perfectionisti nu am avut nicodata vreo apreciere.

Si eu am vazut cu alti ochi interviurile ei: f multa concentrare inainte de a zice ceva, sa nu greseasca, sa nu scape ceva imperfect pe gura, sau poate chiar sa mascheze ce simtea defapt.. adica negru-negru-negru...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gaby-asteptam poze cu tunsilici,hihi.ms,no, ar fi bine sa semene si cu mine careva, cu toate ca eu zic ca si el e tati.sanatosi sa fie!

Ioana-da, ai dreptate, nici perfectionist sa fi nu e bine, dar din pacate cred ca unii nu aleg asta,ti-e oarecum si inscris in gene si te obo ca sa iasa toate perfect si uiti intre timp sa te bucuri de ce ai in jurul tau...cu asta-s acuzata si eu de multe ori de sot si vad si eu ca nu fac bine, dar cumva ti-e in sange...asta nu sa-i caut ei scuze,mie sincer nu-mi vine sa cred ca s-a sinucis, ma tot gandesc la alte variante, dar vad ca nu se pune problema...D-zeu s-o odihneasca...Cum ii vocea lui P?si-a mai revenit?

Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007)si David-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!! NICO

LA MULTI ANI !!! DAVID

LA MULTI ANI!!! MAGDA

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, Magdutza!!!!!
La multi ani, Nicoleta!!!!!
LA multi ani,David Vlad!!!!

Sunteti multi sarbatoriti azi!!! Sa traiti mult, alaturi de prieteni si familie, sa chefuiti bine azi!!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

poze noi

http://picasaweb.google.ro/elenuta23/Iulie2010#

gaby unde sunt pozlecu tunsulici???
ati pecatla mare???

gravidutele noi, ce faceti???cum suportati caldurile???

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ciao!
Ce vreme insuportabila a fost azi!!!! Uffff!!!!

Elena, noi am fost la Jupiter, la hotel Capitol. Am luat biletele prin eximtur. 3 stele, piscina (adulti si copii), sala mare de joaca pt copii (o super surpriza!!!), restaurant si terasa ok. pt familii cu copii e f ok. e fix pe malul marii, pe plaja sunt locuri de joaca si piscinute cu apa de mare...astea se platesc ...10 lei pe zi.

La multi ani Nico, Magda si David!!!

Va urez o saptamina mai putin calduroasa!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
Multumesc pentru urari
Sa aveti o zi frumoasa!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna dimineata!

Noi in campul muncii! Asteptam cu nerabdare vacanta si concediul!

Vroiam sa va intreb unde se gasesc in Cluj canapele ok in raport calitate/pret???

Pai sa incepem cu urarile:

BUN VENIT PE LUME, MIHAITA! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA ADUCI MULTE BUCURII FAMILIEI TALE! FELICITARI PAULA! REFACERE RAPIDA SI USOARA!

LA MULTI ANI NICO, MAGDA SI DAVID!!! MULTI ANI FERICITI VA DORIM!

ANI – insanatosire grabnica va dorim! Continuati cu gradinita dupa refacere???

Legat de partea cu Madalina… Sincer am simtit ura pentru ea, pentru faptul ca nu a putut depasi greutatile care ii apasau pe suflet pentru minunea din viata ei, pentru acel copilas nevinovat pe care si l-a dorit atat de mult in viata ei! Am urmarit multe reportaje, transmisiuni, pareri referitoare la acest lucru insa un am sa o inteleg niciodata! Ufff! Dumnezeu sa o ierte!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cum i-ati dezvatat pe piticuti de pampers-ul de noapte?

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

salutare de la noi!

a venit si Timea acasa, a fost ok intalnirea, nu a fost impotriva lui David, de ce m-am temut cel mai mult, sper sa fie ok, vad pe ea cateodata ca e geloasa, dar incerc sa fiu cat mai iubitoare si cu rabdare, sa nu mai strig la ea, sa nu se simta marginalizata.sper sa fie ok, deocamdata ne adaptam cu totii,hihi.dar e tare frumos!si ai avut deptate Gaby cand ai zis ca e usor cu unul si vezi asta doar cand ai doi.mamaaaaaa, ce lejer e cu unul,hihi, cu doi nimic nu prea mai poti calcula, sau sa incerci sa aranjezi,DAR e tare frumosssss!!!

stiti ceva de Paula?

Meli,mami deTimea-Larisa(08.07.2007) si David-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput