ati zburat cu easy jet?

ati zburat cu easy jet? | Autor: classique

Link direct la acest mesaj

apelez la experienta voastra- trebuie sa cumpar cat mai curand bilete pentru bucuresti-madrid, pentru luna noiembrie, si am gasit o oferta mai mult decat convenabila la easy jet! si, bonus, decolare de pe aeroportul otopeni(mult mai convenabil decat baneasa). nu stiu nimic despre compania asta...ati zburat cu ei? ati avut probleme -intarzieri, check in, bagaje?
orice impresii mi-ar fi de mare ajutor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Classique, am sa incerc sa-ti raspund. Am zburat anul trecut din Franta pana in Italia cu easyjet si zborul a fost ok. Nu am avut nicio problema la check-in doar ca ei de atunci nu te lasat decat cu un singur bagaj de mana( geanta de umar te puneam sa o pui in bagaj)/persoana. In rest zborul a fost ok, bagajele le-am gasit la timp. Daca nu ma insel ei sunt cotati un fel de low-cost, insa sunt buni.
Nu stiu de oferta din Romania, insa suna bine:)

Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns classique spune:

Citat:
citat din mesajul lui RazaDeSoare

Classique, am sa incerc sa-ti raspund. Am zburat anul trecut din Franta pana in Italia cu easyjet si zborul a fost ok. Nu am avut nicio problema la check-in doar ca ei de atunci nu te lasat decat cu un singur bagaj de mana( geanta de umar te puneam sa o pui in bagaj)/persoana. In rest zborul a fost ok, bagajele le-am gasit la timp. Daca nu ma insel ei sunt cotati un fel de low-cost, insa sunt buni.
Nu stiu de oferta din Romania, insa suna bine:)

Bafta multa!

_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

_
Uitati-va la ziua de azi! /Cea de ieri e doar un vis./Iar cea de maine doar viziune;/Un AZI bine trait face/Din fiecare ieri un vis de fericire,/Din fiecare maine o viziune a sperantei!~~Kalidasa

multumesc mult pentru impresii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si eu am zburat cu easyjet tot la Madrid. este absolut ok, si conteaza ff mult ca pleaca de pe Otopeni si nu de pe "autogara" Baneasa.
nici intarzieri, check in de cursa low cost (adica cu inghesuiala) - iar la Bucuresti nu se respecta prioritatea pentru copii dar.... ok.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Ok ca si comportament,insa pe ruta Otopeni-Londra NU stiau deloc romaneste(sau nu au vrut sa rosteasca ).....dar chiar nu ne-a deranjat!Chiar regret ca nu mai zboara pe ruta mentionata,aveau preturi ok,iar aeroportul unde aterizau este aproape de zona unde locuiesc rudele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si noi am zburat cu Easy Jet de la Londra la Bucuresti si retur, pacat ca nu era rentabil pt ei si au scos ruta asta din programul lor, a fost f ok, nu intarzieri, nu pierdut bagaje, preturi ff bune.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns classique spune:

va multumesc tuturor!
omi-am facut curaj si am rezervat pana la urma biletele prin easy jet. Am ceva emotii, pentru ca pana acum nu am mai apelat la low-costuri- de data asta insa, oferta a fost mult prea tentanta - cu ceva mai mult de 150 de euro- diferenta fata de tarom, de exemplu.
acum nu mai am decat de asteptat, pana in noiembrie!

Mergi la inceput